75. Kryonův channeling - Šamanské kolo učení, 15.2.2020, Sacramento, Kalifornie

09.06.2020 17:48

 

Kryonův sedmdesátý pátý channeling
„Šamanské kolo učení“

Následující channeling byl přijat 15. února 2020 v Sacramentu v Kalifornii a je určen pro lemurijské sesterstvo

 

Zdravím vás drahé dámy, já jsem Kryon z magnetické služby. Můj partner ustupuje stranou.

 

Toto sesterstvo se mění...

To, proč si myslíte, že tu jste, se může lišit od skutečného důvodu, proč tu jste. Duchovní historie, které jste součástí – a vy jste opravdu její součástí – má mnoho atributů a elementů, na které se začínáte rozpomínat. Dnes večer hovořím před skupinou, v níž některé z vás vědí naprosto jistě, že v minulosti byly zapojeny do něčeho naprosto jedinečného. Cítíte to. Neseděly byste na této židli, pokud byste nebyly přinejmenším zvědavé. A vy cítíte, že jste byly součástí toho, čemu říkáme „počátek“.

Bylo to však víc než jen počátek – dostaly jste instrukce ohledně všeho, co mělo přijít. Úplně všeho. V těch časech to bylo jednoduché ve srovnání se současností. Představte si dobu, kdy jste neměli ještě ani písmo, natož knihy. Kdy všechno bylo zcela nové. Úplně poprvé vám byly předány veškeré znalosti a vy jste se učily tolik různých věcí! Tohle rezonuje s mnohými z vás. Představte si, na co jste tehdy myslely – jak byste využily, co jste se učily? Co vám Hvězdné matky říkaly o tom, co vás učily? Neměly jste žádný koncept pro to, že možná – jen možná – o mnoho tisíc let později – po roce 2012 – zde budete záměrně znovu v ženském těle a budete si klást tyto otázky. Že když uslyšíte o Lemurii, bude to ve vás rezonovat určitým způsobem. Stále ještě si nejste jisté, kde nebo jak, ale cítíte, že je s tím jménem cosi spojeno. Tenkrát bylo toto jméno ve skutečnosti trochu jiné, ale zachovalo se z něj dost na to, abyste dnes, když toto jméno zaslechnete, řeknete si: „Tohle je spojeno s něčím v mém nitru. To jméno náleží něčemu ve mně.“ A teď jste tady, připravené zjistit, jestli se toho ukáže víc… Zatím dobré.

Ty roky, kdy se sesterstvo vyvíjelo, byly určeny pouze tomu – vývoji. Dnes vám předám další informace. Ženy, které jsou zde, jsou připraveny je uslyšet. Není to však určeno vám – je to určeno pro Mele´ha…

Čas od času předáme channeling, který je jiný. Toto sesterstvo je pro tuto planetu extrémně důležité. Je důležité, protože jeho jméno a energie začínají rezonovat se stovkami, ne-li tisícovkami žen, které se ptají na totéž, na co se ptáte vy, které zde sedíte. Ony se s Mele´ha možná nikdy nesetkají osobně tak, jako jste se s ní nyní setkaly vy. Přesto s ní však budou ve spojení díky současné technologii. Jediný způsob, jak se o tom dozvědí, bude díky tomu, že budou poslouchat. Jediný způsob, jakým budou vyučovány, bude skrze naslouchání. A myšlenkou toho všeho je, že jim díky technologii budou ukázány věci, které nečekají.

Mele´ha, existuje limit ohledně toho, co můžeš odteď dělat. Pokud to zůstane stejně jako doposud, pokud budeš pokračovat stejným způsobem, pak nastane okamžik, kdy už všichni uslyší všechno. Co budeš dělat potom? Dovol tedy, abych ti pověděl, co budeš dělat potom…

Před několika lety jsem seděl vedle Mele´ha a Kahuny Kalei´iliahi. Můj partner seděl mezi těmito dvěma ženami na Havaji – v Lemurii – a při channelingu probíhal „download“. Tohle je trochu jiné. Channeling, který běžně zažívá, tak jako je tomu teď, je určitým druhem splynutí mezi mnou, Kryonem, a jeho vědomím – a toto splynutí umožňuje předání informací. Není to však „download“ (stahování informací). Tohle je velmi současný výraz. Vy jste na něj zvyklí, protože to používáte v souvislosti s vaší technologií. Protože se však tehdy nacházel uprostřed mezi dvěma šamanskými energiemi, dvěma ženami, které prošly lemurijskou zkušeností coby šamanky, z čista jasna se začala linout pravda, o které dosud nikdy nemluvil – to protože vycházela z vědomí žen, které seděly vedle něj. On skrze ně a skrze mne předával pravdu o Lemurijském kole učení.

Toto kolo zatím ještě nebylo vyvinuto tak, jak by mělo být, protože je jiné – to učení musí být jiné. Musí v něm být posvátnost, která je odlišná od čehokoli, co (Lee) dosud při seminářích dělal. Tohle je jeho lekce, on je její součástí, a experimentuje s ní. Já bych vám však chtěl povědět toto: Jakkoli byly informace v onom kole učení hluboké a zásadní, po celou dobu jsem zanechával náznaky o tom, že je ještě něco dalšího. To kolo učení je v zásadě shrnutím informací. Je to kolo, ve kterém jsou vytesány významy a kódy, které používaly Hvězdné matky při výuce dětí i dospělých. Toto kolo bylo oboustranné. Každá strana znamenala něco jiného – jedna byla určena pro děti, druhá pro dospělé. My jsme identifikovali každý z paprsků i střed tohoto kola. Řekli jsme vám, co znamenaly. Předali jsme vám numerologii i proporce tohoto kola. Všechny tyto informace jsou tedy známy a předávány kousek po kousku, aby publikum pozvolna pochopilo, co tyto věci představují. Jsou to zásadní informace pro planetu. (Pozn. překl.: Více o kole učení se dočtete např. v knize Ženy Lemurie.)

V průběhu té cesty jsem však řekl ještě něco dalšího. Už to zmiňuji podruhé – a přesto neslyším žádné otázky od Mele´ha ohledně toho, co to bylo… Přesto to bylo přímo před ní. Muž a žena na židli (Lee a Amber Mele´ha) jsou oba velmi tvrdohlaví. Oba to potvrdí. Poměrně často se jim stává, že jim někdo jiný musí říct, co je dalším krokem v jejich životě, přestože to jsou oni dva, kdo to žije… A pak jsou věci, které jsou mimo jejich kontrolu – jsou to záležitosti týkající se fungování Ducha. Dámy, já vím, že některé z vás to zažily. Dovolte, abych vám sdělil, jaký je zde princip – někdy, když věci nefungují úplně správně, Duch vás dovede do pozice, kdy budou věci před vámi uzavřeny – na jeden či dva okamžiky – a to takovým způsobem, že se budete ptát: „Co jsem udělala špatně?“ Jen abyste si později uvědomily, že to je „sněžný pluh“, který vám z cesty odstraňuje věci, o kterých jste se domnívaly, že budou fungovat, ale náhle nefungují. Je to prostor, abyste se mohly ptát: „Co bude dál? Co mne ještě nenapadlo?“ A to je přesně to místo, kde se dnes nachází sesterstvo. Ovšemže je úplné a krásné ve všech ohledech. Ale teď začíná skutečné učení! Už jsem na to poukázal několikrát. Důvod, proč tu sedí ženy, Mele´ha, je ten, že byly vyučovány odděleně od těch ostatních (mužů a dětí). Kolo učení bylo pro muže i pro ženy. Pro děti i pro dospělé. Ale jak už jsem vám řekl, v určitém bodě byly ženy vyučovány odděleně a jinak než muži. To protože ženy byly vyučovány šamanství.

Otázka, kterou nikdy nikdo nepoložil: „Kde je šamanské učení, které je oddělené od kola učení?“ Dnes vám to povím.

Mele´ha, existovalo ještě jedno kolo. Je to šamanské kolo učení. Ty jsi ho tenkrát vyučovala a budeš ho vyučovat znovu. Před třemi dny můj partner nemohl doma usnout. V tom kouzelném okamžiku, kterého se někdy děsí – dle vašich hodin se mu říká 3:30 – se jeho oči otevřely dokořán. A on si uvědomil, že je toho v místnosti víc než on a jeho partnerka. Byl mu předán další download. Download podrobností ohledně šamanského kola učení. To proto, aby je pak mohl předat – nikoli však dnes večer a nikoli před skupinou, ale v soukromí – Mele´ha. Protože tohle je to, co bude dělat dál. Nedává vám to snad smysl? Jste tady kvůli šamanskému učení. Sesterstvo se po celé planetě připravuje na to, až uslyší šamanské učení. Nejen jednoduché písně a obřady.

Existuje další kolo – a je velmi podobné tomu Lemurijskému kolu učení… má také pět paprsků, střed a lem. Všechny ty paprsky však mají názvy, které jsou určeny pro šamanské učení žen! Toto bude předáno Mele´ha, aby s tím pak udělala to, o čem cítí, že to bude zapadat. Je to její další krok. Muselo to počkat až do teď. Pokud byste se jí zeptaly soukromě, pověděla by vám, že odpadly některé věci, u kterých měla pocit, že by mohly fungovat. Jsou některé věci, které nefungovaly přesně tak, jak se domnívala, pokud šlo o schéma učení. A nyní sedí vedle mne a uvědomila si proč. Protože jako náhrada za cokoli, co si myslela – určité paradigma, možná formu prezentace – přichází něco nového. Toto šamanské kolo učení má hluboký význam. Je určeno pro ženy. A ona bude vyučovat o každém paprsku. Ovšem každý šamanský paprsek obsahuje tolik informací, že by je mohla vyučovat celé roky a přitom by se nikdy neopakovala. Protože je to poháněno současnou dynamikou, současným děním a také (lidskou) osobností. To je šamanské kolo učení. Nejsou to jen fakta a čísla. Ale jak si poradíte s tímto a tamtím a támhletím… Protože šamanka je tou, která musí umět zacházet s měnícím se světem, s měnícími se paradigmaty života – tak jako žena musí umět zacházet s dětmi. Je to každý den jiné, viďte? Když děti vyrůstají, začínají se měnit a s tím přicházejí zase jiné problémy. Proto neexistuje žádný manuál, který by říkal: „Udělej toto a udělej tamto, matko.“ A v tom je rozdíl mezi pohlavími. Ženy mají intuici, která se může rychle změnit – dokáží si uvědomit, jaká je situace a co mají dělat – nejen jako matky, ale jako učitelky. Při výchově dětí existuje moudrost, kterou získáte. Je to stejný druh paradigmatu a moudrosti, kterou máte k tomu, abyste dokázaly učit další lidské bytosti ohledně života samotného, ohledně věcí, které možná potřebují vědět od někoho, kdo je moudřejší. Vy všechny, které jste tady, jste tyto věci zažily, alespoň do určité míry. Toto je však šamanské kolo učení. Je jiné než hlavní kolo učení. Je soukromé, nebude odhaleno veřejně, ale pouze Mele´ha. A ona ho pak začne odkrývat, jakýmkoli způsobem bude chtít. Bude vás učit o jednotlivých paprscích a uvědomí si, jaká hloubka se skrývá v každém z nich, a že odkrývají cesty pochopení pro ženy. Budou to věci, které způsobí, že budete tolik šťastné, že tu jste! Řeknete: „Proto jsem sem přišla.“

To je počátek další fáze tvého života, Mele´ha. A také této skupiny a mnoha stovek dalších žen, které teprve přijdou, zjistí, že tyto věci jsou pohlazením a útěchou pro jejich duši, a začnou se rozpomínat na moudrost, kterou se tehdy učily.

To pro tentokrát stačí.

 

A tak to je.

 

Kryon

 

Zdroj originálu: https://www.amberwolfphd.com/freeaudio  

Knihu Ženy Lemurie, Lemurijské kódy (karty) a Posvátné písně LS a mnohem víc si můžete objednat na www.naprahu.webnode.cz. Zde se také dozvíte o případném dalším online pokračování Lemurijského sesterstva (jakmile bude mít Mele´ha více informací).

Více o Lemurijském sesterstvu se dozvíte na webu LS: https://lemurijske-sesterstvo.webnode.cz/.

 

Poznámka ke kopírování:

Pro Lemurijské sesterstvo channeloval Lee Carroll a do češtiny přeložila Marie Kuchařová. Tyto channelingy nejsou určeny k hromadnému šíření po sociálních sítích, ani e-mailem a jsou určeny především ženám (ale mohou je číst i muži, pokud to tak cítí). Pokud máte pocit, že víte o někom, komu by tyto informace pomohly v životě, povězte mu o tomto projektu a nechte na něm/ní, aby se sám či sama rozhodla. Děkujeme.