MK a LK: Poděkování a překvapení

23.12.2017 18:14

 

 

Drazí Kryonovi příznivci a přátelé, rodino,

 

blíží se nejen sváteční čas Vánoc, kdy se setkáváme se svými nejbližšími, noříme se do svého nitra, jsme soucitnější a vlídnější k druhým i sobě, ale také si vzájemně (i sobě samým) dáváme dary. A tak dovolte, abychom si jeden vyměnili i s vámi.

Nejprve ale veliké díky. Často nám posíláte děkovné maily za všechny ty překlady. Píšete, že vaše angličtina není tak dobrá, abyste si tyto channelingy mohli poslechnout nebo alespoň přečíst sami. Dovolte ale, abychom i my poděkovali vám a to hned z několika důvodů. Každý na světě má svůj „úkol“. Něco ho volá. A tak tedy Lee vyslyšel své volání a zhostil se ho velmi čistě, jasně a také soucitně – všechny channelingy (své překlady boží lásky do angličtiny) dává k dispozici zdarma. Placené jsou jen jeho lekce, a to ještě ne vždy, a knihy, ale tam je to z důvodu nákladů na jejich produkci. A zrovna tak i my jsme se narodili s určitou schopností a tak ji používáme na něco, co považujeme za smysluplné – překládáme do češtiny to, co bychom si jinak užívali jen v soukromí – jenže samotná ta práce na překladech pro nás znamená hlubší pochopení a také pocit, že můžeme nějak dále přispět světu. No a pak jste zde vy, kteří tyto channelingy čtete, a pokud s vámi rezonují, pak je vnášíte do svých životů. A teď si představte, kdyby to tak nebylo. Kdybyste nevyslyšeli to volání a nenašli jste si tyto překlady – naše práce by pak ztrácela smysl a třeba bychom si i pomysleli, že to asi vůbec celé není k ničemu. No a Lee by pak byl jen chlap, co si povídá „sám se sebou“. ;-) Ale co víc – nejenže tak dáváte smysl práci nás všech, ale hlavně tak společně měníme svět a za to vám patří veliký dík!!! O to větší, když naši práci oceníte tak krásnými slovy nebo právě zakoupením některé z knih…

Mnoho z vás pochopilo hloubku a význam naší spolupráce s Kryonem (a myslím tím nás všechny). Ano, všichni, kdo hovoří a rozumí česky, mají určitou výhodu oproti všem ostatním, kteří hovoří jiným jazykem než anglicky. A to proto, že v žádném jiném jazyce neexistuje tolik překladů Kryonových channelingů. Vy si můžete každý týden přečíst nový překlad, to nikde jinde není. Jen v angličtině, ale i tam existuje jen několik málo přepisů, ostatní je dostupné jen v audio záznamech. Ale pokud jste skutečně skalními příznivci a čtenáři Kryonových knih, mohli jste si všimnout, že právě díky této „píli“ máte k dispozici velkou část channelingů online ještě před vydáním knihy, ale také jste nejspíš postřehli několik dalších věcí – Lee společně s Kryonem dělají v channelinzích při sestavování knihy určité úpravy, aby byl text srozumitelnější. Určitou roli hraje také to, že při překladu knihy se často věci poskládají tak krásným a synchronistickým způsobem, že některé dávají náhle úplně jiný smysl a hlubší význam, takže je rozdíl i v překladu (a to občas i když jsem ten původní online překládala také já) a co víc – svou obrovskou roli zde hraje také třetí energie. To, jak jsou věci poskládány, vytváří hlubší pochopení. Online channelingy nejsou nikdy takové, jako kniha. A vězte, že ačkoli jsem od Kryona četla a slyšela opravdu vše, co je k dispozici, přestože se několik posledních let věnuji čistě jemu a mnohdy už (tak jako jistě i vy) také žiji a dopředu cítím, co teprve bude za pár dní či týdnů k dispozici online, stejně pokaždé najdu při překladu tolik věcí a nádherných energií, které mění a jsou nesmírným přínosem pro můj život. A tak mne pokaždé dojme, když vidím, že je to tak i u vás. Že jen letmo neprolétnete pár řádků, ale že se hluboce noříte do čtení a třeba také se slzami znovu objevujete, co jsme hluboce uvnitř věděli, ale bylo nám to skryto až do toho okamžiku.

A kdybyste tak věděli, kolikrát slzím, když vidím, jak Kryon spolupracuje u každé z knih i ve fázích překladu. Když zjistím, jak mocně zapracovala numerologie, nebo když v nových channelinzích hovoří právě o té knize, kterou v tu chvíli překládám. Nebo když mne cosi zdržuje a odvrací od překladu, takže jsem zdánlivě „ve skluzu“ a pak najednou mě dotlačí k počítači a jako by mi rovnou posílal všechna ta slova, abych si pospíšila, a já se pak kouknu, co je vlastně za den a zjistím, že je zrovna ten den výročí události, o které daná kapitola je. Je to dechberoucí.

A to ani nemluvím o tom, jak moc jsou aktuální i knihy, které Lee poprvé vydal už před více než dvaceti lety… a nejspíš budou stejně aktuální ještě hodně, hodně dlouho… však to sami vidíte.

Za to všechno vám děkujeme. Že nasloucháte svojí intuici a tak mnohonásobně oceňujete práci nás všech a věřím, že tím pomáháte nejen světu obecně, ale také sami sobě a svým nejbližším. No a tak za to všechno vám patří nejen díky, ale také tak trochu dárek. Překvapení…

Mnozí se často ptáte, kdy že už Lee přijede také do Čech. Vězte, že jsme se o to snažili už delší dobu, ale odpověď vždy zněla, že toho má opravdu hodně a že má diář naprosto plný. A to minimálně na dva roky dopředu. Pak se ale s vydáním první Moničiny knihy nějak asi prolomily ledy a velkou roli v tom jistě hrál i váš zájem a tak se „náhodou“ ;-) (vtip) stalo, že se Leeovi uvolnilo jedno okénko a tak ho konečně společně s Monikou přivítáme i u nás! A když se ukázalo, že to bude velmi krátce před výročím 100 let naší samostatnosti, v roce, který končí osmičkou – ach, jak významné jsou tyto roky v celých našich dějinách – a navíc který po sečtení dává číslo 11 (Kryonovo číslo) a nejspíš také v devátém měsíci (další Kryonovo číslo), tak už prostě téměř nemám slov. Nemohla jsem skoro popadnout dech dojetím. Jako by se k nám Kryon sklonil, zeširoka nás pevně objal a řekl: „Ach, drazí, já o vás přeci vím a vážím si vás. A právě v tomto významném čase k vám chci promluvit prostřednictvím svého partnera…“

Abych to řekla ještě jasněji – prostě Lee slíbil, že přijede v září roku 2018!!! Takže opravdu frmol, pokud jde o nachystání a přípravy, ale synchronicita nám mocně duje do plachet, takže věřím, že se už brzy společně setkáme i fyzicky. A do té doby jsme pro vás nachystali ještě pár dalších věcí, ale to zase někdy příště.

Pokud máte z této zprávy stejnou radost jako my a chcete se Leeova semináře (a Kryonova channelingu) zúčastnit naživo, pak sledujte tento web a FB stránky. Jakmile budou jasnější další podrobnosti, dáme vám hned vědět. Jen to ještě nějakou dobu potrvá, proto prosím buďte trpěliví. Pravidelní odběratelé Kryonových knih navíc s největší pravděpodobností dostanou tuto zprávu jako první prostřednictvím e-mailu.

Ještě jednou veliké díky vám všem a překrásný sváteční čas…

S velikou láskou,

 

 

M. Kuchařová, L. Mlčák a Kryonův český tým