Obsah a předmluva Lee Carrolla

21.05.2017 14:24

 

Tato kniha je věnována všem matkám:

Gaie – naší Matce Zemi;

Plejáďankám – našim duchovním matkám;

našim biologickým matkám, které

porodily úplně každého z nás;

a mnoha ženám, které se chopily

role matky drahocenných duší,

které matku potřebovaly!

 

Obsah

 

PODĚKOVÁNÍ

PŘEDMLUVA

ÚVOD

Kapitola první: Lidská duše

Devět atributů lidské bytosti

Kapitola druhá: Skupina duše Gaii

Magnetická mřížka (vyšší já)

Krystalická mřížka

Kytovci (velryby a delfíni)

Mřížka Gaii

Kapitola třetí: Skupina duše člověka

Lidské vědomí

Vyšší já (šišinka a intuice)

Innate (vrozená inteligence těla)

Kapitola čtvrtá: Skupina duše středu

Vyšší já (vnitřní já / já středu)

Průvodci

Odštěpek duše

Kapitola pátá: Komunikace duše

Kapitola šestá: Cesty duše

ZÁVĚREM

O AUTORCE

PŘEDMLUVA

 

Hranice vesmíru nás vábí mystikou své rozlehlosti a úžasnými neobjevenými divy. I oceány na planetě přetékají tajemstvím – v jejich hlubinách je toho ještě mnoho k vidění a odhalení. I samotnou naši historii znovu objevujeme – zjišťujeme totiž, že civilizace je mnohem starší, než jsme si mysleli. To, co nevíme, se stává mnohem větší otázkou, než si kdo kdy pomyslel!

 

Nicméně nic nepředstavuje větší prostor pro objevy než ezoterické části lidské bytosti v této energii nové Země. Ti, kteří se k tomu konceptu probouzejí nejúplněji, jsou staré duše. Pravděpodobnost, že i vy jste stará duše, je velmi vysoká, protože právě teď čtete tato slova. Váš zájem o současnou energii vás přivedl přesně na tuto stránku.

 

Takže, staré duše, pokud jste si vybrali tuto knihu a přemýšlíte, co v ní je, pak vám můžeme říci, že lidská duše je jako neobjevená země. Jen vzdáleně tušíme, co v ní je nebo kde je, a její fungování je naprostá záhada. Kryon nám dokonce říkal, že ji ve skutečnosti ani nelze nazvat „lidskou duší“! (Přesto to děláme.)

 

Na planetě dochází k zásadnímu posunu a začíná se měnit samotné vědomí lidstva. Přecházíme z režimu válčení a boje o přežití do prostoru, kde si začneme úplněji vážit lidského života a vytvářet laskavější společnost. Je to pomalý proces, ale rok 2015 je skutečným začátkem nového uspořádání času a je také základem starodávných kalendářů, které se nyní všechny mění. Sečteno a podtrženo: duše se probouzí a začíná se ukazovat ve větší úplnosti.

 

Tato kniha je shrnutím toho, co nám Kryon řekl během uplynulých třech let ohledně lidské duše. Pro váš užitek jsme to vše shromáždili do jediné knihy, která je tedy jedinečná a nyní velmi aktuální. Není to jen odhalení jednotlivých atributů duše, ale spíše odhalení celé lidské bytosti.

 

Co tuto knihu odlišuje od běžných Kryonových knih jsou komentáře ke Kryonovým poselstvím. Autorka často přidává vysvětlení k významu toho všeho. Je to její specializace – skládá dohromady roztroušené informace, aby poselství předaná po celém světě, někdy mimo jakoukoli posloupnost, začala dávat smysl. Monika byla navíc často fyzicky při tom, když byly tyto channelingy předány. To jí dává vhled do skrytých, nevyslovených souvislostí – do informací, které Kryon při živém channelingu často předává, ale které lze pouze vnímat – on tomu říká „třetí jazyk“.

 

Je důležité, aby vám tato kniha při čtení dávala smysl. Jakýkoli doktor vám potvrdí, že nemůžete zkoumat pouze jediný orgán v těle, i kdyby měl být vaší specializací. Musíte rozumět tomu, co je známo o celém těle a chemii, která jím proudí. A proto zde najdete mnoho informací o tom, o čem Kryon říká, že to musíme vědět, abychom mohli lépe pochopit celý systém. To vše je smícháno v tzv. „polévce duše“ – Kryon tuto metaforu používá s velkou oblibou, aby nám vysvětlil, že nemůžeme zkoumat jen jednu přísadu polévky a pochopit tak celou polévku. Stejné je to s duší – v této skládance multidimenzionálních atributů nic nestojí o samotě.

 

Duše je všude a nikde, ale koncepty duše, předané Kryonem, lze znázornit, vyučovat a studovat. To vyžaduje, abyste znali Kryonovo nejnovější učení „Devět atributů lidské bytosti“, stejně jako mnoho nedávných channelingů. Kryon začíná otevírat nádobu znalostí ohledně duše a vysvětluje, proč je v tomto čase evoluce našeho vědomí duše vnímána jako ještě zvláštnější než kdy dřív.

 

Je možné, že je duše mnohem víc, než jste si mysleli? Můžete s ní komunikovat? Je vaší součástí, nebo je od vás oddělená? Je možné, že se duše nějak štěpí a že ji v sobě nenesete celou? Pokud ano, kde je její zbytek? To jsou jen některé z otázek, na které Kryon začíná odpovídat, a TATO kniha to vše propojila dohromady!

Lee Carroll