Krátké představení knihy

19.11.2014 22:22

 

Informace v této knize byly přijaty již před mnoha lety a po roce 2012 se mnoho věcí změnilo, Kryon však již tehdy věděl, že tuto knihu budou obdivovat čtenáři ještě dlouhou dobu. A tak je tato kniha stále velmi aktuální (někdy až dechberoucím způsobem), i když některé koncepty později vysvětlil přesněji a hlouběji, když na to dozrál čas (máme na mysli např. anděly a průvodce). Pokud budete tuto knihu číst bez předsudků a očekávání, jistě vám přinese mnoho hlubokých vhledů a především to, co avizuje již v podtitulu - osobní mír.

 

Kryon zde představil sebe a svou práci pro Zemi, vysvětlil také, kdo jsme my, v čem spočívají naše lekce a jakými změnami prošla naše planeta a duchovní systémy. Velmi zajímavá je například i kapitola o Ježíšovi. Za zcela zásadní ale považujeme zejména informace o léčení, zrušení karmy a nalezení vnitřní rovnováhy. 

 

Pokud i vám Kryonovy channelingy zasáhly do života laskavým a nádherným způsobem a pokud jste v něm také rozpoznali blízkého přítele, pak byste si tuto (ani žádnou další) knihu neměli nechat ujít.

 

Autor: Lee Carroll
Překlad: Marie Kuchařová
Rozsah: 176 stran A5
Vydání: 1. české
Doporučená prodejní cena: 295 Kč
ISBN: 978-80-87925-09-6
EAN: 9788087925096

 

Pozn.: Knihu jsme zpracovali a vydali ve stejném složení týmu a se stejným vydavatelem, jen tentokrát pod novou "hlavičkou" nakladatelstvi Wikina.