Květen 2013

03.06.2013 23:00

Kryonovy „Marshmallow Messages“ – květen 2013

 

 

06.05.2013

DVĚ MÍSTNOSTI

 

Představte si dvě místnosti. Jedna je naplněna nádherným světlem a jedna je plná tmy. Mezi nimi jsou dveře.

 

Sledujte, co se stane, když otevřete dveře a stojíte v místnosti plné světla – temnota do ní nevpluje! Zůstane v druhé místnosti. Pokud však stojíte v temné místnosti a dveře se otevřou, pak je tato místnost náhle zaplavena světlem! Stupeň temnoty, který tu byl dříve, je najednou pryč. Světlo přemohlo temnotu.

 

Drazí, to je proto, že světlo je aktivní a temnota pasivní. Energie osvícení je aktivním paprskem světla namířeným do temnoty staré energie na vaší planetě. Dokonce i jen málo Pracovníků Světla, kteří nesou své světlo z místa na místo, mohou ve skutečnosti změnit energii rovnováhy na Zemi!

 

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

Kniha Šest – Partnerství s Bohem

 

 

13.05.2013

 

NOVÝ NORMÁL

 

Existoval milník v čase, který si Gaia vymezila pro lidstvo. Tímto milníkem bylo její zarovnání s precesí rovnodennosti. Byl to 26.000letý cyklus, který byl zvolen vhodně a Starodávní jej viděli jako konec či počátek. Pokud jej překročíte, není návratu zpět.

 

Někteří říkají: „Kdy se vrátíme zpět k tomu, na co jsme zvyklí? Chci se znovu cítit normálně.“ Drazí, tento závod jste začali, když jste se narodili – běželi jste maraton dlouhý míle a míle toho, co nazýváte Lidskou zkušeností. Vážně máte pocit, že až tento závod vyhrajete, budete transportováni zpět na začátek nebo doprostřed? Odpověď zní NE.

 

Některé Staré Duše posedávají a čekají na to, až se věci vrátí do normálu, ale vy nevíte, co je normální! Vždy jste bojovali se starou energií – stále dokola po všechny životy! Vždy jste byli v pohotovosti – od doby, kdy jste pochopili dualitu. To ale není NORMÁL.

 

Dovolte, abych vám popsal nový normál. Normální je Země, planeta, která se přesunula do období tranzitu energie, kde vaše nápady Staré Duše mají svůj význam a hodnotu. Je to skoro jako když Slunce posvítí do zatažené oblasti a náhle začnou fungovat věci, které dříve nefungovaly. To je nový normál. Normální teď bude čas, kdy se nebudete muset probouzet a znovu se probíjet chaosem.

 

~ Kryon, přijato v Salt Lake City Lee Carrollem ~

- z živého channelingu, 9.února 2013 –

 

 

20.05.2013

 

ZMĚNA PŘÍSTUPU

 

Dovolte mi promluvit o čísle tři, změně přístupu. Někteří z vás si začínají dávat dohromady některé věci, které Kryon v minulosti řekl. Před lety jsem channeloval informace, které se nyní uskutečňují a teď je začínáte chápat, ale tehdy jste jim nerozuměli.

Předali jsme vám tuto frázi: „Když každý může mluvit s každým, nemohou existovat tajemství.“ Ve vaší současné společnosti začalo něco, čemu se říká spojování prostřednictvím sociálních sítí. Dokonce ještě před vznikem tohoto pojmu jsem vám o něm říkal. Přijde čas, kdy všichni na planetě budou moci mluvit se všemi, okamžitě. Uvědomujete si, jak by to pomohlo odstranit stará komunikační paradigmata? Uvědomujete si, jak by se mohly oslabit nekorektní informace? Uvědomujete si, jak by se dalo zlikvidovat drama a nepravda? Když každý může mluvit s každým - to je to, co se děje!

Takže, technologie vám dala začátek něčeho, na co se někteří z vás, zvláště ti starší, dívají a nechtějí s tím nic dělat. Říkáte: „To je móda mladých.“ Chci, abyste k tomu změnili přístup. Dovolte mladým lidem, aby vám ukázali, co dokáží a s kolika přáteli najednou mohou hovořit. Dovolte jim, aby vám ukázali, co se stane, když chtějí něco sdělit, udělají to na určitém místě a rázem to vědí stovky lidí. Je to nové paradigma způsobu, jakým Lidské Bytosti začínají komunikovat.

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- z živého channelingu „Nástroje Staré Duše“, 13.ledna 2013 -

 

 


27.05.2013

 

VRSTVA JEDNA: BIOLOGICKÁ VRSTVA

 

Žádná vrstva není „ta nejdůležitější“. Ale tato je vám nejblíže, je „poslem“ pro ostatní vrstvy. Je jediná, která je pevně usídlená ve vašem 3D světě a přesto je multidimenzionální jako všechny ostatní. Ano, je to ta, kterou můžete vidět!

 

Tři miliardy chemických částí spolupracují, aby vytvořily realitu, která jednoduše nemůže být zasazena do logické, lineární „krabice“ a pro ty, co pozorují jejich chemii ve 3D, to bude vždy hádanka, protože tato vrstva je ta, která „reaguje“ na další multidimenzionální vrstvy.


Hádankou pro vás, co čtete tuto knihu, je toto: Pokud multidimenzionální vrstvy sídlí v 90 procentech chemie DNA, jsou potom součástí Vrstvy Jedna nebo ne? Jsou oddělené nebo ne? Znovu říkám, že si tuto otázku linearizujete a že tímto způsobem nemůže být vyřešena. Takže odpověď zní, že jsou všechny celou dobu součástí „polévky“. [Pamatujete?]


Takže v tomto klíčovém bodě našeho učení musíte pouze pochopit energie kolem nich a nesnažit se přijít na to „kde“ jsou.

 
 

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- Kryonova Kniha Dvanáct: „Dvanáct vrstev DNA“ -

 

 

Zdroj: e-mailové „Monday Marshmallow Messages“ od Kryonova týmu (https://www.kryon.com/)

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Marie Kuchařová (https://www.posvatnesrdce.cz/ a  www.kryon.webnode.cz).  Tuto českou verzi je možné dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.