Pět v kruhu

16.01.2016 00:34

Pět v kruhu

 

Tento živý channeling byl přijat ve Phoenixu ve státě Arizona,

 16. ledna 2016

 

Úvodní miniposelství

 

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.

Pro ty, co jsou zde a ještě to neviděli, a je jich mnoho… když se na toto díváte se svým 3D vědomím, nemusí to být to, co očekáváte. Můj partner půjde na místo, které je předmětem studia reality a pravděpodobnosti, a já vám říkám, že nevíte, co nevíte. Některé z těchto věcí vám nedávají smysl, pokud přicházíte s tím, že všechno víte a všemu rozumíte. Říkám to pokaždé pro ty, kteří jsou noví. Jak pro ty, co poslouchají, tak pro ty zde (v místnosti): lidská bytost zde sedí na židli a s pomocí svého vědomí, svého jazyka a svým hlasem, vám předává zprávy z druhé strany. A pro mnohé je to napětí. Skutečný stres. Pro mého partnera to byl také stres. Byl trénován v tom, co je absolutní, byl trénován v “realitě, v krabici”, která je třídimenzionální a cokoli zvnějšku, co mu bylo řečeno, nebylo opravdové.

A tak, abychom se k vám dostali, ke komukoli, kdo s námi přišel do styku, říkali jsme věci, které říkáme neustále. Proč jste zde? Myslíte to vážně? Pro ty, co poslouchají channeling poprvé, v jiném časovém rámci – vidím vás, znám realitu, která se děje v čase, ve kterém se pro vás děje. Realita pro nás jsou vaše potenciály, že tam budete a budete poslouchat a vy posloucháte! Znám vás, vidím vás. Vím, co si myslíte! A vy řeknete: “Jak by to bylo možné? Opravdu můžeš vidět do budoucnosti?” A odpověď je, že ve skutečnosti ne. Ne doopravdy. My vidíme potenciály, které krouží kolem vás, ještě dříve, než se posadíte. Vidíme vše, co k nim vedlo. Vše to vidíme! Protože vaše potenciály jsou naše realita. My nemáme hodiny. Hodiny Ducha jsou energie. Co se děje s energií? Jaké jsou potenciály kolem vás, které vás přivedly na toto místo, právě teď, nebo k tomu, abyste toto poslouchali? Opravdu jste to takto plánovali? Mohlo by být… mohlo by to být tak, že je toho mnohem více pro tuto planetu, pro tento vesmír, všeobecně pro lidi, než vám kdy bylo řečeno?

A jedna z těch věcí je toto: existuje systém, nádherný systém, který sahá daleko za hranice toho, co jste na této planetě studovali jako realitu. Ten systém pochází z Tvořivého Zdroje a není náboženský. Dokonce není ani spirituální. Jednoduše JE! Je to způsob, jak věci fungují. Systém od Boha. Vy ho nazýváte Bohem, my jej nazýváme Tvořivým Zdrojem. Bůh je výraz, který představuje velmi mnoho věcí, pro velmi mnoho lidí, včetně těch, kteří mají “odsuzujícího Boha” nebo Boha, který vás trestá. To však není Tvořivý Zdroj, to je lidský výmysl o autoritě. NE. Ten systém je laskavý a krásný, který vám každý den dává nástroje přesahující vše, co vám bylo řečeno, takže můžete přemýšlet “mimo krabici” a mít tak o něco lepší představu, snad i o tom, co se opravdu děje. To, co se opravdu děje, je posun v energii. Takže když se rozhlédnete, ať už jste zde, nebo posloucháte, chystám se vás zeptat – vykreslují informace předané v tento den astroložkou Michelle to, čím si váš život prochází nebo to, co vidíte na planetě? A odpověď je ano. Není to zajímavé, že energie pracující určitým způsobem změní realitu, o níž jste si mysleli, že ji řídíte? Všechny věci, které se na planetě dějí, jsou jiné, než dřív. Všechny, úplně všechny! Ať už jde o migraci lidí, jakou jste dosud nezažili, z důvodů, jaké jste niky neviděli, nebo o věci, které už prostě nejsou normální. A vy se divíte: Proč je ta energie dnes tak divná? Proč je nyní na planetě tak moc temnoty? Můžeš to vysvětlit?” A ona (astroložka) to udělala. Temnota bude bojovat o přežití, než zemře! Ona to řekla, i já to řekl. A to je to, co vidíte. Ach, ale je toho víc. Je toho mnohem víc.

Pojďme hovořit o vaší zemi. Chystají se u vás volby.  Není to úžasné? (Smích.) A nezáleží na tom, na jaké straně “ostrova” se politicky nacházíte, pracovníci světla. Ještě jste nikdy nic takového neviděli, že? Opravdu ne! Proč jsou všichni tak naštvaní? (Smích.) Proč jsou všichni tak jiní, než jsou normálně? Už jste někdy něco takového ve vaší zemi viděli? Ne nic takového. Opravdu ne. A musíte si říci: “Co je jinak?” Předali jsme vám frázi a dáme vám ji znova. Zmiňujeme ji znovu a znovu. Dosahujete doby, kdy už nebude možné, abyste „seděli na plotě“ (pozn. překl.: fráze z Kryonových knih – myslí tím, že už nebudeme moci dále zůstávat nerozhodnutí, na kterou stranu se přidat, musíme si zvolit). A nehovořím teď z pohledu politiky. Hovoříme o energii. Vyšší nebo nižší cesta? Když to víte lépe, když vidíte věci jako soucit, můžete opravdu měnit životy, i ten váš, a vidíte, co dělají věci bez soucitu. Vidíte rozdíly mezi černou a bílou. Dnes více než kdykoli předtím! Schopnost rozlišení se začíná mezi lidmi zlepšovat. Způsob rozlišení však není o tom, kdo říká pravdu. Je to o energii a vždycky bude. Kdo je v integritě a kdo není. Koho chcete, aby vedl vaši zemi na základě schopnosti rozlišení. O tom to je.

Přijde den, a už jsme vám o tom říkali, kdy vaše volby budou velmi odlišné, až si někdo uvědomí, že ta nejdůležitější věc, kterou by kandidát mohl mít, aby vyhrál volby, bude čestnost, integrita a absence nenávisti – a ne to, kolik toho vezme a prodá. Slyšíte mě? A bude to velký objev a vy uvidíte, že to začíná fungovat. Zvláštním způsobem to budou objevy od těch, kteří se pohybují na trhu a o věcech rozhodují. (smích). Budete moci říci: “To je ale rozdíl! Podívejte, můžeme tuto osobu zvolit, je čestný, žije v integritě a nikdy o nikom jiném neřekl nic špatného!” Takový člověk je osamocen s něčím, co může být rozpoznáno úplně poprvé, nejen jako pravda, ale jako energie! Drazí, to je už na cestě. Ale v rámci procesu “na cestě” se budete učit. Řekli jsme, že to přichází. Řekli jsme – připravte se na věci, kterým nerozumíte, možná na ty, které budou dramatické, možná takové, které nečekáte. Všechny jsou součástí cyklu růstu lidstva.  V tento čas, v této nové energii se vše obrátí vzhůru nohama.

A zde je, co vám chceme říci. Lidé nemají rádi změny. Prostě je nemají rádi. Věci se mění, protože byly vaší součástí a byly vytvořeny pro přežití. Jakmile najdete místo, kde jste v bezpečí, zůstanete tam. A tečka. Bez ohledu na vše ostatní. A lidé budou škrábat a bojovat, aby mohli zůstat na stejném místě. Budou ale jiní, kteří přijdou a řeknou: “Podívejte, když se dostanete z té ulity, a přejdete sem, najdete něco hezčího, a lepšího. Můžete získat víc radosti a pohodlí.” A oni řeknou: “NE. Zde jsem v bezpečí, znám toto místo, neznám jiné místo, a proto… a proto… a proto.“ A když toto umístíte na větší škálu, budete mít společnosti, politické strany, budete mít všechny druhy věcí, které se budou snažit najít si bezpečné místo a zůstat tam… A najednou vám říkáme, že místa, která považujete za nejbezpečnější, se rozpadnou. Abyste se dostali ven a donutilo vás to k pohybu. Abyste zjistili, co pro vás Bůh – Zdroj opravdu má. Hovořím nyní k lidem, kteří to právě teď poslouchají a potřebují to slyšet. Proč se bojíte? Čeho se bojíte? Ať je to cokoli, můžete to vytáhnout (na světlo), věděli jste to? Strach přesně takto funguje. Jestliže odstraníte světlo ze svého života, strach do něj vstoupí.

Existuje obrovské množství světla z Tvořivého Zdroje, které můžete rozsvítit – je nádherné, vše obklopující a pozoruhodné. A všude kolem jsou stovky strachů, které čekají na to, aby byly odstraněny, jakmile rozsvítíte světlo. Slyšeli jste to? Rozsvítíte světlo a to vše bude zde. Je to o energii a vždy bylo. Je to o dualitě a vždy bylo. Vše na planetě je o dualitě a vždy bylo. Energie, které nazýváme temnota a světlo tady vždy byly. A v této době posunu je to v lidské historii poprvé, kdy světlo vítězí. A je to proto, že vědomí to začíná vidět. Nemusíte být pracovník světla, abyste viděli světlo. Nastanou odhalení, všeobecně mezi lidmi, a už jsme je dříve pojmenovali a poukázali na ně. Řeknete: „Lidská rasa už nikdy nepůjde do války.  Protože to je to, co dělaly děti na hřišti, když po sobě házely kameny, než z toho vyrostly. Nemusíme spolu souhlasit, ale nebudeme už zabíjet jeden druhého.“ Jak je to daleko, než toto nastane? Je to na vás, je to vaše svobodná volba. Je to svobodná volba. Ale víte co? Vidíme to přicházet. Vidíme to přicházet zde, viděli jsme to u jiných společností a na jiných místech, jmenujte kterékoli, na jiných planetách. Oni prošli tím, čím nyní procházíte vy. Ten proces je stejný.

Nepřichází to snadno. Kde stojíte? Bojíte se nebo se na to díváte a divíte se, co to je? Je to něco, o co jste léta žádali. Je to něco, co jste vytvořili a v co jste doufali, po mnoho let. “Zpívali jste písně” o míru na Zemi, dobré vůli mezi lidmi. Vzývali jste Mistry a modlili se za mír na Zemi. Všechny tyto věci se konaly vizuálně, drželi jste vigilie a sály byly naplněné tisíci lidí, kteří se modlili za mír na Zemi. A drazí, už to přichází. Jaká je vaše reakce? Bojím se! (smích). Neděje se to tak, jak jsme mysleli!“ Ne, ne takovým způsobem, ale děje se to. Je zapotřebí armáda pracovníků světla, což jste vy – jste biti, abyste znovu vstali a pochopili, že co se právě teď děje, a to jak na osobní tak i planetární úrovni, to je správné a vhodné. A že to přinese změnu díky starým duším jako jste vy. Když nic neuděláte, pak se nic nestane. Vrátíme se a budeme o tom hovořit později.

A tak to je.

Kryon

 

Hlavní poselství

Pět v kruhu

 

Zdravím vás drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.

Rád bych, aby toto poselství bylo informující. Ale chci, aby se vás týkalo. Můj partner ustupuje stranou, a to tak úplně, že nemá představu o tom, co přichází.  Předávám mu myšlenku o tom, o čem bychom mohli diskutovat, takže to není tajemství. Ale nic jiného než toto neví.

Drazí, chci udělat něco, co je někdy nebezpečné pro logiku. Tím myslím, že vaše logika přebírá kontrolu. Takže jsou to “nebezpečné informaceprotože vaše logika hned zakročí. Nerad vám dávám seznamy. A má to svůj důvod, protože je vždy podrobujete hierarchii. Číslo jedna je důležitější než číslo dvě nebo obráceně. Kdykoli je vám něco předáváno v bodech jako jedna, dvě, tři, čtyři, má vaše logická mysl tendenci stavět číslo jedna nad ostatní, protože bylo zmíněno dříve, než ta další. Takže mi dovolte se vás zeptat – jakou mám jinou možnost, než vytvořit seznam? Nemohu vám sdělit všechno najednou! To by bylo kvantové. Takže vám musím předat informace jednu po druhé a očísluji je, takže v tom utvořím systém.

Chci vám sdělit informace, které jsou pro všechny staré duše a pracovníky světla – o všech typech těchto pracovníků na planetě, kteří pracují v “módu nalézání odpovědí”, aby řešili nové energetické hádanky ve spolupráci s ostatními pracovníky světla. Abych to mohl udělat, jsem nucen specifikovat ty (typy pracovníků), kterými někteří jste díky vaší Akáše, kvůli tomu, co děláte, protože jste zde (na planetě). Dám vám některá jména ke zvážení.

Rád bych ale, abyste se na chvíli zamysleli. Vše, co vám sdělím, se nachází v kruhu. Na okamžik myslete na kruh. Krásný, souvislý, nepřerušený. A kolem kruhu jsou atributy, čísla, chcete-li. Nezáleží na tom, kde v kruhu začnete, nebo kterým směrem postupujete. Máte všechny atributy a to poznání se nachází v kruhu. Nyní, v linearitě, v přímém směru, který nazýváte čas, se vám chystám předat tyto informace, postupně, jednu po druhé. Ale žádný atribut není důležitější než jiný, ani méně důležitý, než ten předchozí. To jsou předpoklady, kterými chci začít, abyste rozuměli, že body, které vám předám, nemají žádnou důležitost jeden před druhým. Všechny jsou na stejné úrovni.

Nyní vám předávám informace, staré duše. A jednou z nejobtížnějších věcí, když Duch promlouvá k lidem, je to, že k vám můžeme hovořit vždy jen bod po bodu. Někdy zachytíte první bod, který slyšíte, před dalšími body dva, tři, nebo čtyři a vaší pravdou se stává číslem jedna. Pokud byste měli otevřené srdce a mysl, slyšeli jste všechny body a přijali je, zjistili byste, že pravdu představují všechny. Byli byste moudrým spirituálním člověkem. Ale je zde předsudek lidstva, že činí věci jednotlivými v daném momentu, kvůli vaší linearitě, čímž vytváří to, o čem budeme hovořit.

Duchovní systém na planetě, do nějž se snažíte zapadnout, normálně nese to, co nazývám “jednotný účel”. Bez ohledu na to, o jaký spirituální systém se jedná, ať už takový, který vnímáte jako organizovaný, nebo dokonce jako náboženství, vždy uvidíte pravidla, která systém má. A je pak pouze na vás, zda vyhovujete všem pravidlům, kterým můžete, řídíte se jimi, jak nejlépe dokážete, přičemž hlavní idea je stejný účel. V některých systémech byste byli všichni tím samým, jednali určitým způsobem, meditovali na určitém místě, modlili se na určitém místě, dělali to či ono v určité hodině, dodržovali určitý směr a vše byste dělali stejným způsobem.

Když se ale podíváte na jakýkoliv komplexní systém na této planetě nebo v tomto vesmíru, v galaxii, najdete části, které dělají rozdílné věci. Když se podíváte na fyziku, částice dělají rozdílné věci, jsou určeny k vytvoření rozdílných energií. Když se pozorněji podíváte na chemii, částice se spojují dohromady, aby vytvořily něco jiného. Kamkoliv se v přírodě podíváte, tam existují částice, kdy jedna podporuje ostatní. I samotný systém života založený na kyslíku a oxidu uhličitém je vytvořený z veškerých životně důležitých částic k tomu, aby vás udržel naživu! Co kdybych vám náhle řekl, že všechny částice budou řízeny tak, aby dělaly to samé? Řeknete: “To není to, jak by to mělo správně fungovat.” A budete mít pravdu. Před vámi je elegantní systém týkající se starých duší. Nyní se pojďme vrátit.

Jste zde z určitého důvodu, staré duše, jestliže jste v sobě probudili pravdu.  Pravdu, která je veliká a nádherná. Je to pravda, která nikomu neučiní nic špatného. Je to pravda, která obohatí veškeré lidstvo. Je to pravda, která říká: “Bůh je uvnitř vás.” Další pravda je, že energie na této planetě se posouvá. Další pravda je, že staré duše – ty, které neustále přichází a odchází, přichází a odchází, přichází a odchází – nesou obrovskou moudrost určenou pro tuto dobu na planetě. Další pravdou je, že staré duše se probouzejí, a plní různé úkoly, aby přinášely řešení pro “novou energii”. Rád bych tedy hovořil o různých “mezírkách i štěrbinách”, kterými procházíte (smích). Velmi lineární!

A vy se v tom můžete poznat. Je to komplexní! Takže se to chystám zjednodušit a vytvořím jich dnes jen pět. Vše, o čem od tohoto momentu dále budu hovořit, můžete později analyzovat a ve většině informací můžete objevit skryté významy. Zvláště s ohledem na numerologii. Drazí, předávám vám poselství uvnitř poselství, takže si je později můžete studovat a objevit, že je v nich víc, mnohem víc, než předkládám v jazyce mého partnera. Rád bych vám řekl dobrou zprávu. Drazí, právě teď je bezprostředně v dosahu nádherný, nádherný systém a vy “luštíte hádanku” a ani o tom nevíte. Někteří z vás jej zpochybňují, protože používáte singularitu duchovních systémů. Někteří z vás se podívají na mého partnera a řeknou: “Já nemohu dělat to, co dělá on, protože… (smích)… nenesu váhu staré duše, jakou je on.” Nerozumíte. Prostě nerozumíte!

A tak, ať je toto čas pro porozumění. Nejen porozumění, ale oslavování! Někteří toto poslouchají a potřebují to slyšet. Je to jednoduché. Vy všichni máte rozdílné úlohy (pousmání). A skutečnost, která je řídí a přivádí vás k těm různým oblastem i “mezírkám” v kruhu, který se chystáme vytvořit, je vaše Akáša. Energie toho, kdo jste byli a co jste vykonali, vytváří to, kým jste nyní, co děláte a jak se ohledně toho cítíte. Toto je specificky duchovní. Může to být také ve 3D, o co se zajímáte, jaké máte talenty…, ale my budeme hovořit o starých duších a jejich duchovním účelu – o tom, co zde děláte a proč tu jste.

Je nebezpečné kategorizovat lidi v jakékoli podobě, protože jednotný pohled obsažený ve vašich předsudcích to dále rozšíří: ”Já jsem tohle, já jsem tamto, a proto jdu sem a nebudu dělat toto…” Musím vás požádat, abyste to všechno odložili a jen poslouchali. Chci vám povědět o starých duších, o tom, co dělají a jak spolupracují v rámci kruhu. Krásný kruh, v okruhu společenství, který je zlatý. Je to kruh lásky a tvoření. A staré duše a pracovníci světla přicházející na tuto planetu jako dokonalé řešení, v dokonalém množství, tvořící dokonalou rovnováhu a vůbec netuší, že je v tom systém.

Číslo jedna

Rád bych začal mým partnerem a těmi, co jsou jako on. Budu používat terminologii, kterou jsem dříve nepoužíval. “Akášické propletení / propojení”. Co víte o slovu “entanglement" = “propojení”? Vlastně velmi málo. Je to docela nové slovo, vytvořené vašimi fyziky a v zásadě značí “sdílenou realitu”. Jestliže jsou dvě věci fyzikálně propojeny, obě mají stejnou realitu, dokonce i když je jedna od druhé prostorově oddělena. Je to kvantový výraz. “Sdílená realita”. Ten, kdo je propojený se svou Akášou, sdílí určitou realitu z minulosti, která jej popohání. A je pro něj těžké rozlišit pozemskou realitu od té, která pochází z minulosti nebo z druhé strany závoje. A tak je veden (popoháněn k určitým krokům, činům apod. – pozn. překl).

Existuje slovo, ve vesmíru, v galaxii, ve sluneční soustavě, které je používáno v astrologii. A je to metafora. To slovo je YOD. V astrologii je to “zarovnání” tří aspektů, které jsou unikátní a speciální a které nenastávají moc často. Vytváří energii těch, kteří v tomto byli narozeni, aby byli doslova tlačeni a soustředěni určitým (zdánlivě) “bezdůvodným” způsobem. Žijí a dýchají pro to, co si myslí, že musí dělat. A přichází to z Akáši. Neuskuteční se to, drazí, jen proto, že jste se narodili. Přichází to pomalu, jak postupujete k uvědomění. Uvědomujete si to a to znamená že, se neuskutečněné stává uskutečněným. Přichází to z neexistence do existence vědomým rozhodnutím. Jinými slovy, pokud se rozhodnete, že některé z těchto věcí nepřijmete, nikdy se vám nestanou. Ale jakmile započnete cestu objevování, pohltí vás. V pozitivním smyslu. A tlačí vás tak usilovně, že vše, co pak děláte, se týká jednoho cíle. Kategorii jako je tato, tj. akášicky propojené staré duše, tvoří ti, kteří jsou tlačeni k tomu, aby dělali určitou práci. Někteří jsou channelery, někteří spisovateli, jiní řečníky. A jejich životy nejsou “normální”. V jejich bdělých hodinách pouze přemýšlejí o tom, proč jsou zde. Popohánějí sami sebe a ne zrovna vhodně chápou své zdravotní problémy, přičemž směřují k místu, které je cílem – obětují i poslední dech kvůli jediné věci, ať je jakákoli. Jednotliví, soustředění, popohánění. A nádherní. Protože toho hodně dokázali.

A je zde tendence. Ne, není to tendence. Je to předpojatost / sklon. Ne, je to způsob uvažování, kdy se stará duše podívá a řekne: “Ó podívejte se na to, tohle mohu udělat!” A o tom chceme hovořit. Toto je jeden z pěti aspektů v kruhu. Každý z nich podporuje ty ostatní. Musí být tací, kteří mají propojenou Akášu, aby tlačili novou energii kupředu, přesně tak, jak činí. Musí to tak být! Můj partner to ví. A viděl sám sebe, jak se měnil. Nyní si uvědomuje, že je to vše, co bude dělat. Uvědomuje si, že nikdy nepůjde do důchodu. Může to vypadat jako zrada Akáši, která říká: “Bude to jen tlak, dokud to neskončí.” Ale má kolem sebe další, kteří jsou přesně jako on. A vše, co dělají je, že vidí krásu a nádheru druhé strany závoje. A vše, co mohou dělat je ukazovat to, ukazovat a ukazovat, mluvit o tom, psát o tom, být tím… Je to to jediné, co chtějí dělat. Jeden z pěti druhů “účelu”, můžete říci. Není to mise! Nepoužívejte slovo mise! Najednou se ocitáte na vojenské misi. Není to tak! Je to propojení se vším, co je, co je posvátné a duchovní, akášické. On už to dělal. Toto je akášické propojení. A nyní je s tím v souladu. Je to to jediné, co chce dělat. Tohle je číslo jedna. Jednička v numerologii, to jsou nové začátky. Je to celý smysl těch, kteří jsou tlačeni Akášickým propojením. Jsou tolik soustředěni! Cokoli dělají, kamkoli směřují, je to začátek. Nic neukončují. Nikdy to není kompletní. Je to vždy nové! Číslo jedna.

Číslo dvě

Číslo dvě je podobné. Částečně propojená Akáša (smích) – ti, kteří nevnímají tak silný tlak, ale stále cítí, co mají udělat. Jsou v tom trochu víc uvolnění. Je v pořádku, když jdou do důchodu (smích). Cítí, že mají svůj úkol na planetě. A tito se nejvíc potýkají s dualitou a zabývají se lidským tělem. Jsou to léčitelé. Jsou to ti, kteří hledají řešení a podporují číslo jedna! Protože číslo jedna má vždy tendenci překračovat meze (myšleno pracovat až příliš) a proto potřebují číslo dvě k léčení. Jsou to ti, kteří tvoří systém, snaží se na vše přijít, přichází se systémem, který pak pomáhá lidstvu. Také jsou soustředěni na cíl. Mají částečně propojenou Akášu. Mohou si vzpomenout, že už dříve byli léčiteli. Mohou si vzpomenout na systémy, na nichž pracovali a dříve je používali. Jsou si vším natolik jistí, že o tom mohou psát a že o tom mohou učit ostatní! Je to pro ně tolik zřejmé! Vrstvy a stupně… a to, co se děje, je, že ukončují celou “skládačku” jako součást celku. Ale speciálně pomáhají číslu jedna. Je to podpůrná skupina pro celé lidstvo a pro číslo jedna. Číslo jedna pohání samo sebe, bez jídla! A tak potřebují někoho, kdo jim řekne, aby se najedli. Číslo dvě vymýšlí, co jíst (smích). Je zde nádherný systém pomoci. Je jako “švýcarské hodiny”, kdy každý vroubek přesně zapadá do těch dalších, a “propojuje” je všechny dohromady. A předávám vám to předtím, než vám povím o těch ostatních. Propojuje všechny druhy dohromady. To je synchronicita.

Až dnes na konci budeme hotovi, bude vám ode mne předáno všech pět typů. Budete mít tendenci určovat: “Který typ jsem?” Pak vám tedy povím, že můžete být zároveň dvojka i trojka… hmm? Povím vám také, že můžete mezi typy přecházet, a že jsou zde “šedé zóny“. Povím vám, že je to kvantové. Nesnažte se do těchto typů napasovat. Jen si uvědomte, že existují. Budou do jisté míry pasovat. Ale rozumějte – někteří z vás už zažili tu synchronicitu toho, že jste zde, že posloucháte a rozumíte, že jste součástí mechanismu těchto nádherných hodin, které se pohybují dokola ve vašem časovém rámci. Zapadáte do něj. Jeden zapadá k druhému, protože se všichni vzájemně podporují. Jen vyčkejte, dokud vám nepovím o číslu tři.

Číslo tři

Trojka je katalytické číslo! Pohybuje věcmi. Samotná existence čísla tři má katalytický účinek na vše, co s ním přichází do kontaktu. Katalyzátor je něco, co zůstává neměnné, ale mění to, s čím přichází do kontaktu. Řeknu vám, kdo jsou trojky. Jsou to meditující lidé planety. A jejich Akáša? (pousmání). Jejich Akáša je tááák komfortní. Protože oni mohou celé dny sedět a meditovat. A vyjdou zotaveni. Mohou sedět v jedné pozici. Co vlastně dělají? Povím vám, co dělají. Drží energii všech ostatních pohromadě. Protože jejich vědomí je stálé (pevné a schopné udržet energii konstantní – pozn. překl.). Je to ticho… je to nádherné. Nastavují fáze toho, co všichni ostatní cítí.

Chci vám něco říci o těchto hodinách. O tomto kruhu. Když číslu jedna upadá do frustrace, číslo tři je její součástí. Cítí číslo tři. Meditativní stránka není vůbec součástí čísla jedna. Postrčení-postrčení-pohyb. A tak to číslo tři posouvá na jinou úroveň kvantovým způsobem. Sdílí to s číslem jedna a číslem dvě. Ti mají klid a mohou se uvolnit a všichni to dobře vědí, protože číslo tři je zde, aby dělalo svou práci. Číslo tři strávilo mnoho životů jako mnich po celé planetě. Jsou určeni k tomu, aby seděli a pouze byli (existovali). Mají takovou sílu! A jako pracovník světla, podívali jste se někdy na… můj partnere poslouchej… podívali jste se na číslo tři a řekli si: “Jak to mohou dělat?! To není pro mě! Oni tam prostě jen sedí!” (smích). Nyní už víte. Oni tam prostě jen sedí a stabilizují planetu. Stabilizují všechna ostatní čísla, protože je tímto způsobem absorbují! Neřekl jsem, že jsou dokonce “uzemňovači”, že? Přichází to. Jsou to meditující. Vytvářejí pokojné prostředí. A jsou katalytičtí. Cokoli jim vstoupí do jejich cesty, je díky nim pokojnější / klidnější. Několik je jich i zde. Můžete říci, kdo jsou. Číslo jedna a číslo dvě zoufale potřebují číslo tři! Ale číslo tři také potřebuje číslo jedna a číslo dvě, protože jinak jen sedí. Neuskutečňuje to, co číslo jedna.

Začínáte rozumět tomuto kruhu? Dává vám to smysl? Je zde systém starých duší, které dělají různé věci proto, aby tato planeta fungovala. Ne všichni v jedné uniformě, ne všichni stejného pohlaví, ne všichni vyznávající jedinou doktrínu či systém víry, ne všichni se klaní určitým směrem a dělají stejnou věc, ne všichni zpívají stejnou píseň. Úplně a kompletně jedineční, rozdílní a zapadající dohromady jako perfektní švýcarské hodiny.

Číslo čtyři

Číslo čtyři. Co si myslíte, že je číslo čtyři? (smích) Jestliže jste vzdělaní v numerologii, víte, že číslo čtyři je číslo Gaii. Už jste mě dříve slyšeli vám říkat, že je Gaia provázaná s lidským vědomím? Co se děje, když to, co nazýváte planeta Země, je s vámi hluboce provázáno? Když se zeptáte svých předků, je to první věc, o které věděli, že to musí být Gaia. Nebyla žádná technologie. Gaia jim dávala potravu. Určitými způsoby i počasí. Ve všech těchto případech pro ně byla tou nejdůležitější věcí, kterou měli – Gaia. To spojení jste odložili, jako ne tak moc důležité. Ale je důležité. Dovolte mi říci vám o číslu čtyři. Někteří z nich ani nevědí, že jsou pracovníky světla. Pouze vědí, že jsou propojeni se Zemí. Jsou vášnivě spojení se Zemí! Můžete je vidět, jak objímají stromy! Potřebují být součástí Gaii, nepřetržitě. Ptáte se: “Drahý Kryone, předáváš nám tady tyto fáze, části, tyto “sekce”. Může někdo změnit tuto “sekci” a být v jiné v rámci jednoho života?” Lidé, proč toto děláte? (smích) Ano! Můžete udělat, cokoli jen chcete.

Teď bych rád, abyste přemýšleli o tomto – může se číslo tři stát číslem čtyři? Může se číslo pět, o kterém jste ještě nic neslyšeli, stát číslem jedna? Tento systém je v kruhu! Samozřejmě, že může! Existují pro vás způsoby, jak získáváte energie, učíte se věci, cestujete z místa na místo, takže je to dynamické! A je zde další věc, kterou s sebou nenosíte. Jakmile vám něco specificky předám a vy si podle toho určíte, kde se v systému nacházíte, je to pro vás navždy! A ono není! Jako když vejdete do místnosti a zavřete dveře. NE! Jste součástí kruhu, pohybujete se v něm! Víte, kdo jsou také další čísla čtyři? “Zvířecí zaříkávači” – ti, co komunikují se zvířaty prostřednictvím zraku, sluchu, vnímaní či vědomí, a také energeticky. Ti, kteří doslova hovoří k tomu, co představuje vědomí zvířat a mohou jim rozumět. Ti, kteří hovoří k rostlinám a opravdu cítí, že má rostlina “co říci”. Milují planetu! To je číslo čtyři.

Pokud jste číslo tři a rozjímáte o svém pupíku po tři dny (smích v publiku), nebudete skutečně rozumět zahradníkovi, který vstává velice brzy a sází rostliny a miluje je. Jen je miluje. Ale jakmile jste v kruhu a pracujete společně, prolínáte se, možná jste dokonce tak trochu propleteni (energeticky), pak každý jeden druhému pomáháte a každý máte svůj kousek své specializace. Slyšeli jste to? Je to součást ohromného systému. Zaříkávač zvířat šeptá zvířatům pro číslo jedna, dvě a tři, a trojka to nemusí slyšet, nebo to vědět, stejně tak dvojka i jednička, ale děje to. Musí to tak být, protože lidské vědomí… LIDSKÉ VĚDOMÍ je kvantovým způsobem propojené, není izolované. Myslíte, že máte jednu duši, která dělá jedinou věc?

Můj partner vám dnes ukázal, že “soutok” (spojení) vědomí je to, co hýbe věcmi. Ne jedno, ne dvě, ne tři, je to spojení! Je to smícháno dohromady! Když vám řeknu, že existuje kruh pracovníků, kteří pomáhají jeden druhému, protože prolínají své vědomí, ale mají své specializace, pak jste to VY! Ale když to dáte všechno dohromady, vytváří to věci. O tom je kvantový systém. Vytvořený z mnoha součástí, které se mísí s dalšími částmi, a někteří z vás ani neví, že jsou smícháni! Stačí, že JSTE. Získáte pomoc od těch, kteří meditují, když nejste meditující. Stanou se částí vás samých. Celek je silnější, než jeho části právě z tohoto důvodu. To bylo číslo čtyři. Ó, je tak moc čtyřek! Volá to na vás.

Někteří lidé nikdy neodejdou od svého standardu – od lásky planety Země, a to dokonce ani sami sebe nechtějí nazývat staré duše. Jsou pouze pracovníky Země. Ani nevědí o své Akáše, pouze vědí, že mají svůj důvod. A vše, co chtějí dělat, je pouze být s přírodou a zvířaty. To je vše, co chtějí! Nikdy si neuvědomí, že to sdílejí s číslem tři, a také s číslem dvě, s tím, které jen pracuje na systémech a pracuje na systémech, a také objímá stromy. A Gaia tak vyplňuje všechny sekce právě díky číslu čtyři. Mír je pociťován číslem čtyři díky číslu tři. Protože toto číslo dělá svou práci a sedí hodiny a hodiny v klidu a medituje a vytváří klid pro všechny ostatní. Pro číslo jedna, které vyjde ven a pohání a pohání a pohání, aby změnilo planetu, pro všechny ostatní! Jak nádherné!

Číslo pět

Číslo pět. Pro tuto chvíli je to poslední typ. Změna! Kdo nejvíc mění planetu? “To musí být číslo jedna!”. Ne, není. Číslo jedna má svou práci v tom, že je natolik soustředěné a precizní, že mu to může trvat roky, než nestane změna. A navíc jen u určitých lidí. Ne, ne. Je to číslo pět, které činí největší změny. Číslo pět představuje víc starých duší, než kterákoli jiná sekce. Nazývám je „ukotvovači”. Ukotvují číslo jedna, dvě, tři i čtyři. Jaké dobro představuje, když celý svůj život objímáš stromy? Ke komu budeš promlouvat? Komu budeš pomáhat? Odpověď zní: všem ostatním, a to kvůli tvému vztahu k planetě. Vidíš, jak to funguje?

Číslo pět ukotvuje číslo čtyři a také obzvláště číslo tři, které se “vznáší v prostoru” a potřebuje být ukotveno (smích v publiku), a číslo jedna, které se ani nechce zastavit, aby si přičichlo k růžím! Číslo pět je stará duše, která putuje svým životem bez toho, aby psala knihy, bez toho, aby byla na pódiu, a dělala cokoli „důležitého“, resp. takového, co za důležité považujete, a bez pochopení, že jako Mistr kráčí den za dnem po této planetě a šíří soucitné jednání. Soucit. To je klíčové slovo, které používáme stále dokola. Soucit je to, co tato planeta potřebuje, aby se změnila. A právě vašimi činy a činy těch, kteří vás vidí, se tato planeta posouvá. Každý den chodíte do práce, máte přátele, máte rodinua to, jak s nimi jednáte, jak se chováte na dálnicích, chodbách, je to soucitné? Vidíte v ostatních Boha? To je ukotvovač! Dělá víc pro pomoc této planetě než čísla jedna až čtyři, než všichni z nich dohromady. Ukotvovač je soucit, který tato planeta potřebuje, aby ti všichni ostatní mohli pracovat.

Všichni potřebujete to, co všichni nosíte uvnitř. Kdo jste? Možná kombinace několika z nich. To je v pořádku. Protože nejste jednotliví. Umístil jsem jednotlivé typy do pěti sekcí a nyní chci mezi nimi strhnout zeď a smísit je všechny od jedničky po pětku dohromady a dát je do mixéru. Je to  kvantové! Opravdu tomu nerozumíte. Ale nyní víte, že je to systém.  A proto je tolik různých zájmů a vy můžete říci, který typ jste a co je vaše práce… ale nerozumíte tomu – vy děláte všechno! Podporujete všechny ostatní. Čísla pět, rád bych, abyste toto poslouchali. To, co děláte už jen tím, že soucitným způsobem chodíte po této planetě, je zásadní! Bez toho by čísla jedna až čtyři ničeho nedosáhla.

Číslo jedna může “vtloukat” informace z “domova” nesoucitné Zemi a vůbec nikomu na tom nebude záležet. Číslo dvě může mít systémy a léčení, ale na nesoucitné Zemi nebude nikdo, kdo je uslyší. Číslo tři bude sedět doma celé roky a nevykoná větší dobro na nesoucitné Zemi. Číslo čtyři může objímat stromy jak chce a být spojené s Gaiou, ale čím méně bude soucitného konání na planetě, nic se nezmění! Číslo pět se tak tím, co říkám, zdá jako nejvíce důležité. Ale jste pouze důležití (pousmání).

Až dnes opustíte toto místo, přemýšlejte o tom. Každý laskavý a soucitný čin mimo lidskou přirozenost, kterou jste studovali a o níž jste řekli, že je správná, nebo jste se o ní dozvěděli od psychologů… vše, co děláte se soucitem, mění ty okolo vás. Už jste si toho všimli. Lidé si toho všímají, protože to není “norma”. Už jste viděli televizní programy, o kterých si někteří myslí, že se na ně chcete dívat. “Nalaďte si program a pojďte si dívat na rodinné hádky.” Jakoby to lidé už sami nedělali. Musíte toho mít ještě víc! (smích) Co třeba jiný program? Pojďme si naladit program a dívat se na soucitné věci, pojďme se dívat, jak jsou lidé k sobě milí, zažívají vítězství a slzy radosti a soucitu, protože se vzájemně milují a dělají věci, které nikdo nečeká, takové s nejvelkorysejším výsledkem. To je program! Mohl by fungovat? Jednou bude.

Když se podíváte na dnešní marketing a co se dnes děje, vidíte starou energii. Je stále zde. Proto jste “v obležení”, když jednáte soucitným způsobem. Lidé to nečekají. Stojíte v řadě, a vidíte cizího člověka, který musí nutně něco udělat, ale je zde pořadí – a vy mu uhnete a řeknete: “Pojďte. Vstupte.” A on se na vás podívá a řekne: “Jste skutečný?” (smích) To je malinká soucitná věc, protože když se díváte na potřeby ostatních a porovnáváte je se svými vlastními, uvědomíte si, co můžete udělat pro nejvíce velkorysý výsledek a pomůžete tak jejich synchronicitě. To je mistrovství! To je mistrovství. Číslo pět.

Drazí, to je způsob, jak lidé pracují. Systém stvořený a poskládaný ze starých duší a pracovníků světla, kde každý zaujímá svou specifickou úlohu, možná i dvě, ne jen jednu, v rámci splynutí energií, které pracují na “skládačce” v krásném zlatém kruhu. Nevlastníte všichni stejné vybavení (šaty), neotáčíte se stejným směrem, nehovoříte stejným jazykem, dokonce ani jeden druhého neznáte. Ale to je to, co změní planetu. Je to jen začátek, je toho víc! Ale předpoklad je jasnýže každý má svůj “ranec” podle toho, kdo je, jak dlouho žil, jaký má pocit z toho, co by měl dělat. Začíná to třeba někomu z vás vysvětlovat, když se cítíte být voláni jít jedním směrem, a ne jiným a psychologicky se za to trestáte, protože si nemyslíte, že se můžete měřit podle toho, co dělá vaše okolí a co si myslíte, že je důležité? To chci, abyste hned teď změnili. Protože Bůh vás vidí, všichni jste stejní a pracujete na skládačce. Všichni stejní. Opusťte toto místo jiní, než jste sem přišli. Se znalostí, která je povznášející a se změnou přístupu k tomu, co se vám může přihodit. To je pro dnešek vše.

Já jsem Kryon a miluji lidstvo. A tak to je. 

 

KRYON

 

Zdroj originálu: https://www.kryon.com/  - MP3 – "Five in a Circle" 17:05 a 41:37 min.

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Renata Z. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

 

Kryonovy knihy

Pokud je vám Kryonovo učení blízké a chtěli byste se dozvědět více, pak vám doporučujeme jeho knihy, ve kterých najdete velmi zásadní a užitečné informace pro OSOBNÍ rozvoj – nejen informace o minulém, současném i budoucím dění na této planetě, ale především informace, které vám mohou pomoci k dosažení vnitřního klidu, rovnováhy, zdraví, hojnosti a dlouhého života. Stejně jako k objevení tzv. „smyslu svého života“ – či „osobní smlouvy“, jak tomu říká Kryon.

Informace o Kryonových knihách a o možnostech pořízení naleznete ZDE. A stručný přehled jeho knih, které dosud vyšly v češtině ZDE.