Červenec 2020

09.07.2020 18:20

The Starseed Journey : In5D

Zdravíme vás, drazí,

 

a přicházíme k vám s další sérií Kryonových channelingů - nejprve však pozvánka na shlédnutí akce, která proběhla online - Cesta Hvězdného semena. Jedná se o společný webinář Leeho Carrolla a Prageeta Harrise s Julieanne Conard, takže úžasná kombinace Kryona, Alcazara a meditací Hvězdné brány. Možná už jste viděli. Pokud ne, pak vám toto vysílání vřele doporučuji. Je sice placené, ale vzhledem k situaci tým Stargate (Hvězdné brány) nabídl možnou volby ze dvou cen - ať si zvolíte jakoukoli, získáte přístup k úplné verzi. Ta částka jen vyjadřuje míru, jakou chcete podpořit oba týmy a také v jak velké hojnosti se aktuálně cítíte, aniž byste museli komukoli cokoli vysvětlovat. Můžete si samozřejmě zakoupit i čistě anglickou verzi. Pokud dáváte přednost verzi včetně překladu do češtiny, link je zde. Po zaplacení získáte přístup ke 3 videím (už s přidaným překladem) ze 3 kompletních 90 minutových sekcí, ale také k audio nahrávkám buď opět celé sekce nebo pouze meditací a channelingů. Každá sekce obsahuje rozhovor Leeho s Jules a Prageetem, následně channeling Alcazara a Kryona a poté meditaci Hvězdné brány...

Ale teď již k nejnovějším příspěvkům:

1) 09.07.2020 - Kryon v Berkeley Springs 1. část - Nová trať.

2) 16.07.2020 - Směřování k budoucnosti.

3) 22.07.2020 - Plán

4) 24.07.2020 - dnes vám mimořádně místo Kryonova channelingu přinášíme pozvánku na nádherný film režisérky Tsipi Raz. Mimochodem, channelingy z Izraele jsme vám přinesli krátce poté, co byly předány - byly úžasné. A stejně tak i živá událost a vědecký projekt v jednom, o kterém se dozvíte více na konci filmu - byl to projekt, kterého se účastnily tisíce lidí z celého světa - já se o něm dozvěděla asi hodinu před začátkem "náhodou" a nikdy na to nezapomenu... O to více mne těší, když jsem nyní mohla vidět výsledky... Více o tomto nádherném filmu zde.

5) 28.07.2020 - A na závěr července vám přinášíme hned dvojitou porci channelingů, které na sebe navazují: Posun - 1. část a Posun 2. část.

6) 29.07.2020 - No a dnes tedy jednu smutnou zprávu. Lee toto rozhodnutí odkládal do poslední chvíle, přestože rušil všechny ostatní akce, nás nechal až naposled - tolik si přál přijet... protože je tato akce ale příliš velká na to, abychom čekali ještě déle (museli bychom platit zálohy), nešlo to už dále odkládat. Proto se tedy Kryonova akce v Praze pro letošek ruší. Termín na rok 2021 vyhlásíme později... V původně plánovaném letošním termínu se ale pokusíme zajistit alespoň online vysílání - více informací vám sdělíme cca za 2 týdny. Pokud jste se přihlásili na Kryonovu akci naživo, peníze vám tým vrátí, jen je zapotřebí, abyste vypnili formulář - více informací vám přijde mailem pravděpodobně ještě dnes. Pokud byste mail od týmu nedostali, ozvěte se kolegovi, on vám pokyny pošle znovu.

 

Přejeme vám překrásné léto.