Kryon v Praze - 4 audio záznamy z dvoudenního semináře

29.09.2018 18:58

Není dostupný žádný alternativní text.

Tak a je to za námi. Ano, Kryonův tým po všech těch letech zavítal i mezi nás, konkrétně do Prahy. 

 

Během akce i posléze mailem a prostřednictvím Facebooku jste nám vyjadřovali svou vděčnost. Dovolte tedy, abych zde zopakovala to, co jsme už tolikrát opakovali. To všechno by nebylo možné uspořádat, pokud by mnozí kolegové pravidelně nepřekládali Kryonovy channelingy, ale především pokud byste je VY nečetli. A nejen Kryonovy channelingy, které jsou k dispozici online, ale především pokud byste nekupovali všechny ty knihy. Díky tomu jsme mohli Leeho a jeho tým pozvat. A opět - pokud byste nepřišli, nic z toho by se neuskutečnilo. Mnozí si často povzdechnete, že neumíte anglicky a jak jste nám vděční, ale pokud byste anglicky uměli, pak by naše práce postrádala smysl!!!

Mnoho z vás děkovalo za překlad během této události a já bych chtěla poděkovat vám a to tím, že vám popíšu, jaké to bylo z pódia.

Tak jako kdysi Lee, i já měla problém hovořit před větší skupinou lidí - ať už ve škole nebo na pracovních poradách. Ještě před několika lety, když jsme pořádali přípravu na ukotvování 9. brány 11:11, kterou celosvětově organizovala Solara, jsem byla poměrně nervózní. A pak nastala tato akce a já měla sedět a překládat nejprve před stovkou žen (v pátek) a pak o víkendu před asi 700 lidmi v publiku... Celý týden mi bylo opravdu fyzicky zle. Téměř jsem ani nedorazila. Nemyslím, že by to bylo nervozitou, ale myslela jsem, že se můj sen rozplyne. Nakonec jsem ale díky svému synovi a podpoře kamarádek našla sílu, vstala jsem a vyrazila. A už v Praze mi bylo lépe. 

V pátek to byla má překladatelská premiéra - nikdy jsem nepřekládala pro tolik lidí (jen drobná jednání), navíc několikahodinovou akci a ještě do mikrofonu. A jako by to nestačilo, musela jsem nějak "přežít" focení a kameru (to je moje achilova pata). Ale podpora a vřelost všech přítomných byla tak silná, že jsem necítila naprosto žádnou nejistotu. 

Přesto když jsem měla překládat o víkendu v Hybernii, nervozita dorazila. Ještě několik vteřin před začátkem se mi kroutil žaludek a já musela zhluboka dýchat. Lee a ostatní byli ale skvělí a pak to nastalo - jen co jsem vstoupila do světel na pódiu a usedla na židli, všechno bylo pryč. Ano, občas jsem zaškobrtla, ale ten prožitek byl tak silný, že to ani nelze slovy popsat. Přes světla jsem vám neviděla do tváří a ve sluchátkách jsem neslyšela téměř ani sebe a vás jen pokud jste reagovali hlasitým smíchem na Leeovy žertíky, případně hlasitým pláčem, ale celou dobu jsem cítila podporu a bylo mi dobře. A pak začal zpívat Anders a vy a bylo to tak nádherné. Zkoušela jsem se k vám přidat, ale občas bylo potřeba překládat, tak jsem si to jen vychutnávalo a bylo to jako když zpívá andělský chór. Anders sám poznamenal, že s tak silně otevřenými srdci se běžně nesetkává. Byl nadšený a zároveň dodal, že byl rád, že nemusel zpívat při channelingu, protože by to nedokázal, protože pak to přišlo... 

Cítila jsem najednou tíhu, ale byla to nádherná tíha. Jako když najednou v jednom těle sídlí dva nebo jako když se vás do těla vejde větší kus... to už jsem věděla, že přichází Lee s Kryonem. Lee usedl a začal channelovat. A byl to neskutečný zážitek. Ne, nezaplavovaly mne emoce. Jako by kolem mne někdo vytvořil bublinu, abych se tam nerozvzlykala. (Ve Florencii jsem v publiku brečela od začátku až do konce, tak to bylo opravdu zapotřebí.) Cítila jsem úžasný klid a mír. A lásku. Když hovořil Kryon, jásala jsem nadšením, protože jsem věděla, že ta slova jsou velice pečlivě vybírána. Nemám to ještě natrénované, takže z nahrávky můžete slyšet zaváhání, ale bylo to jako když mám jen málo promazaná mluvidla. Ty zádrhely byly způsobeny tím, že jsem nedokázala jasně vyslovit to, co ve mně všechno křičelo. Kryon vybíral přesně ta slova, která jsem znala. Některá z nich jsem věděla jen pro tu chvíli. Bylo mi jasné, že kdyby to byla Leeova přednáška, v tu chvíli bych váhala a lovila v paměti, ale tady ne. Pokud bylo zaváhání větší, bylo to tím, že mě vyrušil pohyb na balkóně. Dodatečně z obýváku bych něco možná opravila, ale v tu chvíli jsem věděla, že takhle přesně to má zaznít... Byl to tak moc silný zážitek, že to ani nejde slovy popsat. Takže to já vám děkuji. Ty nahrávky nevystihují ani desetinu toho prožitku, jaký musel být v sále a pro mne to byla ještě úplně další dimenze. Za to všechno jsem vám vděčná já.

Anders, Lee i ostatní (a je zajímavé, že každý zvlášť, vzájemně se přitom neslyšeli) v zákulisí říkali, že to bylo velmi silné. To, že Kryon tolik opakuje dokola totéž, bylo dáno jen tím, že to OPRAVDU OPRAVDU OPRAVDU potřebujeme slyšet. A podle Anderse to bylo jedno z nejsilnějších poselství, která kdy slyšel. A tak se možná nedozvíme průlomové informace o dění ve světě ani "na domácí scéně", ale řekl nám přesně to nejdůležitější, co potřebujeme vědět právě teď, abychom si uvědomili, že všechno ostatní se dozvíme nebo už dávno víme, jen si to třeba v tuto chvíli neuvědomujeme.

S kolegy jsme to ještě detailně probrat nestihli, ale věřím, že i pro ně to byl nesmírně silný zážitek. Díky, že jste tam byli, protože právě vy a doprovod který přišel kvůli nám všem, je ten důvod, proč to bylo a snad i stále je a bude tak nádherné...

Takže pro vás, kdo jste přišli, i pro vás, kteří jste přijít nemohli nebo nechtěli, pro nás všechny je zde nyní k dispozici audio záznam.

Nejde mi vložit na web a proto přidávám odkaz na KRYONŮV ANGLICKÝ WEB. A ještě přeložit názvy:

1) Posun a vy

2) Předpokládám, že mělo být "Worthy Soul", tedy "duše, která si zaslouží" či "duše, která je hodna"...

3) Partnerství

4) Navždy s vámi (mám mrazení, jen když čtu ty názvy)

 

S láskou za celý přípravný tým (Láďu, Zuzku Š., Renču Z., manžele Kubicovy; Sylvii, Roberta, Emmu) a také za Leeho, Moniku, Anderse, Cacinu a Amber

MK