76. Kryonův channeling - Od učení k šamanství, 22.2.2020, Miami, Florida

19.06.2020 13:21

Kryonův sedmdesátý šestý channeling
„Od učení k šamanství“

Následující channeling byl přijat 22. února 2020 v Miami na Floridě a je určen pro lemurijské sesterstvo

 

Zdravím vás, drahé dámy, já jsem Kryon z magnetické služby. Můj partner ustupuje stranou. 

 

Některé z vás ještě nikdy dřív nebyly na setkání, jako je toto. Rád bych vysvětlil něco, co jsem již mnohokrát objasňoval. Během těchto poselství můj partner není vůbec přítomen. A je to dohoda, kterou jsem s ním uzavřel. Důvod je tento – je to muž a toto je součástí posvátného kruhu žen. Tedy jde o poctu ženám, že zde jako muž nebude. A říkám to znovu, nebuďte prosím zmatené z mužského hlasu. Je to pouze způsob vyjádření, které v tento moment můžeme použít. Že k vám promlouvá obecný hlas, a snad možná i „ženský“. 

 

Sedíte zde na tomto místě a možná máte na mysli jednu věc. Tím předmětem je Lemurie. Byly jste tam, nebo nebyly? A pokud ano, jak si můžete vzpomenout? Jsou takové ženy, které řeknou: „No, já si určitým způsobem dokážu vzpomenout.“ Jsem zde, abych vám něco pověděl. Opravdu to tak není, ve skutečnosti si ještě vzpomenout nemůžete. Některé z vás to možná vnímají, tak jak to umí jen ženy. Protože, jak řekl můj partner, ženy mají zvláštní “vybavení” pro rozpomínání a intuici. A toto zachází mnohem dále za hranici dnešní reality. Je to “akášická" intuice.

 

Rád bych ale pokračoval v tématu, které jsem dnes dříve započal. A udělám to tímto způsobem. Zde je příklad, který se bude vztahovat na každou z vás. Žena má něco na mysli, a přitom kráčí do jiného pokoje. Vidí něco, co by mělo být uděláno, udělá to, postaví se a diví se proč stojí uprostřed místnosti. Nemůže si vzpomenout, proč je zde. Zdá se, že před malou chvíli šla do pokoje, aby něco dokončila a najednou byla rozptýlena. Nyní, pokud je to zralá dospělá žena, řekne si: „To je v pořádku, vzpomenu si později, to je v pohodě.” Nezralá žena ale bude proklínat svou paměť. „Proč si jenom vůbec nic nepamatuju?!” A tím je to jen horší. Rád bych, abyste to hned teď použily k tomu, o čem jsme hovořili dříve. Existuje proces přerušení / pozastavení toho, co potřebujete vědět, který je určený k tomu, abyste věděly něco jiného mnohem lépe. Nemůžete si vzpomenout na Lemurii bez ohledu na to, jak moc se o to pokoušíte. Není to umožněno v dané části vašeho mozku. Můžete to cítit, ale dokonce ani s tím to není dostatečné. 

 

Něco ale přichází. Planeta začala poupravovat svou mřížku, a to pomocí těch, které si říkaly Hvězdné Matky. Tyto úpravy a přizpůsobení jsou nyní hotovy, a to skrze uzly a nuly, z nichž jsou všechny aktivní. Jakmile byla poslední dvojice spárována, cvaklo to a zaostřilo se jako u objektivu fotoaparátu. Začalo to pracovat na mřížkách planety. Některé z těchto mřížek jsou od vašich předků. Některé z těchto mřížek jsou ty, jež jsou krystalické a tyto mřížky začínají hovořit ke starým duším zde. Čím větší hloubka… čím větší hloubku a význam měly věci, které jste v Lemurii zažily, tím více si je pamatujete. A opravdu je pouze jediný způsob. Po nějakou dobu to bude o časových trhlinách mezi bděním a spánkem a vy si nebudete pamatovat palmy, ani teplé pláže nebo ostrov. To, co si ale budete pamatovat místo toho, je hluboký pocit šamanství a míru, něhy, komfortu, kdy je na moment vše absolutně perfektní. Mohly byste to mít, že? Toužíte po tom, že ano? Alespoň na chvíli není vůbec nic ani s ničím špatně a vy jste tak moc se vším v lásce. Je to moment, o němž byste řekly, že je to euforie.  Ale není. Toto je vzpomínka na Lemurii. Čas učení, který byl tolik hluboký a významný, že dokonce i jako děti jste věděly, že jste důležité. Věděly jste, že jste jiné a věděly jste o věcech, které se děly kolem vás na planetě. A vy jste měly tyto Hvězdné Matky. To je to, odkud ten pocit přichází. 

 

A to je přesně to, co se začíná obohacovat a vylepšovat s tím, kdy byly spárovány všechny uzly a nuly. Řeknu to ještě jednou. Zatímco zde sedíte, nebuďte zklamané, že si nedokážete aktivně rozpomenout na svou Akášu. Přichází to tzv. „mezi řádky” a tehdy, kdy to nejméně očekáváte. Někdy, kdy jste plně vzhůru, kdy se pouze přesouváte z místa na místo, přesně jako ta žena v pokoji, která si nemohla vzpomenout, proč tam je. Ale najednou si vzpomíná, zatímco dělá něco úplně jiného. Něco, co dělá každý den a o čem nemusí vůbec přemýšlet, jako je třeba umývání nádobí (smích Kryona). A při jedné z takových věcí byste nikdy nečekaly, že to bude takto hluboké. Ale najednou je to tady. 

 

To je způsob, jak to funguje. A funguje to lépe u žen než u mužů. Vy jste vybavené k tomu si vzpomenout. Vy máte „receptor” umístěný v tom, co představuje energii duše, který očekával, že uzly a nuly doplní celý tento „obraz”. Máte receptor, „pamatováka”, který se na to umí naladit. A nyní to začíná. 

 

Minulý týden jsem předal Mele’ha instrukce, které se pojí s tímto celým konceptem. Protože jakmile toto rozpomínání začne, započne i “učení”. Sesterstvo se mění. Začíná růst / dospívat. Začíná reagovat na to, proč by zde mělo být. 

 

Gratuluji vám, dámy. Za to, že jste řekly ano. Že jste se vrátily jako ženy ve správném čase a na správné místo. Abyste zažily největší posun, jaký kdy Země měla. To, co děláte nyní, bude trvat také po všechny vaše další životy. Nezáleží na tom, jak dlouze nebo krátce budete žít, jakmile se vrátíte, vrátíte se se stejnou důležitostí a významem najít sebe sama jako lemurijskou sestru. 

 

Právě jsem vám dal nápovědu k budoucímu životu specifickému dle pohlaví. Téměř každá z vás v této skupině je starou duší, která nachází a považuje tuto energii sesterstva za skutečnou a vrátila se jako žena. Musely jste. Planeta to potřebuje. Potřebuje, aby to, co máte, pokračovalo a šířilo se šamanství. A pro tuto Zemi potřebujete svůj život. To by vás mělo uvolnit. To, co jsem vám právě řekl, je, že si nemáte dělat starosti (smích Kryona) kvůli tomu, že si nevzpomínáte. Protože i když někdo říká, že si vzpomíná, tak si nevzpomíná. 

 

A tak to je. 

 

 

Kryon

 

Zdroj originálu: https://www.amberwolfphd.com/freeaudio 

Knihu Ženy Lemurie, karty Lemurijských kódů, CD Posvátných písní a další si můžete objednat prostřednictvím webu: www.naprahu.webnode.cz.

 

Poznámka ke kopírování:

Pro Lemurijské sesterstvo channeloval Lee Carroll a do češtiny přeložila Renata Zábranská. Tyto channelingy nejsou určeny k hromadnému šíření po sociálních sítích, ani e-mailem a jsou určeny především ženám (ale mohou je číst i muži, pokud to tak cítí). Pokud máte pocit, že víte o někom, komu by tyto informace pomohly v životě, povězte mu o tomto projektu a nechte na něm/ní, aby se sám či sama rozhodla. Děkujeme.