Květen 2018

02.05.2018 09:53

Fotka uživatele Monika Muranyi.

 

Zdravíme vás v měsíci máji...

 

Možná víte, že, Lee se svým týmem jsou opět v Evropě - úvodní fotka je z Maďarska, začátek května tráví v Itálii s tzv. Compassion Tour (tedy cestou soucitu)... a následuje cesta do Irska. Připravme se tedy na změny...

 

A teď tedy už k nejnovějším příspěvkům:

1) 02.05.2018 - Loupání cibule reality.

2) 08.05.2018 - dnes, ještě než vložíme nejnovější příspěvky, dovolíme si malou vsuvku:

Jak jsme již psali, Leeův tým je momentálně v Evropě a tak jsme si se dvěma kolegy z našeho českého organizačního týmu udělali radost a vydali jsme se za ním do Itálie, na jeho "Compassion Tour" (tedy Cestu soucitu) - konkrétně do Florencie. Jednak jsme se samozřejmě chtěli setkat s Leem, Monikou a jejich kolegy, také se podívat, jak taková akce vypadá jinde, abychom případně ještě vychytali detaily případně nějak dále zpestřili naši zářijovou akci v Praze - no a pochopitelně také proto, abychom si to zažili hezky z pozice diváků. No a byla to vážně nádhera... možná si řeknete, že se to dalo čekat, ale to byla taková krása a tolik intenzivních pocitů a emocí... no, co vám budu povídat. Nezapomeňte si s sebou vzít v září dostatek kapesníčků ;-) :-D. A také se nám potvrdilo, že Lee, Monika a další nejsou ten typ lidí, kteří něco hlásají a pak tím nežijí. Bylo to prostě nádherné, příjemné a uvolněné shledání s rodinou. A přestože náklady na cestu byly opravdu hoooodně vysoké a seminář trval jediný den, stálo to za úplně každou korunu - respektive euro ;-). A v souvislosti s tím tedy rovnou říkám, že i naše zářijová akce se plynule zaplňuje - divadlo je více než z poloviny plné, proto dlouho neváhejte. Kryonovy channelingy budou pochopitelně následně zveřejněny na webu (pokud se je podaří nahrát), ale tato setkání nejsou jen o Kryonových channelinzích - přednášky, hudba a vzájemné setkání... to vše je tak silné, až to bere dech. Celá ta událost (a vlastně už přípravy a cesta plná synchronicit) tvoří nádherný celek a co si budeme povídat - Kryon naživo je prostě jiný zážitek než ze záznamu nebo při čtení. Sám to několikrát říkal, že energie pro lidi v místnosti je záměrně jiná a intenzivnější - za to, že neváhali a jednali dle svého instinktu. Taková odměna od vyššího já i celé rodiny. 

Ale nyní již tedy nejnovější překlad: Kryon v Argentině - pátek. A tady foto - Lee na pódiu před seminářem (vleže chystá prezentaci):

Fotka uživatele KRYON česky.

3) 16.05.2018 - Reakce na neznámou budoucnost.

4) 23.05.2018 - ještě než přejdeme k nejnovějšímu překladu - máme pro vás další novinku!!! Možná už víte, že Lee Carroll je (spolu)autorem nejen Kryonových knih, ale také 3 knih o Indigových dětech. 1. a 3. díl jsou k dispozici i v Čechách už několik let (vydalo je nakladatelství Fontána, lze je dohledat na internetu). Avšak ten druhý (a dle mého názoru i nejlepší) díl si "počkal" na nás ;-). No a tak vám jej nyní s velkou radostí a snad i trošku pýchou můžeme také nabídnout... Kniha se jmenuje Indigová oslava a více informací naleznete zde.
No a jako obvykle pro vás máme pochopitelně také nejnovější překlad Kryonova channelingu - ten dnešní se jmenuje Praktická stará duše.

5) 31.05.2018 - omlouvám se za zpoždění. Chystáme další překvápko, tentokrát pro LS, tak mám trochu zpoždění... Nejprve ještě informace. Kolega L. Mlčák bude tento víkend 2.-3.června na výstavě Ezotera, kde bude mít k dispozici i Kryonovy knihy! Do výstavní a prodejní části je vstup ZDARMA! Ezotera se koná v TJ Lokomotiva, Lomnického 1 na Praze 4 a to od 10:00 do 19:00 h. No a dále již k dnešnímu příspěvku.

A teď tedy k nejnovějšímu překladu - Lee byl před rokem v Ženevě, v CERNu a předal zde několik zajímavých channelingů. První dva vám dnes přinášíme (jsou v jednom souboru, jsou krátké). Nesou název Kryon v Ženevě 1 a 2.

 

Překrásný měsíc lásky (a soucitu) nám všem,

 

za Kryonův český tým MK