Duše vs. Vyšší Já

12.07.2013 12:01

 

Otázka: Nejdražší Kryone, jaký je rozdíl mezi Duší a Vyšším Já?

 

Odpověď: Na vaší planetě je mnoho posvátných idejí a konceptů, které mají různá jména pro stejnou věc. Toto je jedna z nich, ale z našeho pohledu je mezi nimi rozdíl. Než je definujeme, chtěli bychom krátce promluvit o jménech obecně. Když řešíte interdimenzionální atributy nebo intuitivní energie, které se objevují, neexistuje nějaký kosmický slovník, kam by se dalo podívat. Proto ti, kteří channelují nebo pravidelně dávají tyto druhy informací, musí řešit koncepty, které nemají zaběhnutá jména, ale které jsou přesto velmi reálné. Výsledkem je, že máte mnoho jmen pro stejnou věc, záleží na zdroji. Není v tom konflikt, spíš jen záležitost jazyka a výsledné bytí ve velmi nové energii, kde je prezentováno mnoho unikátního a zvláštního.

 

Duše je často viděna jako obsah všeho, co jsi. Obsahuje všechny "tebe" která máš, včetně těch, která nejsou tady ve 3D. Takže je to jméno, které indikuje "svatou celost" a je často určeno, aby vyjadřovalo "celý tvůj systém". Obsahující též "JÁ JSEM" přítomnost, kterou máš ve Vesmíru.

 

Vyšší Já je jméno, které náleží té části tebe, která se zabývá komunikací s Bohem, a té části tebe, která je neustále "spojena" s rodinou. Takže by se dalo říct, že vyjadřuje část, kousek tebe.

 

Tedy rozdíl mezi nimi je v tom, že jedna vyjadřuje celek a druhá popisuje část.

 

 

Otázka: Může lidské tělo existovat nebo žít produktivně bez přítomnosti ducha nebo duše?

 

Odpověď: Ne. I zdánlivě nesoucitný a ďábelský člověk, nebo ten, který má mrtvý mozek nebo je šílený, má duši a podstatu svatosti. Je to všechno součást kombinace svobodné vůle a plnění určitých energií k vytváření rovnováhy (nebo jejího nedostatku), což pomáhá těm ostatním - vám - činit důležitá rozhodnutí o vaší vlastní svatosti.

 

Přeložila Satu Satu