48 kroků k Osvícení

03.11.2012 20:50

 

Otázka: Drahý Kryone, četl jsem na jiném webu, že Kryonovy bylo uloženo předat lidstvu 48 kroků (naučit je těmto krokům). Na těch stránkách je pochopitelně nutné zaplatit hodně peněz za každý z těchto kroků. Připomíná mi to některé další stránky, kde používají stejnou techniku. Mají 101 věcí, které se máš naučit a za každou platíš. A samozřejmě v obou případech nesmíš říct nikomu jinému o krocích, které ses naučil, protože by to už dál nebyl byznys. 

Chtěl bych vědět, jestli má Kryon pro lidstvo 48 kroků. Pokud ano, proč za ně máme platit? 

 

Odpověď: Drahý, v průběhu 16 let jsem vám předával poselství prostřednictvím svého Partnera [Leea], a nikdy jsem vám nepředával 48stupňovou sérii. Naopak, mnohokrát jsem vám předal opačnou zprávu – že neexistuje žádná obecná cesta k Osvícení. U každého zveřejněného poselství můžeš vidět, že je zdarma touto cestou [internet].

Cesta k Vzestupu a Osvícení redukuje vše na jediný krok – otevřít dveře s čistým záměrem a začíst svůj vlastní komplexní proces. Je to vnitřní cesta, která je pro každého jedinečná a často vyplněná lekcemi a zdánlivým procesem krok-za-krokem, který je pro každého člověka také unikátní. Jste lineární a učíte se v přímé linii a proto tolik z vás chce vědět, jak tato linie vypadá. Ale tento proces je specifický stejně jako člověk, kterému náleží. Proto nemůžeme vydat obecné kroky k Osvícení. Jsou inspirovány a vytvářeny na základě minulých životů i současných činů každého člověka na jeho či její vlastní cestě – právě teď.

 Jediná cena za tuto znalost je lidský čas a čistý záměr získat a pochopit to a potom tomu dát ve svém životě význam takového stupně, abyste byli schopni započít tento proces. Mějte se na pozoru před těmi, kdo zadržují zásadní informace, poskytují je za peníze a říkají vám, že jsou pro vás příliš božské, abyste s nimi mohli zacházet, případně že potřebujete členství v jejich komunitě, abyste nalezli Boha. Protože toto není cesta k Duchu. (Ve smyslu „Ducha Svatého“, pozn.př.)

 Výměna energie ve vašem ekonomickém prostředí je vhodná barterovou dohodou (něco za něco). Můžete obdržet produkt, který byl vyroben s láskou, či určitý druh tréninku ve specifické ulehčující technice, nebo možná obdržíte specifické lineární pokyny, jak pomáhat druhým i sobě pomocí specifických výzev. To vše je ve vaší kultuře vhodné, protože to reprezentuje energii za energii a také poskytuje systémovou rovnováhu ve vaší ekonomii (kde každý vyhrává tím, že dostane, co potřebuje). Ale zásadní spirituální informace náleží každému člověku na planetě a jsou zdarma. Požehnaná je Lidská bytost, která chápe, že tyto informace jsou v ní a vždy byla. Jediná věc, kterou je potřeba udělat, je otevřít knihu života a znalost Mistrů je jim k dispozici, když řeknou: „Drahý Bože, jsem připraven. Řekni mi, co potřebuji vědět.“

Tehdy vás zaplaví andělé a umyjí vaše nohy. (Metafora, kterou Kryon často používá – pozn.př.)

 

Přeložila Marie Kuchařová