Budování odolnosti a bytí v harmonii - online webinář ZDARMA 04.06.2020

09.06.2020 17:55

Budování odolnosti a bytí v harmonii – online webinář ZDARMA

Žijeme ve světě zachváceném strachem a smutkem z důvodu pandemie. Žádají po nás, abychom nosili masky, zůstávali doma a vyhýbali jsme se fyzickému kontaktu. Tato omezení mohou vyvolávat úzkost, strach a disharmonii, protože lidé jsou biologicky stvořeni k vzájemnému spojení. Studie dokazují, že pokud bychom dostali na výběr, zvolili bychom si raději spojení s lidmi než potravu.

Při tomto webináři bude Shamir hovořit o tom, jak může každý z nás používat jednoduché postupy k překonání strachu a prohloubení spojení s ostatními. Účastníky provede meditací, aby nám pomohl vybudovat odolnost a vytvořit vnitřní harmonii.

Tento online webinář proběhl ve čtvrtek 4.6. od 18:00 h s překladem Petra Marka. Pokud jste jej nestihli, můžete si jej pustit alespoň ze záznamu:

https://www.youtube.com/watch?v=r8S7do_tVfU - v plánu máme ještě další, jen jsme ještě nestanovili termín... 

 

O Shamirovi

Shamir Ladhani je mezinárodně známý řečník a transformační kouč, který pomáhá lidem transformovat své životy a dosáhnout svých osobních i profesionálních cílů. Je členem Kryonova mezinárodního týmu a vystupoval před publikem v Kanadě, USA, Mexiku, Itálii, Německu a loni také v ČR (společně s Dr. Amber Mele´ha Wolf). Je znám svou jedinečnou schopností zjednodušit složité duchovní koncepty a inspirovat účastníky jeho workshopů i osobních sezení k prožití osobních průlomů.

Více o jeho online programu zdarma na https://www.ignitefrominsideout.com/espresso/

Poznámka od M. Kuchařové:

Na Shamirovu akci se velmi těším. Už dlouho jsem cítila, že je načase s ním opět uspořádat nějaký online program a zrovna když jsem mu chtěla napsat, ozval se sám. Ptal se, jak tuto situaci u nás zvládáme a zda by nás nemohl nějak podpořit… No a tak vznikl následující program. Věřím, že bude pohlazením pro duši a zároveň se můžeme naučit, jak si poradit v momentech, kdy se ocitneme v náročné situaci nebo nás zaplaví pochybnosti, úzkost, vztek či smutek do té míry, že to k nám přitahuje další negativní prožitky a zkušenosti. To je důležité umět nejen při aktuálním dění, ale i pro celou řadu dalších situací…

Vím, že mnoho z vás pracuje s emocemi na různých úrovních. Emoce mohou být důležitým a užitečným ukazatelem. Na druhou stranu pokud se jimi necháme ovládat a zmítat, projevuje se to v naší každodenní realitě (přitahujeme si to, co do hloubky prociťujeme), na kvalitě našeho života a vztahů, ale také na úrovni celosvětového vědomí lidstva. Proto je nesmírně důležité, aby našimi převládajícími emocemi byly láska, soucit a vděčnost – ty jsou nezbytnou součástí celkové pohody, ale také vytváření života, jaký si skutečně přejeme.

Když jsem se loni v září se Shamirem setkala, cítila jsem, že má velký potenciál a že s ním budu chtít spolupracovat i do budoucna. Zároveň však překládám již tolik projektů, že bych se mu nemohla věnovat natolik, nakolik by si zasloužil. A pak – Shamir může mnohé nabídnout pro smíšené publikum, ale zároveň je dokonalou protiváhou i pro čistě mužské účastníky – ukázalo se to při zakončení našeho víkendového programu – propojení Posvátného ženství a Osvíceného mužství (https://naprahu.webnode.cz/osvicene-muzstvi). A proto jsem oslovila Petra, zda by se chtěl tohoto úkolu zhostit a jsem velmi ráda, že souhlasil. (A já si tak mohu webinář vychutnat jako divák.)