Květen 2018

07.06.2018 11:33

Kryonovy „Marshmallow Messages“ – květen 2018

 

 

04. 06. 2018

LOUPÁNÍ CIBULE

 

Drazí, když se probudíte a začnete loupat cibuli starých pravidel a staré reality, uvidíte úžasnou moc, kterou v sobě máte. Ta moc doslova pochází z hvězd. A jaká je to moc? Poslouchejte: Když si uvědomíte, co vaše vědomí dokáže, pak si uvědomíte, že nemoc nemůže přežít v osvíceném těle. „Cože? Myslíš tím, že vědomí může změnit chemii našeho těla?“ Ano a to vás učíme už téměř 30 let.

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonova živého channelingu předaného v Longmontonu v r. 2018 -

 

 

 

14. 05. 2018

ŘEŠENÍ EXISTUJÍ

 

Jakmile spatříte a uznáte fakt, že řešení již existují, ačkoli je ještě nevidíte, pak si ta řešení vizualizujte… Tohle je důležité. Nepředstavujte si to, co si MYSLÍTE, že potřebujete k vytvoření řešení. To je práce vašeho partnera (Ducha). Nechte na nás, abychom to udělali.

 

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- Z Kryonova živého channelingu „Zlatý podnos“ -

 

 

 

21. 05. 2018

DRAHÁ AKÁŠO

 

„Drahá Akášo, toto je má esence a ta představuje tisíce životů na této planetě. Pohlédni na mou dnešní energii, protože já to řídím. Drahá Akášo, jsi nádherná, protože jsi mnou a představuješ duši, kterou jsem byl/a po tisíce životů na této planetě. Nyní věz toto: probíhá změna a já ji budu určovat, protože to je mé pověření.“

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- z Kryonova živého channelingu „Instrukce pro Akášu“ –

 

 

28. 05. 2018

SOUCIT

 

Je načase zastavit se, obrátit svůj pohled na vaše vyšší já a použít váš soucit na tisíce těch, kdo jsou bez domova. To pomůže planetě. Obraťte svůj pohled na ty, kteří před nedávnem ztratili své rodiny. To pomůže planetě. Strach ničemu nepomůže. Soucit vytváří kvantovou energii. Strach vytváří temnotu.

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- z Kryonova živého channelingu „Shrnutí“ –

 

 

 

Zdroj: e-mailové „Monday Marshmallow Messages“ od Kryonova týmu (www.kryon.com)

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Marie Kuchařová (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.