Květen 2015

03.06.2015 00:47

Kryonovy „Marshmallow Messages“ – květen 2015

 

 

04. 05. 2015

PRVNÍ KROK

 

Dostaňte se z přežívání! "Jak to mám udělat, Kryone?" Uvažujte takto: "Milý Duchu, přeji si zjemnit své vědomí. Když se ti, kteří by mi rádi ublížili, snaží spustit můj emoční hněv, chci, aby tyto mé spouštěče už nefungovaly. Chci je vypnout. Nechci už nadále reagovat. Chci sedět v klidu. Tak se lze dostat z přežívání. Jsem v bezpečí v náručí Boha - v úplném a naprostém bezpečí. Chci opustit vnější schránku, která tvoří vrstvu lidského vědomí - tu, která okamžitě a výhradně reaguje na 3D - a projít svým životem odlišně." To by byl první krok. To je ten první krok, můj milý. Dívej se do zrcadla, když to říkáš.

 

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonova channelingu „Proces (2011)“ -

 

 

11. 05. 2015

VAŠE RODOVÁ LINIE

 

Někteří z vás milují provádění obřadů, které vypadají jako čištění. Klidně se do toho pusťte, ale vězte, že čištění zde není nutné, protože jste tu vy a vaše samotná přítomnost se o to již postarala. Takže o tom přemýšlejte spíše jako o „vzorování“. Místo abyste čistili negativní, umístěte do místnosti nový vzor (otisk) energie, kterou si zde přejete vytvořit. To je opět kontroverzní, protože můžete říci: „Podívej se na všechny ty negativní lidi, kteří mohou být na místě jako je toto. Pomysli na všechna ta minulá setkání, která se odehrála na místě jako je toto. Musíme očistit tuto minulou energii, která se v této oblasti usadila.“ A my vám říkáme: „Ne, nemusíte. Už ne.“ Kdyby s vámi do této místnosti vstoupil mistr, provedli byste nejprve čištění? Ne. Vyčistil by ji mistr svou přítomností! Už chápete? Toto je vaše rodová linie a vy jste na ní pracovali. Hlaste se k ní. Jděte si pro ni.

 

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- Z Kryonova channelingu „Toto není nová doba (New Age) vašich otců“ -

 

 

18. 05. 2015

TVOŘIVÝ ZDROJ

 

Duše není součástí toho, co je tělesné, přesto ve vás sídlí na úrovni těla. Není to chemie, není to synapse (výtvor mozku) a není to intuice. Nic z těch věcí, které jste studovali. Je to něco, co ještě nemůžete pochopit, protože to nezapadá do žádné z krabic, které jste si pro sebe vytvořili ve své 3D vědě. Je to kousek Stvořitele – Tvořivého Zdroje, který je zodpovědný za „vše co je“.

 

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- Z Kryonova channelingu „Lidská duše odhalena“ -

 

 

25. 05. 2015

VÝMĚNA STRÁŽÍ

 

Bitvy s temnotou a starou energií jsou všude kolem vás a vy sledujete, jak je společnost vede zcela odlišnými způsoby. Lidské bytosti kolektivně touží po rovnosti, spokojených životech, férovosti, dobré kvalitě života a integritě ve vládách – všude. To je hlavní bitva dneška – výměna „stráží“ od dělání věcí stejným způsobem k přesunu do něčeho, co lidstvo dosud nevidělo.

 

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- z Kryonova channelingu „Stará duše definována“ -

 

 

 

Zdroj: e-mailové „Monday Marshmallow Messages“ od Kryonova týmu (www.kryon.com)

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Marie Kuchařová (www.posvatnesrdce.cz a www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.