Červenec 2013

01.08.2013 22:11

 

01.07.2013

VĚDA

 

Pamatujte si toto: Čím blíže se dostáváte fyzické pravdě o (určitých) věcech, tím blíže budete duchovním základům. Pokud váš systém víry nebere v úvahu vědu jako součást duchovna, pak se brzy dostanete do osobní slepé uličky. Pokud ostatní kolem vás, kteří nemají takovou předpojatost, začnou projevovat pokrok a pochopení ve své vědecké práci, jejich předpoklady budou fungovat a dokážou svůj úspěch, budete je potom také ignorovat?

Rychle se řítíte buď na most či do zdi. Vyberte si - buď nevědomost, nebo odhalení (objevení). Nikdo z vás se nemusí náhle stát spirituálním či „podivným“, abyste mohli překročit tento most. Vše, co je potřeba, je mysl otevřená všem možnostem, nejen jedné, o které máte pocit, že by mohla být přijatelná. 

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

Z Kryonovy Knihy Dvě – „Nemyslete jako Člověk!“

 

 

 

08.07.2013

NÁDHERNÉ

 

Pochopili jste, uvědomili si či uvažovali o tom, že všechny vaše minulé životy dohromady byly jako třídy, které jste navštěvovali, abyste mohli odpromovat? Nechali byste si tuto promoci ujít? Proto jste tady. Vše, co jste ve všech svých minulých životech dělali, bylo jako stupně k tomuto – nakláněli jste se do větru zrození se všemi svými nádhernými já. Vaše interdimenzionalita září a jiskří v tom, co byste možná nazvali holografickou částí – rotující, diamant uvnitř diamantu. Nádherné!

 

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- z Kryonovy Knihy Jedenáct – „Nadzvednutí závoje“ –

 

 

15.07.2013

ČAS ZNOVU NAVŠTÍVIT (PROVĚŘIT)

 

Jsou věci, které jste dlouho zkoušeli, a pak jste je odložili, když nefungovaly? Odhodili jste je a mysleli si, že jste vynaložili všechnu tu energii a z vaší snahy nic nevzešlo? Vzpomínáte si na „hodiny Ducha“? Jsou bez času. Nikdy sami sobě netvrďte, že to, co jste udělali či zkoušeli v minulosti, nebude fungovat v přítomnosti nebo v budoucnosti. Pomyslete na všechen ten čas, který jste tomu věnovali! Možná je čas některé z těchto věcí znovu navštívit (prověřit). Možná nefungovaly tehdy, ale možná budou fungovat teď. Vystupte z lineárního časového rámce!

 

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- z knihy „Dvanáct vrstev DNA“ -

 

 

22.07.2013

UČIT SE Z KLIDU

 

Nečekejte, že vaše problémy zmizí, protože dodržujete svou „smlouvu“. Test planety je zde proto, abyste si uvědomili, kým jste, a přitom byli stále v kontaktu s okolnostmi kolem vás. Díky tomu lidé ve vašem okolí uvidí, jak si umíte poradit s životem. Je to váš klid a pochopení tváří tvář skutečnému lidskému dramatu, co na ostatní nejvíce zapůsobí. Ucítíte, jak vzniká strach, ale zároveň rozpoznáte „fantoma (přízrak)“, který představuje. Ostatní vás budou sledovat a učit se z vašeho klidu. 

 

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- Kryonova Kniha Šest: „Partnerství s Bohem“ –

 

 

 

29.07.2013

 

POUZE PREDISPOZICE

 

Není žádné předurčení (osud), pouze predispozice. Když přicházíte na tuto Zemi, máte pouze potenciály toho, co můžete zažít. Tyto predispozice jsou vytvořeny tím, co jste udělali a co jste se naučili. Leží před vámi a žadoní o to, aby byly změněny! Začněte si zvykat na myšlenku, že jste dynamicky naprogramovaným (naplánovaným) andělem, žijícím v přivlastněné, ale falešné víře, že nad tím nemáte kontrolu. Vaším testem je naučit se, že kdykoli si to přejete, můžete změnit svůj život.   

 

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- Kryonova Kniha Deset: „Nový Systém“ -

 

 

 

Zdroj: e-mailové „Monday Marshmallow Messages“ od Kryonova týmu (https://www.kryon.com/)

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Marie Kuchařová (https://www.posvatnesrdce.cz/ a https://www.kryon.webnode.cz/). Tuto českou verzi je možné dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.