Květen 2013

03.05.2013 01:11

 

Krásně rozkvetlý květen, přátelé!

 

A copak asi přinese nám - milovníkům Kryona? No, hned tu mám první zásilku:

1) Překlad pravidelných pondělních Monday Marshmallow Messages z dubna 2013.

2) Další (již třetí) část Příručky Pracovníka Světla - tentokrát s názvem: Esoterika na maximum. V tomto channelingu ovšem Kryon odkazuje i na jiný channeling, který předal následující den s názvem Fyzika a věda. Oba tyto channelingy byly přeloženy již dříve, ale překlad bohužel nebyl úplný, což jsme nyní napravili. Na Fyziku a vědu upozorním ještě příště, aby toho pro dnešek nebylo moc.

Pracuji nyní na korekturách i dalších starších channelingů a protože jsou to poselství nesmírně zajímavá a stojí za opětovné přečtení, budu o tom pravidelně informovat na FB stránkách Posvátné Srdce - v albu Kryon-úryvky z channelingů. Na tomto webu (Kryon.webnode.cz) poznáte channelingy "po korektuře" jednoduše - na začátku poselství je vždy umístěno Kryonovo logo - viz výše (někdy i další obrázek, ale logo tam musí být vždy). A proč zpětné korektury? Teď po několika letech a mnoha přeložených channelinzích lépe rozumíme tomu, co chtěl Kryon vyjádřit, již jsme vyladili terminologii a také se ze začátku stávalo, že některé channelingy přeložil někdo, kdo na nich pracoval s láskou, ovšem angličtina nebyla úplně "jeho/její šálek kávy"... Týká se to některých channelingů přijatých v letech 2007 - 2011.

3) 13.05.2013 - jak jsem slíbila, přidávám odkaz na nově zkorigovaný channeling s názvem Fyzika a věda. Není to zdaleka tak přetechnizované, jak by se dalo čekat. Moc zajímavé a srozumitelné. O DNA, fyzice, astrologii a dalším... Jedná se o doplnění, ale zároveň protipól nejesoteričtějšího channelingu Esoterika na maximum z cyklu Příručka Pracovníka Světla, který jsme vám přinesli minule.

Také hlásím, že jsou nyní po korektuře i všechny channelingy z roku 2007...

4) 21.05.2013 - A je tu opět další rekalibrace... tentokrát Rekalibrace Vědomí. Kryon zde hovoří o změně vědomí, způsobu a kvalitě vnímání a také o tom, co s tím souvisí - o tom, jaké změny přinese rekalibrace vědomí do vlád, duchovních systémů, průmyslových odvětví, která nemají integritu... Dále se vyjadřuje ke konspiračním teoriím, k Iluminátům a dalším tématům, která se nyní hojně probírají...
5) 23.05.2013 - Před časem jsme zahájili sérii Otázky a odpovědi. Tenkrát jsme vám přinesli odpovědi na otázky týkající se Kryona (a jeho channelerů). Tentokrát pro vás máme pokračování s názvem Mistři. Můžete si přečíst něco o Buddhovi, Ježíšovi, Marii Magdaléně, Mohamedovi (a 11. září), Sai Bábovi a také Shakespearovi!

6) 27.05.2013 - Dnes navážeme dalším dílem (již čtvrtým a tudíž předposledním) Příručky Pracovníka Světla.  Jmenuje se Pochopení toho, kdo jste - 1. část . Část druhou přineseme pravděpodobně ještě tento týden (ve čtvrtek), aby byly obě části co nejblíže po sobě a zároveň aby to nebylo "přehlcující"...

7) 30.05.2013 - A je čas rozloučit se s měsícem květnem a také s Příručkou Pracovníka Světla. Poslední část nese název: Pochopení toho, kdo jste - 2. část. Půjčuji si od Ládi M. jeho výstižné shrnutí obsahu: "Kryon v Příručce shrnul vše, co je potřebné vědět o životě v dnešní době, má-li být žit smysluplně i radostně a zvláště pak vědomě. Tzn., že nás vede k pochopení faktu kým jsme a jaké jsou naše možnosti, pokud si je, my sami, dovolíme užívat. Vede nás k pochopení faktu, že jsme Tvůrci. A právě dnešní díl je významným příspěvkem k takovému pochopení. V této části se Kryon zabývá výkladem procesu a prvků tvoření. Vysvětluje co je synchronicita, jak vzniká, jak k ní dochází, vysvětluje, že a proč náhoda neexistuje, vysvětluje význam intuice, ale také se zabývá otázkou peněz nebo hojnosti a jaký má Bůh vztah k těmto kategoriím. Vysvětluje jak funguje synchronicita při vytváření vztahů i jiných situací. Vysvětluje, že žití všeho, co je součástí naší aktuální kultury je posvátné a není třeba se ničeho obávat."

 

Radostné čtení a "studium". Uvidíme se opět za pár dní...

 

S Láskou,

 

 

M.