Barack Obama

05.02.2014 14:45

Barack Obama (30.11.2008 – úryvek z channelingu)

 

Teď vám dám informaci, kterou někteří už vědí, o člověku, kterému říkáte Obama.

 

V první řadě – Kryon a Duch se nezajímají o vaši politiku. To, co kolektivně vytváříte v této oblasti, je věcí svobodné volby. Ale podívejte se na svobodnou volbu, kterou máte a na rozdíl mezi tím, co děláte ve staré energii ve srovnání s energií novou. VY to vytváříte. Bůh nedosazuje politiky do úřadu. To děláte vy. V této zemi (USA) jste si vytvořili systém, podle kterého dosadíte někoho speciálního. Tohle není politické – jsou někteří, co si myslí, že ano, protože vidí všechno politicky. Prosím nedívejte se na to tak.

 

V r. 2001 jsme vám řekli, že v r. 2008 bude doba posunu a změny, protože takový byl potenciál. "Kryone, znamená to, že ten potenciál byl Obama v r. 2008?" Ne. Potenciál byl, že vytvoříte posun v r. 2008 a to jste udělali. Později jsme vám řekli, že v r. 2008 společně změníte svého vůdce na Indigo. Takže, to jste právě udělali! Chci vám říct něco o tom člověku, kterého jste zvolili. Zaprvé - je to stará duše. Ale to jste věděli, že? Ale já vám říkám, že on je stará, velmi stará duše! Je Lemuřan. Nepřipadá vám zajímavé, že se narodil na Hawaii? To jsou ty původní energie Lemurie před 50.000 lety.  

 

V tomto životě se rozhodl narodit se zde znovu. To je první stopa. Před dvěma lety byl identifikován ženou, která první uviděla (jeho Indigové barvy. Nancy Tappe první vysvětlila základy Indigo lidí. Identifikovala Obamu jako Indigo před více než dvěma lety (dlouho před tím, než se rozhodl kandidovat na prezidenta). Je starý Indigo (na rozdíl od dětí, co se teď rodí), ale má Indigové atributy.

 

Chci vám popsat tyto atributy, což je zábavná část: V těch dobách, které nazýváte přípravy na volby, analyzujete, který člověk bude vybrán. Obama byl vskutku kritizován a ta kritika byla asi taková: "Je moc mladý a nezkušený; nemůže zastávat tento post. Tato práce vyžaduje někoho staršího; zkušeného, vyzrálého člověka." Není na to jednoduše žádny argument. Ale když se na toho muže podíváte, vyzařuje energii "to znám, tam už jsem byl, to už mám za sebou"! To je Indigo! V jeho Akáše jsou záznamy o tom "to znám, tam už jsem byl, to už mám za sebou" a kdybyste věděli, co ještě je v jeho Akáše, byli byste v údivu, co má za sebou.

 

Učinili jste volbu se silným potenciálem. Zvolili jste Lemuřana, Indigovou energii a starou duši. To je něco, co jsme viděli dopředu. Teď mu dám radu, kterou on nikdy neuslyší [možná ano]. Toto je Kryonova rada mladému vůdci země. Mám dvě věci, které ti chci říct, Baracku:

-    Zaprvé - kryj si záda.

-    Zadruhé - nedůvěřuj svým rádcům, protože ti budou radit to, co fungovalo za „starých dobrých časů“. Nicméně, tvoje intuice ti řekne, co bys měl správně udělat. Rozbij stará paradigmata. Vystup ze zajetých kolejí a jdi za svým. (Toto bylo řečeno těsně po volbách – 30.11.2008).

 

Podívejte se, co jste vytvořili! Kdyby někdo před 20 lety řekl ve starém 'pánském' klubu v zadní místnosti vaší země (USA): "Myslím, že za 20 let Amerika zvolí černého prezidenta", vyhodili by ho! "Nemožné!" křičeli by. "To nedopustíme!" řekli by. "K tomu nikdy nedojde. To se nemůže stát!" Že mám pravdu? Mělo by vám to být obrázkem toho, co se teď děje ve vaší politice. Je to svobodná politika. Nikdo už není u kormidla v 'zadní místnosti'. Místo toho jsi u kormidla ty, Ameriko!   

 

Přeložila Satu Satu