Komunita

12.07.2013 12:07

 

Otázka: Drahý Kryone, v roce 2002 jsem následovala svou inspiraci a přesunula se do Thajska se záměrem vytvořit komunitu (světla). V srpnu 2002 změna směru (energie) způsobila, že se tato komunita nerealizovala. Nyní nemám práci, málo peněz, žádného partnera, žádné přátele, žádnou zábavu a žádný domov, který bych mohla považovat za „svůj vlastní“. Moje (sebe)důvěra je nízká a zdá se, že mé nástroje pro manifestaci nefungují.


Odpověď: Všechny pokusy vytvořit komunity tohoto typu v nové energii selžou. Tvého pokusu si vážíme a vnímáme ho jako čistý, ale nyní bys mohla začít rozumět. 


Pokud vytváříte komunity stejně smýšlejících jedinců, pak odebíráte jejich světlo ze zbytku světa. Světlo je potřeba tam, kde je tma, ne tam, kde bude přitahovat a žít s dalšími světly.

 

Místo toho vytvoř komunitu uvnitř sebe, která bude veliká a zářivá, naplněná silou mnoha majáků. Budeš mít svou „komunitu“ stejně smýšlejících a spojených dohromady v individuálním systému pomáhajícím Zemi. Setkávejte se, plánujte společně, ale pak jděte a žijte odděleně tak, jak to synchronicita určí.

 

Jsi milována a v tom, co jsi udělala, není žádný problém. Ale nyní je čas obrátit své úsilí dovnitř. Když to uděláš, mnoho z toho, po čem jsi toužila, se začne samo spoluvytvářet.

 

Přeložila Marie Kuchařová