49. Kryonův channeling - Toronto, Kanada, 17.02.2018

03.03.2018 12:37

Kryonův čtyřicátý devátý channeling
 

Následující channeling byl přijat 17. února 2018 v Torontu, Kanadě a je určen pro Lemurijské sesterstvo

 

Zdravím vás, drahé dámy, já jsem Kryon z magnetické služby.

Můj partner ustupuje stranou. A tak se znovu setkáváme. Mnohé z vás odpoví, že si nevzpomínají, že bychom se kdy sešli. Toto je multidimenzionální aspekt všeho, co učíme, že? Známe se tedy? Slyšely jste někdy v minulosti o Kryonovi? A odpověď některých by zněla, že ne. A přesto nejspíš rozpoznáváte tuto energii.

Chci s vámi hovořit způsobem, jakým jsme spolu dosud nemluvili. Jen na okamžik. Dnešní channeling se týkal evoluce – konkrétně evoluce vědomí. Jedna z věcí, které se při vašem vývoji začínají probouzet, je rozpomenutí se Akáši. A staré duše s pohlavím, které nyní máte vy, se rozpomínají na věci, které si nejspíš ostatní nepamatují. To je ta Lemuřanka ve vás.

Mele´ha se vás ptala, kolik z vás při uslyšení slova Lemurie pocítilo, že jste s ním nějak spojené. Bylo to něco, co jste znaly, nebo to nějakým způsobem rezonovalo s vaší duší? A tak tu proto nyní sedíte. Možná si neuvědomujete, že TO je evoluce. Protože když se ve vaší mysli rozezní zvony, když uslyšíte nebo třeba uvidíte některé věci, spustí něco, co tam ještě před několika lety nebylo. Začínáte se probouzet. Probíhá evoluce.

Dovolte, abych vám pověděl, co některé z vás cítily. Nikdy jsme o tom dosud nemluvili. Když jste poprvé uviděly duchovní systémy, které se dotkly kterékoli z vás v čemkoli z toho, čím se zabývaly, pak to byly systémy, které vedli muži. Vadilo vám, že proroci byli muži? Rezonovaly jste s nimi? Některé z vás odpoví: „Nakonec ano. Vše je v pořádku.“ Ale upřímně – v akášické paměti to není způsob, jakým to fungovalo. Vůbec ne. To by vysvětlovalo, že je tolik lidí v jednom ze systémů silně přitahováno k Matce Marii. Nebyla prorok, ale „jen“ matka proroka (Kryon se směje) a přesto byla mnohem víc.

Ty, které se probouzejí, mají zaplavující pocit z něčeho, co vám chci dnes večer nadnést, protože chci, abyste si toto pamatovaly. Chci, abyste si vzpomněly na Plejáďanku – úplně každá z vás má buď přímé či zděděné poznání toho, jaké to je sedět u nohou někoho z hvězd – je to prožitek, při kterém zároveň sedíte v energii kteréhokoli proroka na planetě. Dokážete si na okamžik představit a konečně se uvolnit v náručí matky – starodávné matky, ať už byla přímo vaší matkou nebo jste jejími dalšími potomky? Stále je to obsaženo v semínku, kterým jste vy. Pokud to dokážete, představte si, jak před vámi stojí tato pradávná matka z hvězd – Plejáďanka – je to ta, která vás jako dítě vyučovala. Protože tato matka organizovala učební kruhy, kde vás právě ona vyučovala. Děti jí byly okouzlené, i dospělí jí byli okouzleni. Nikdy se nikdo neptal, kdo je (ona). Dámy, tohle je váš model. Ne prorok, který přišel později. Chci to říct, aniž bych se kohokoli dotkl. Vy se však můžete uvolnit v náručí tohoto paradigmatu. Tohle jsou ty, které vás vyučovaly, vychovávaly, ke komu jste vzhlížely a věděly jste, že nejsou odtud.

Je v tom ještě něco – a co je tou zbytkovou energií? Samotná duše, kterou máte a která po tomto touží, vám konečně umožní, abyste to uviděly. Abyste to cítily uvnitř. Tohle není něco, co by mělo být uctíváno, to je něco, co na co byste si měly vzpomenout, protože plejádská matka byla příkladem DNA, kterou v sobě nesete. To, kam Země jednoho dne může dojít. Ten model je důležitý, protože to je to, co zpodobníte, drahé – nikoli proroky planety. Ne nějakou vzpomínku duše, ale plejádskou matku.

Muži tohle nemají. Nemají to, protože pro to nebyl nastaven systém. Systém, jak už jsme řekli tolikrát, byl nastaven pro ženy, protože jsou to ženy, kdo má kapacitu pro soucit – soucit pro zrození, pro tvoření, pro moudrost, pro toleranci. Protože ženy pečovaly o děti, vyučovaly je a chápaly, tolerovaly je a mnohokrát kvůli nim nespaly. A tohle jsou atributy, které potřebujete, abyste mohly vyučovat o duchovních záležitostech planety – abyste měly toleranci k těm, kteří nerozumí. Abyste měly soucit a milovaly jste ty, kteří prochází okamžikem prozření. A to všechno vzešlo z tohoto pohledu, který nyní máte před sebou – z pohledu na plejádskou matku.

Mele´ha měla biologickou plejádskou matku a žila velmi dlouhou dobu, aby mohla vyučovat, co se naučila. Aby mohla vstřebat, co měla její matka. Tohle jsme říkali už dříve. Její oběť je známá, protože by tohle nemohla dělat, pokud by byla ve vztahu – pokud by byla vdaná. Manželství s tím ale nemá nic společného, byl to vztah s učitelem. Musela být sama, aby tohle všechno započala. Nemusí být ale sama, aby v tom mohla pokračovat. Drahé, bylo to nutné proto, že ženská mateřská energie musela vyzařovat sama o sobě bez pomoci muže. Muselo se to samo rozvinout bez pomoci muže. Chci, abyste viděly tento model, protože to dnes večer vyučujeme. To všechno je ve vás. Bez pomoci druhého pohlaví… To všechno je ve vás. Ta vzpomínka je tam, ten model je tam a evoluce Akáši vám to přinese. Možná se vám to bude objevovat ve snech. Neuvidíte tvář, ale rozpomenete se a uvidíte paradigma, energii, ve které se uvolníte a vydechnete si: „Ách, tohle je dobré. Pamatuji si to.“ Jaké to nádherné učení, které s sebou ponesete po celý svůj život… TOHLE je původní prorok. Ten, kterého si budete pamatovat navždy. Nyní se k němu znovu probouzíte a odsud budete učit druhé. To je sesterstvo. Nechť channeling pokračuje. (Pozn. překl.: channeling Mele´ha od plejádských matek, ten však není součástí záznamu, byl předán pouze sesterstvu na setkání.)

A tak to je,

 

Kryon

 

 

Zdroj originálu: https://www.amberwolfphd.com/freeaudio 

 

Poznámka ke kopírování:

Pro Lemurijské sesterstvo channeloval Lee Carroll a do češtiny přeložila Marie K. (www.lemurijske-sesterstvo.webnode.cz) Tyto channelingy nejsou určeny k hromadnému šíření po sociálních sítích, ani e-mailem a jsou určeny především ženám (ale mohou je číst i muži, pokud to tak cítí). Pokud máte pocit, že víte o někom, komu by tyto informace pomohly v životě, povězte mu o tomto projektu a nechte na něm/ní, aby se sám či sama rozhodla. Děkujeme.