Červen 2015

14.07.2015 22:07

Kryonovy „Marshmallow Messages“ – červen 2015

 

 

 

01. 06. 2015

 

LÁSKA – NOVÉ SLOVO NA PĚT PÍSMEN

 

Nakonec vám povím něco, co už jsem říkal. Chci, abyste to slyšeli znova a znova. Důvodem pro opakování je to, abyste pochopili, co vidíte. Temnota se bude pokoušet vyhrát – teď, když bylo rozsvíceno světlo. Má jen jeden nástroj, který je však velmi mocný – skutečně velmi mocný. Tento nástroj může dosáhnout na nejvyšší z nejvyšších a zničit je. Může se dostat až k pracovníkům světla, léčitelům i channelerům. Je to slovo na pět písmenSTRACH.

Pokud se bojíte, pak vyhráli. Chci, abyste o tom přemýšleli. Oni to vědí. Dovolte, ať to prozáří vaše srdce tak úžasným způsobem, že už tu nebude to hrozné, ovládající slovo na pět písmen. Už ani nebude existovat. Projděte těmito časy a pamatujte si je, protože jste je očekávali a pracovali jste kvůli nim. Pracovali jste pro nové slovo na pět písmena tím slovem je LÁSKA.

(Pozn. překl.: v angličtině jsou to slova na čtyři písmena – FEAR a LOVE.)

 

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonova channelingu „Energie budoucnosti“ - 7.12. 2014

 

 

08. 06. 2015

 

VĚTŠÍ CÍL

 

Nikomu neposlouží, když bude věřit, že je zde tolik nebezpečí, že zahynete. Vaší smlouvou je držet toto světlo v každé zemi, v každém jazyce. Je mnoho těch, kteří dělají to, co vy. Existuje zde větší cíl než jen žít svůj život a doufat, že jste to zvládli. Existuje cíl, kdy jste skutečně zodpovědní za změnu energie na planetě – jeden den za druhým, v radosti, ve zdraví a s účelem (pozn. překl.: za jakým jsme přišli na tuto planetu).

 

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- Z Kryonova channelingu „Načasování velkého posunu“ - 21.3. 2009

 

 

22.06. 2015

 

KAŽDÝ ŽIVOT

 

Vaše vyšší já je kouskem Stvořitele. Narodili jste se s ním. Je to stejná duše, kterou jste měli v každém svém životě. Uvědomujete si to? V každém vašem životě ta samá duše. Je to přítel, který byl s vámi během úplně každého života, společně s innate. Někteří z vás se dokázali natáhnout a dotknout se toho přítelea tehdy jste nejmírumilovnějšími na celé planetě. Dokážete to vnímat? Vzpomínáte si na to? Jak by se vám líbilo cítit se tak po celou dobu? Je to jako byste měli své rodiče zpět – ukryté ve svém nitru, odkud se na vás dívají. Můžete se jich dotknout, oni se mohou dotknout vás. Můžete se kdykoli dotknout jejich rukou. V čisté lásce. Jsou to rodiče, které jste si vždy přáli mít, pokud jste takové neměli – rodiče z druhé strany závoje. Takové to je…

 

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- Z Kryonova channelingu „Proces“ - 4.12. 2011

 

 

29. 06. 2015

 

AKÁŠICKÉ DĚDICTVÍ

 

Když se narodíte, vaše duchovní instinkty jsou poháněny vaším akášickým dědictvím (instinktivní vzpomínkou na to, co jste se naučili v minulých životech). Víte, že máte Boha v sobě. Víte, že máte pomoc. Intuitivně víte o své oseté biologii a o lásce těch, kteří vás oseli. Všechny tyto věci máte vrozené a to vytváří lidskou bytost, která dokáže to, co žádná lidská bytost v tomto okamžiku nedokáže – změnit tuto planetu!

 

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- z Kryonova channelingu „Rekalibrace krystalické mřížky“ -

 

 

Zdroj: e-mailové „Monday Marshmallow Messages“ od Kryonova týmu (www.kryon.com)

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Marie Kuchařová (www.posvatnesrdce.cz a www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.