Červen 2018

16.10.2018 19:03

Kryonovy „Marshmallow Messages“ – červen 2018

 

 

04. 06. 2018

LOUPÁNÍ CIBULE

 

Drazí, když se probudíte a začnete loupat cibuli starých pravidel a staré reality, uvidíte úžasnou moc, kterou v sobě máte. Ta moc doslova pochází z hvězd. A jaká je to moc? Poslouchejte: Když si uvědomíte, co vaše vědomí dokáže, pak si uvědomíte, že nemoc nemůže přežít v osvíceném těle. Cože? Myslíš tím, že vědomí může změnit chemii našeho těla? Ano a to vás učíme už téměř 30 let.

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonova živého channelingu předaného v Longmontonu v r. 2018 -

 

11. 06. 2018

VYTVÁŘENÍ SVĚTLA

 

Drazí, vytváření světla je něco, co děláte nejlépe – bez ohledu na to, kdo jste, kolik je vám let nebo co se děje ve vašem těle. Vytváření soucitu a světla je vědomá práce ve své nejelegantnější podobě a vy všichni to dokážete.

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- Z Kryonova živého channelingu „Přechod z temnoty do světla“ -

 

18. 06. 2018

SKUTEČNÝ ROZDÍL

 

Nyní budou některé věci fungovat, ačkoli nikdy dřív nefungovaly, protože je světlo odkrylo. Budou zde nové myšlenky, nové nápady, nové způsoby, které nikdy dřív nefungovaly. To je skutečný rozdíl – vnímání věcí, které ve staré energii nebyly životaschopné. To způsobuje odkrytí pravdy a skutečnosti.

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- z Kryonova živého channelingu „Nové světlo“ –

 

25. 06. 2018

LÁSKYPLNÉ POLE

 

Pole je láskyplnou, harmonickou vibrací, a pokud se na něj vyladíte a vaše vědomí s ním rezonuje, aktivujete svou buněčnou strukturu a žijete déle. Věděli jste, že když je vaše vlastní vědomí v harmonii a rezonanci s polem, může to ve správnou chvíli a na správném místě způsobit spontánní uzdravení? 

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- z Kryonova živého channelingu „Shrnutí“ –

 

 

Zdroj: e-mailové „Monday Marshmallow Messages“ od Kryonova týmu (www.kryon.com)

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Marie Kuchařová (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.