Čekání skončilo

14.11.2022 16:42

Čekání skončilo

 

Pamatujete, jak jsem vám před několika měsíci, na podobném setkání jako je toto, řekl, že energie sklizně je na dosah a že je načase zasévat semena, která vám byla metaforicky předána?

Staré duše, ten posun je tu – vy zaséváte semena a ta začnou klíčit a růst. A všechny různé věci se změní, jak budou růst a vzkvétat – a vy je pak budete sbírat a sklízet.

Co přesně představují ta semena? Je to metafora pro transformaci.

Jste v nové energii, na kterou jste čekali celé věky – a my vás prosili, abyste to pochopili a vrátili jste se na ten most, domů, abyste zasévali semena a mnozí z vás to udělali.

Právě teď vás obklopuje vaše duše zastoupená 11 bytostmi, či Mistry. Všech těchto 11 Mistrů vám jednohlasně poví o vašem novém já. Řeknou vám: „Tady je naše rada. Takové bude cítit a být tím novým já. To díky tomu, že jsi v lásce vyjádřil/a záměr zasévat ta semena. Takto začíná sklizeň.“

Dovolte sami sobě přijmout lásku od své Duše. Dovolte, aby do vás proudila láska. A toto můžete očekávat: Drazí, očekávejte nové intuitivní myšlenky. Očekávejte vylepšenou intuici.

Těch 11, kteří tu sedí coby jeden, vás mění, abyste jinak přemýšleli, abyste měli jiné druhy myšlenek. To, o co jste žádali, za co jste se modlili a co jste si přáli, to je na dosah.

Ať už se zde odehraje cokoli, drazí, vrátíte se zpátky přes ten most a bude to přesně to, o co jste žádali – budou zde řešení, o která jste žádali, protože to se děje při sklizni nových energií.

Chci, abyste seděli v energii své Duše a nesnažili jste se jí naslouchat ve 3D – ale místo toho pociťujte lásku, kterou do vás vlévá.

Doprovod vaší Duše je tu, aby vám radil, a tady to nekončí. Tento doprovod se bude vracet a navštěvovat vás… každý týden vám povíme více o tom, co říkají, v rámci Kruhu Dvanácti.

Nicméně právě teď vás naplňují novým já a energiemi, o které jste žádali, protože jste zasévali semena. Tolik z vás to dělalo společně s námi.

Mysleli jste si, že je jen zasejete a odejdete? Něco se muselo stát – a tohle je ono.

Až se vrátíte z Kruhu Dvanácti, a překročíte ten most, a usadíte se na židli či gauč, kde sedíte – chci, abyste věděli, že jste jiní, než když jste sem přišli.

A tak to je.

Kryon