Plánované Lidstvo (2)

07.10.2011 21:32

Tento živý channeling byl předán Lee Carrollem v Jacksonville, na Floridě,
v pátek, 7. října 2011. Je součástí série „odhalení“.

Zdravím vás drazí,

 

Já jsem Kryon z Magnetické služby. Jsme tu zas. Nemáte tušení o hloubce tohoto okamžiku. O tom, kdo tu je, z jakého důvodu. Dívám se hluboko do Akáši a vidím vaše skutečné Já. Nevidím pohlaví, které nyní máte. Nevidím vaše jméno tak, jak ho znají vaši přátelé. Nevidím tvář, kterou zná vaše matka. Může to rozšířit vaši představivost – pochopení skutečného poselství, které se za tím skrývá. Staré duše však vědí… Můžete říct, že jste se za toto modlili. Můžete říct, že jste po tom toužili. A budete mít pravdu.

Funguje to způsobem, který je stále neuvěřitelný pro vaši vědu a pro ty, kteří přemýšlejí lineárně. Je obsažena (Akáša) v kvantových částicích vaší DNA. Vaše životní lekce, váš účel, vaše andělské jméno a vaše Vyšší Já. Vše, co jste kdy udělali. Biologické procesy, které jste zažili. To vše je ve vaší DNA. A já to vidím.

Toto je pro vás poprvé v mé přítomnosti. (Kryon hovoří k lidem přítomným v místnosti. Pozn.M.K.) Doufám, že rozumíte tomu, co vidím. Doufám, že chápete, kdo jsem. Protože Já Jsem Rodina, kterou znáte lépe než kohokoli na Planetě. Já jsem zastoupením toho, co je Bůh a co jste vy, když nejste zde. Jsem Většina. Jsem Láskou Boha. Jsem poslední entitou a energií, kterou jste cítili před tím, než jste přišli na Zem. Jsem prvním, co spatříte, když se vrátíte sem ke mně. A jsou ti, v místnosti, kteří v sobě mají trochu energie uvědomění, kteří sem mohou lehce nahlédnout. Vy víte, o kom hovořím. A vy ostatní tomu prostě budete muset věřit. Je možné, že by to tak mohlo být? Že existuje plán? Je možné, že by toto setkání před vrcholem Uspořádání 2012 bylo naplánováno před eóny let? Dohodli jste si, že budete sedět na této židli. Je to možné? Žádné předurčení, ale potenciály. Žádné předurčení, ale něco, k čemu jste disponovali. Něco, co jste mohli sami sestavit. Vyžadovalo to ale plán, záměr a něco, co vás bude „tlačit“ k tomu, abyste sem přišli. Něco mimo vaše vědomí. A co by to mohlo být? Řeknu vám, co to je. Je to plán. A jeden každý z vás, kdo zde sedíte, měl záměr, než přišel sem – probudit se.

Staré duše se nemusí nutně probudit v každém životě. Mnohým z vás se to nikdy nestalo. Někteří z vás se o to pokoušeli stále a stále a stále. To je Země. Procvičování mateřství, procvičování otcovství, procvičování války, procvičování umírání.

V této místnosti je 18 lidí, kteří se kdysi narodili mrtví. A víte, proč se to stalo? Abyste přinesli soucit své matce. A v případě šesti z vás se k vám vaše matka připojila. To proto, abyste probudili soucit ve svém otci. A vy jste se vrátili zpět a někteří z vás to udělali znovu. A věděli jste to, když jste přišli. Staré duše začínají rozumět plánu a předcházejícímu procesu, účelu, důvodu. Neexistovaly žádné záruky, že tento bod rozhodnutí v tomto 26.000letém zarovnání, vás přivede tam, kde jste teď. Nebyla žádná záruka, že zde budete dnes sedět. A kdybyste mohli vidět všechny potenciály a „co kdyby“, kdybyste mohli vidět kód možností, ohromilo by vás, že jste to kdy mohli připravit. Před mnoha generacemi, když jste byli někým jiným, tento plán existoval. Možná – pouze možná – přijde čas probuzení… A on přišel. A vy jste tu. Dovolte, ať to, co přijde v příštích hodinách a co nazýváte „ty dny“, trvá navždy. Dovolte, aby to, co se zde odehraje, a aby energie, kterou vytváříte, bylo více než zřejmé. Ať to mění život.

Staré duše, které zde přede mnou sedí, jsou VELMI rozdílné. Někteří z vás nesou moudrost dávných věků a přesto sotva víte, o co požádat. Někteří cítíte, že jste na cestě dost dlouho na to, abyste přesně věděli, o co požádat. A mezi tím je každá nesnáz, kterou si jen můžete představit. Znám tajemství, která nesete. A všechna jsou požehnaná. Neexistují tajemství, která byste skryli před sebou. Všechny osoby, které v sobě máte – všechny je známe.

Chtěl bych vám znovu odhalit něco velkého a pak to rozšířit. Předali jsme vám jeden ne příliš dlouhý channeling – zcela nedávno – který hovořil o tom, jak bylo Lidstvo plánováno. Hovořil o laskavém Bohu, který ví, kdo jste, a vyzýval vás, abyste si prověřili některá fakta. Nyní to shrnu a poté pokročím ještě dál.

Začněme takto: Lidská Bytosti, jak myslíš, že ses sem dostala? Pokud se zeptáte vědců a antropologů, řeknou vám vše, co vědí. Ale všechna jejich fakta nedávají smysl. Nedávají smysl v tom, co byste přirozeně očekávali. Podle nich se Příroda objevila a spustila evoluční proces, který je náhodný. Přežití druhů vytvořilo to, co je zde teď. To všechno už jste slyšeli. Začněme ještě před tímto. Už jsem vám to dříve nastínil. Vy a já jsme stáli a pozorovali tuto planetu v procesu jejího růstu. Pokud si na to dokážete vzpomenout společně se mnou – a já bych byl rád, kdyby ano – dodám vám podrobnější informace. Miliardy let jsme sledovali tuto planetu, její nestálost – hory narážející do jiných hor, moře střetávající se s jinými moři. Trvalo to miliony let. Některé z nejúžasnějších věcí, které se zdály trvat navždy, se odehrály za jediný den. Tak byla vaše planeta nestálá a nebyl na ní žádný život. Ochladí se vůbec někdy? Bude někdy krásná a poklidná? Připravená pro Lidstvo? Pokud se zamyslíte nad metaforou hodin a stvoření planety a objevení života přirovnáte k 24 hodinám, pak Lidstvo přišlo v poslední vteřině. To je metafora. Chci, abyste o tom přemýšleli. Na této planetě byl život po miliony let. Byli zde obrovští savci s komplexním srdečním systémem, mozkem a nervovým systémem a někteří by předčili i váš systém. Miliony let před tím, než jste přišli.

A teď – proč jste tu? Ne, není to náhoda. Je to plán. Oh, jde to dokonce ještě dál. Hovořme o Stvoření slunečního systému, planet, které vás obklopují a všech vašich galaxií – více než sto miliardách z nich, které jsou vám v dohledu. Hovořme o tomto, na chvíli. Astronomové se dívali do Vesmíru a nedávno odhalili něco, co pochází z vědy a nikoli z této židle. Tím odhalením je, že Vesmír nevznikl pouhou náhodou a že musel být naplánován. Věděli jste to? Nazývají to Inteligentní design. A to je z vědy. Počítali pravděpodobnost, že by byl Vesmír stvořen takový, jaký byl a je a zjistili, že to je naprosto mimo jakoukoli možnost přemýšlení o pravděpodobnosti.

Kdybyste jen tušili, na kolika planetách byl život! Vesmír je stvořen pro život. Nebude to trvat dlouho, než objeví planety, na kterých existoval život – může být i mikrobiální. Toho dne uvidí pravdu, že Vesmír byl stvořen pro život. Stvořen! Žádná náhoda. A co se stalo na této planetě, bylo naprosto přirozené a plánované!

Udělejme si nyní malou revizi: Bylo několik nových začátků a konců a antropologové o tom vědí. Mají důkaz. Život přišel a zmizel. Vědí o 3 či 4 případech. Bylo to ale spíše 7-8x. Ale začali jsme znovu. Trochu dříve. A někteří řeknou, že je zázrak všech zázraků, že na této planetě vznikl život, ale to je omyl. Začínali bychom znova a znova a znova, dokud bychom nenašli rovnováhu, která je potřeba a kterou nazýváme fotosyntézou. A nyní mohl život vzkvétat. A také vzkvétal. Pořád ještě nepřišli lidé.

Když se dinosauři proháněli po planetě, stále ještě se děly převratné změny. Pořád sem ještě dopadaly asteroidy. Solární systém dokola vysílal hlášení o pásu asteroidů, který stále hledal svůj správný orbit a tak jsme vyčkávali na chvíli, kdy přestane ohrožovat Zemi. Stále jsme čekali na dobu, která bude vhodná pro život. Pořád dokola. Trvalo to miliony let. A Lidská Bytost mohla kdykoli vzniknout, ale nevznikla. To není náhoda, že? Nepřipadá vám to zajímavé? Že to vše začalo teprve před půl milionem let (či tak podobně) a i tehdy nebylo ještě vše připraveno. Řeknu vám toto: Uplynulo méně než 100 tisíc let od té doby, kdy Plejáďané pohlédli na tuto planetu a řekli: „Je to tak. Je připravena.“ Trvalo dalších 50 tisíc let a pak ještě 20 tisíc než se ustálil jeden jediný lidský druh – vy. A to je proti veškeré evoluční logice. A už jsme vám to říkali předtím. Opakuji – není to zajímavé, že existuje pouze jeden druh lidského savce, zatímco u všech ostatních druhů existuje taková rozmanitost? Tolik losů, jelenů, savců, primátů a vy jste pouze jediní? Jen jediný druh. A to je výsledkem plánu.

A tady channeling skončil. Ukazující, že i věda zaznamenala, že navzdory nepravděpodobnosti jste přišli v perfektní dobu a že navzdory všem předpokladům byl Vesmír stvořen pro život. Vědci vidí plán a nazývají jej Inteligentní Design. Jak byste jej nazvali vy? Pořád jsou tací – dokonce i na tomto setkání – kteří věří, že život vznikl náhodou. Diví se životu. Myslí, že sem byl jen tak vržen. Nechápou ani to, proč tu jste.

V pozemských školách vás učí o náhodě. O tom, že evoluce není dle plánu, ale systému a to systému zcela náhodného. Je zaměřený pouze na přežití. Není v něm ani zmínky o Milujícím Laskavém Bohu, který „vařil tuto večeři“ dokud nebyla hotová. A poté servíroval jídlo s velkou láskou, protože tím jídlem byl Člověk a ten je Rodinou Boha. Položil vás na poklidnou Zemi, která již není rozbouřená – nejsou zde miliony aktivních sopek, které by pokryly Zemi žhavou lávou a zakryly Slunce dýmem. To bylo tehdy a tohle je teď. Tady jste. Abyste dokončili test. A v největší zkoušce se právě nacházíte. Staré duše – očekávané.

A nyní se posouváme vpřed k dalšímu odhalení. Co se děje? Co bude dál? A nemyslím tím události. Budu teď hovořit o Uvědomění. Jakmile si začnete být Vědomi toho, že existuje Plán, měli byste se zeptat: „Je toho v tom plánu víc?“ JE. Můžete říct, že je založen na Lidském Vědomí a interakci vás a krystalické mřížky. Vy VYTVÁŘÍTE plán evoluce. Ještě nejste dokončeni. Lidská Bytost nikdy nebyla. Není zajímavé, jak vás věda učí o tom, jak se věci vyvíjely – rostliny, zvířata, živočišné druhy – a pak dojde na člověka a říkají: „Ten je stabilní. Nikdy se nemění.“ Zajímavé. Není to příliš důvěryhodné, že? Lidská Bytost se vyvíjí. Jak by jinak vznikla? Ale to oni nevidí. Ještě ne.

Vědomí – vypovídá o tom, co lidé chtějí pro sebe a pro planetu. Tolik se v něm změnilo. Tolik věcí se mění! Je tolik lineárních otázek o tom, co Lidstvo udělá. Otázky plné strachu a naplněné předpojatou vírou, že lidstvo není příliš chytré. Říká se: „Pokud populace bude narůstat exponenciálním způsobem, pak lidstvo samo sebe zničí, protože zde bude příliš mnoho lidí.“ Ukazují čísla, aby ukázali, kdy se to stane, kdy začnete strádat a že se na to máte připravit. Nemají žádnou vědomou snahu se třeba jen zamyslet nad tím, že by se mohlo lidstvo probudit a uvědomit si to. Může to uvidět. Může to změnit. A ono se to už dokonce stalo.

Podívejte se na porodnost v předních zemích světa a řekněte, zda jste si něčeho všimli. V některých porodnost ve skutečnosti klesá. Jak je to možné? Vědomí – začínáte se na věci dívat jinak. Byli tací, kteří říkali, že se to nikdy nestane, protože náboženství chce širokou „členskou základnu“. V rámci náboženských skupin porodnost klesá také. Něco překračuje dokonce i touhu následovat doktrínu. Můžete to nazvat zdravým selským rozumem. Můžete říct, že to je z ekonomických důvodů. Cokoli to je, podívejte se na to. I antropologové na to hledí a sociální vědy to zkoumají a vidí věci, které neočekávali. Je v tom plán. Dosahujete nárůstu intenzity, ve které zůstanete. Drazí, nestávalo se vždy, abyste rozuměli tomu, co říkám. Tento nárůst mohl být zasažen ohněm. A vy víte, o čem hovořím. Ohněm, který byste sami založili. Hloupost, nenávist, nízké vědomí – vlastnosti, které vás charakterizovaly po dlouhé věky. Mohli jste se jednoduše vrátit a udělat to znovu. Něco se ale změnilo a můj partner na to již dříve upozornil. Je to více než Posun. Je to revoluce. Začíná se starými dušemi. Je to o kvantových energiích, které vyvíjíte a které nazýváte Láska. Obyčejné Lidské Bytosti náhle cítí touhu probudit se a uvidět dramata ve svých životech a to, co nechtějí, a převzít nad tím kontrolu. Není to tak dlouho, co říkali: „To je úděl lidstva, takhle se věci dějí, to je naše utrpení.“ A teď na to hledí a říkají: „Počkat! Možná – jen možná – máme volbu.“ Vy to víte. Vy, kteří zde dnes sedíte i vy, kteří toto čtete. Vy víte, že máte hlavní volbu. A proto tu jste.

Chci zastavit. Ne na dlouho. Chci jen zastavit a říci vám, že se k nám před patnácti minutami připojily další duše a někteří z vás to pocítili. Tyto duše s námi zůstanou až do chvíle, kdy v sobotu večer zhasneme světla. Řeknu vám, kdo tu je. Je to těžké, protože chcete přemýšlet lineárním způsobem. Chcete přemýšlet v singularitě. Chci vám říct, že zde stojí ti, které jste milovali a ztratili a budu mít pravdu. Jsou ale víc než to. Nesou s sebou semena duší, které zde byly mnohokrát stejně jako vaše. Nejsou to jen rodiče a děti. Jsou to také atributy jejich starých duší. Jsou zde, aby vás pozdravili, protože jsou vašimi předky i vašimi rodiči a prarodiči. A oni mají stejné Uvědomění jako já. Jejich podstatě, která je na mé straně závoje, bylo dovoleno být dnes zde, ačkoli někteří z nich jsou již opět v lidském těle. A tohle je opravdu kvantové! Jak mohou být na dvou místech zároveň? Odpověď zní – stejně tak jako můžete být a jste vy. Část z vás je právě teď také na druhé straně závoje. To byste měli vědět, protože se dostáváme dál. Zastavili jsme, abychom vám řekli, že vás milujeme. Abychom vás objali.

Rozhodnutí, které jste dnes učinili, může být to, kvůli kterému jste přišli. Čas uvědomit si, že uvnitř vás je něco většího. Co bude dál? Postupně si lidé začnou uvědomovat to, co bych nazval Kvantovou Gaiou. Chtěl bych odhalit několik věcí, o kterých můžete přemýšlet. Co vám starověké národy říkaly o Zemi? Pokud si přečtete jejich texty a podíváte se na jejich protokoly - v co věřily? Věřily, že Země je Matka a Otec - že zrodila nebe i půdu; sever, jih, východ a západ. Uctívali dokonce i směry, které představovaly (a vždy budou) magnetickou mřížku. Oni věděli o vztahu spirituality Lidské Bytosti a Země a o tom, že mezi nimi není žádné oddělení. Pokud byste následovali jejich životy, neztráceli byste čas oddělováním (Kryon se směje. Pozn.M.K.). A dnes sedíte na univerzitách a v budovách, které jste vystavěli pro vědy studující Zemi, lidstvo a biologii a oddělujete je. Máte pro ně různé stupně a nikdy je nespojíte. To ale není to, jak to bylo vytvořeno. Nejdřív tedy musí přijít odhalení, že Gaia je ve vás a vy jste v ní. Návrat k tomu, co dávné národy věděly, říkaly a žily. A poté začnete odhalovat svou schopnost pracovat v tom, co nazýváte svou realitou a svým projevem a pak si uvědomíte, že to souvisí se Zemí.

Dám vám několik případů toho, co jsme říkali před deseti lety a někteří to četli a říkali, že je to příliš divné. Že my jsme divní. Říkal jsem vám, že Vzduch je živý. Někteří si to pamatují. Ve vzduchu je interdimenzionální život a ten je prokazatelný. Je v něm senzační život, který nevnímáte, protože to není nic, co byste jako život kvalifikovali. Život podle vás musí být hmotný – počínaje mikroby až po lidi a dál. Poté jste životu začali připisovat různé atributy, které jste ovšem museli několikrát změnit zejména poté, co jste zjistili, co život vytvořil na dně oceánu bez přítomnosti slunečního světla nebo dokonce i vzduchu. Museli jste to přepsat. Ovšem vždycky jste zůstali u toho, že život musí být fyzický. Nikdo se mimochodem nikdy ani nezmínil o tom, že ve vzduchu jsou interdimenzionální bytosti. My ano.

Nyní se na okamžik vraťme k původním národům a k tomu, v co věřily. V sanskrtu existuje slovo, které znamená „nezbytný pro život“ a tomu se říká „prána“. A podívejme se na to, co dělali s pránou – to první, co udělali, bylo, že jí dýchali. A když se vrátíte zpět a uvědomíte si, co dělali – byla v tom znalost toho, že ve vzduchu existuje život, že je spojený s vámi, že jej můžete vdechnout a že je životně důležitý. A teď se toto pochopení znovu navrací. Je možné, že původní národy věděly víc, než víte vy? A odpověď zní: „Ó, ano!“ Ale pamatujte, staré duše, že VY jste byli těmi původními národy! A proto víte, co děláte. (Kryon se směje. Pozn.M.K.) Je to pouze záležitost rozvzpomenutí se. A to je pozvánka…

Teď budeme hovořit o něčem, co je ještě těžší vysvětlit. Rozvzpomenutí se na kvantovou energii, která je součástí pole Lidské Bytosti, kterou se cítíte být. A to přímo vibruje vším, co jste kdy věděli. Když zůstanete ve 3D, je to záhada. Pokud začnete věnovat pozornost tomu, co je za vaším „přežívacím módem“, začnete nahlížet do multidimenzionality. Začnete cítit intuici. Nezačnete vidět věci napsané na zdi, nezačnete je objevovat coby nápisy na nebi, neuslyšíte je šeptané do vašich uší… Víte, jak to k vám přijde? Intuice. Někteří z vás budou její známky pomíjet. Budou si myslet, že je to bláznovství. Budete si myslet, že jste si to vymysleli a budete se bát i pošeptat to, na co myslíte. A to je součást procesu, o kterém nyní chceme hovořit. Vývoj přístupu Lidských Bytostí k intuici nastane, když jí budou více důvěřovat, vyhledávat ji, očekávat a začnou ji rozpoznávat ještě před tím než „přijde“. Když se zastaví a budou jí naslouchat. Můžete v tom být opravdu dobří. A když budete, začnete se rozvzpomínat na to, co je životně důležité. A jde to ještě dál…

Kolik z vás v poslední době zaregistrovalo knihu o vílách? (Kryon se směje. Pozn.M.K.) Nebo o těch malých bytůstkách v zahradě? A co o entitách ve stromech – jakkoli je nazýváte? Pojďme teď na okamžik hovořit o nich. Jsou tací, kteří řeknou totéž, co můj partner, který zde sedí před vámi a zatím netuší, co se chystám říct. Řekl by: „Ano, channeluji, Kryone - o minulých životech, barvách, aurách, Plejáďanech, příběhu Stvoření, o E.T…. - a všem těmto věcem věřím, ale víly ne!!!“ (Smích.) Pro něj je to stejné odhalení jako pro vás. Existují? Pohovořme si o tom. Odpověď zní: Ne tak, jak je vidíte vy. V lineárním třídimenzionálním světě musí existovat proces, jak prezentovat multidimenzionální energii, která se před vámi objeví. Rozumíte tomu? Můžete to nazvat interpolace (Zobrazení přibližné podoby. Pozn.M.K.). Nejjednodušší způsob, jakým to můžu popsat je, že když se objeví multidimenzionální energie ve vašem třídimenzionálním světě, váš mozek ji upraví – vymyslí si její podobu. Tím způsobem ji odliší. Vytvoří entitu a dá jí jméno, které bude charakterizovat ji a její energii. A to je často právě víla. Takže víly jsou víly ve 3D. Když se na ně ale podíváte multidimenzionálně, jsou Láskou Boží, součástí vás a Planety. Jsou Krystalickou Mřížkou, Sluncem a Měsícem, jsou Matkou i Otcem Bohem. Všechny pocházejí z nádherného místa v Přírodě – z luk a lesů… z míst naprosto nedotčených. Reprezentují Planetu. A vy je vidíte. Dokonce je i můžete fotografovat. „Jak je to možné, Kryone? Zastav na chvilku. Pokud jde pouze o interpretaci mojí mysli, jak bych je mohl vyfotit?“ Protože to je to, co chcete vidět, drazí. To vy je vložíte přímo do fotoaparátu. A takhle úžasné je vaše vědomí! Tohle tedy bude odhaleno. Uvidíte více knih o vílách. Říkejte jim jakkoli.

Jde ale ještě o víc než o tohle. Začnete vidět energii Gaii. A bude to nádherné. Začnete chápat, že pokaždé, když ji uvidíte a pocítíte, je to podaná ruka od ní k vám, říkající: „Pojď se mnou.“ Přijde den, kdy znovu začnete s ceremoniály, abyste hovořili a modlili se ke Gaie. Budete se soustředit na to, aby vše-co-je bylo jedním s vámi - spojíte se se vším, co reprezentuje Lásku Boha včetně Laskavosti, která vás stvořila, se Zemí, po které kráčíte a s Krystalickou mřížkou, kterou ovlivňujete - protože víte, že jste součástí toho všeho. Teď to víte, ale neděláte to. A když přistoupíte k tomuto kroku, budete přesně jako vaši předkové.

Čas posunout se vpřed. Tady je další odhalení a teď přeřadíme. Tohle odhalení bude dnes poslední. Probíhá největší Probouzení – dokonce i mezi vědci, kteří si uvědomují, že lidské tělo má kvantový doplněk. Před lety experimenty prokázaly, že DNA ovlivňuje kvantové částice. DNA nemůže být kvantovou částicí – je příliš velká. Její molekuly jsou obrovské. Není kvantovou částicí jako světlo nebo jako to, co jste nikdy neviděli – magnetismus. A vaše věda, která ráda věci odděluje, vyčísluje, vkládá je do škatulek a pojmenovává – se dívá na tuto molekulu a říká, že nemůže být kvantovou částicí, protože je příliš velká. Náhle však vědci začínají říkat: Ano, ALE… zdá se, že ovlivňuje částice, které jsou kvantové.“ Jak byste definovali atributy této biologické molekuly nazvané DNA? Nějakým způsobem hovoří a vysílá zprávy a skutečně mění kvantové otáčky atomové struktury. Tohle je věda. A to jsem se ještě nedostal k metafyzice!

Co to znamená? Znamená to, že budete schopni rozumět a vidět, že je to pravda, když to i věda dokáže vidět. Začnete se probouzet – konečně – do toho, co je vám vrozené (innate). Innate. Definicí innate je inteligence těla. Inteligence těla je to, co vaše tělo zná a vy ne. Chce to čas, abyste to mohli integrovat, abyste pochopili, co vaše tělo zná. A až to pochopíte, budete přesně jako starověké národy. Tohle je totiž to, co uměli Lemuřané a proto žili tak dlouho. Slyšeli jste o všech těch biblických postavách žijících stovky let? Hádejte co – žili. Taky to věděli, cítili to. O tom jste snad ani nepřemýšleli, nebo ano? Žijete tak krátké životy a myslíte si, že to tak prostě je. Gratulujete si, když se dožijete 80 let, protože vaši předci se dožívali 50 let. Plácáte se po zádech a nemáte ani tušení o tom, že byste mohli žít o 600 let déle, kdybyste chtěli. Ale při tom nejste schopni se probrat. Kráčíte ve 3D. Co kdybyste poznali innate? Co kdybyste dokázali vnímat, když dojde k nerovnováze a dokázali jste s tím něco udělat? Můžete. Procházíte všemi možnými procesy, abyste zjistili, co se s tělem děje. Dává vám to smysl? Je to vaše tělo! A vy absolutně netušíte, co se uvnitř děje. Každý člověk zde v místnosti, včetně mého partnera, se dívá na části svého těla – chodidla, kotníky… - a představuje si, co se vevnitř děje – s jeho játry, srdcem, plícemi – a jen doufá, že vydrží. To není vědomé říkat: „Je to moje součást, budu s ní spolupracovat.“ Proč chcete pracovat s částí? O čem to je? Je vaše tělo jako motor? Díváte se na něj a říkáte: „Tohle dělá tohle, tohle dělá tohle, trochu s tím pootočím…“ Co to s vámi je? (Kryon se směje. Pozn.M.K.) Možná je čas podívat se dovnitř a spolupracovat se SEBOU. To je VAŠE buněčná struktura! Každičký kus DNA je identický. Sto trilionů kousků! V každém lidském těle je to tak. Proto vaše srdce jste VY! Není to část motoru. Jste to vy! Proč se ho nezeptáte a nespolupracujete s ním? Důvěřujete svému srdci? Ono je inteligentní. A stejně tak i vaše svaly… Innate je inteligencí těla. Je to nepopsatelné. Není centralizovaná a oddělená v mozku. Je v každé části vašeho těla. Je úplně VŠUDE! Je všude. I ve vašem palci.

Říkávali jsme vám, ať hovoříte s buňkami svého těla. Teď to změníme. Budeme říkat: „Bavte se (radujte se) se svými buňkami.“ Budeme říkat: „Proč si spolu navzájem nepovídáte?“ Nechte je, ať vám odpovídají. Nedělejte už z toho jednosměrnou konverzaci. - A tohle přichází. Je to dostupné. A vy to uvidíte. Tohle bude přicházet od konceptuálních lidských bytostí – ne lineárních. A to jsou ty, které se nyní rodí. Staré duše (protože mají starodávné znalosti) toto přinesou a začnou to používat. Nováčci na planetě budou bezradní. Taková je cesta, kterou to přijde. Nyní začínáte rozumět, staré duše, proč si rozumíte s indigovými dětmi, když je potkáváte. Máte spolu vztah (navazujete na sebe). Protože si pamatujete, co jste ztratili. Začínáte se probouzet. - Tohle bylo biologické.

A co takhle spiritualita? Ta je v tom také. Co kdybyste měli lepší spojení se svým Vyšším Já? Pamatujete, jak jsem vám říkal, že můžete být na dvou místech zároveň? Teď se k tomu vrátím. Co myslíte, že je Vyšší Já? Jaká je vaše definice? Každý z vás má jinou. Někdo řekne, že když je „vyšší“, pak musí být v nebi – vždycky se ho chtěl dotknout, ale nebyl dost vysoký. (Kryon se směje. Pozn.M.K.) To je lineární pohled.

Pokud jste tento vzkaz slyšeli již předtím, pak víte, že „vyšší“ označuje vyšší vibrace. Ne nad vámi či pod vámi, ale uvnitř vás vibruje a je neviditelné, protože je multidimenzionální. To, co vibruje tak rychle, že to nemůžete spatřit - je v jiné dimenzi a přesto je ve vás – to se nazývá Vyšší Já. Je v každém člověku a reprezentuje něco, co neanalyzujete příliš dobře – je to portál vaší duše vedoucí na druhou stranu závoje. Proto když se ho dotknete, dotýkáte se mne. Dotýkáte se starých civilizací, kterými jste vy. Jste na druhé straně závoje a pomáháte sami sobě, drazí, a děláte to skrze portál svého Vyššího Já. Zkuste si to na chvíli představit. Většina lidstva kráčí po Zemi, aniž by to věděla nebo tomu věřila. Někteří nad tím budou koulet očima. Já to vím. Staré duše mají lepší šance, protože tuto znalost již měli. Většina lidstva však chodí kolem a má přímé spojení na druhou stranu závoje naprosto nedotčené, protože o něm vůbec neví. Chodí ve tmě, narážejí do zdí, které si sami vytvořili, vytvářejí si svá vlastní dramata strádání, válek a nenávisti, fungují pouze na základě svého instinktu přežití a nic víc, protože nic jiného neznají. A přitom je u nich nádherný anděl, který je volá a podává jim ruku a říká: „Chyť se, vezmi si to, připoj se.“ Oni to ale nevidí, neslyší, nechápou. Každému z nich se však čas od času něco přihodí. Zahlédnou světlo na temném místě. A můžete vidět, že (i když třeba jen dočasně) je toto světlo naplní soucitnou energií a vezme tyto lidské bytosti k bodu nula. Ohluchlé děti, ohluchlí milovaní, je vezmou do bodu nula a v tomto bodě to mohou uvidět. A po zbytek života mohou vnímat, že toto byl katalyzátor pro jejich osvícení a děkují Bohu za tento dar. Nemluvil bych o tom, jenže dnes je zde v místnosti někdo, kdo to OPRAVDU POTŘEBUJE slyšet! Nejsi unaven z toho zármutku, drahý? Není čas vidět to jinak? Tohle je šance. Přepiš ten anagram, který říká, že ses narodil, abys tímto trpěl. Protože to tak není! Jinak bys tady neseděl a ty víš, o čem mluvím. Vím, kdo tu je.

Soucit je klíč. Vždycky byl. Přichází čas, kdy Duch nebude muset probouzet soucit prostřednictvím tsunami, stovek tisíc umírajících lidí, tragédií, lidí vyskakujících z oken a všech těch věcí, které vás sráží na kolena a mění Zemi a Krystalickou mřížku. Přichází čas, kdy nic z toho už nebude nutné. Může to trvat generace, ale tam to vše směřuje, milovaní. A ti, kteří zde sedí právě teď, sejí semena pro tuto budoucnost. Soucit bude dar jednoho člověka druhému. Bude vnímán takový, jaký je. Viděn ve své velikosti a slávě. Láska Boží se tím obrovsky zvýší, protože bude viditelnější a zřetelnější. Můžete věřit v cokoli, ale doktrína už nebude vytvářet oddělení. Bude tvořit různorodost, ne oddělení. Vyberete si způsob, kterým budete uctívat a sdílet Boží dary, ale budete si druhých vážit a ne je soudit. Jednoho dne se tak stane. A to přichází s Osvícenou Lidskou Rasou.

Předávám vám pouze potenciál budoucnosti této planety. Toho, co bude dál. Uvidíte to v době svého života (life time)? Oh, jak definujete dobu života? (Kryon se směje. Pozn.M.K.) Kdykoli vás uvidím, budete v době svého života. Rozumíte? Vrátíte se zpátky. Nechystáte se zmeškat finále, že ne? Pokud to nenastane v tomto životě, vrátíte se zpátky již osvícení, věděli jste to? Protože už nebudete muset znovu procházet tímto. Vrátíte se s rozdílnou – konceptuální - DNA a budete si to pamatovat – ne však to, co nebudete chtít. To je nové! Začíná to být „dost dobrý“. Chvíli to potrvá. Mezitím, jak víte, se nacházíte mezi starou a novou energií a my vám před 22lety říkali, že most je před vámi. Je to ten most, po kterém kráčíte od staré k nové energii. Slavíte svatbu starého a nového, říkáte sbohem Dualitě, ženíte (vdáváte) se s tím, co jste očekávali a věděli jste, že tu stále je - se stupněm, ve kterém se všichni stanete sebe-vyrovnávajícími. Nezáleží na tom, v jaké depresi jste, jak nešťastní jste, co se stalo v práci – vše, co musíte udělat je chvíli počkat. A vše se vyrovná zpět do středu. A vy se probudíte a uvědomíte si to. „Jsem teď OK.“ A to zvládnete sami. Jak se vám to líbí? Byli tací, kteří říkali: „Kryone, proč tolik miluješ Lidstvo?“ Tak především - vy to vidíte jako Lidstvo, já vidím Rodinu. Věděl jsem, kdo je každý z vás, ještě předtím než jste sem přišli. Viděl jsem, jak jste odkládali všechno své spirituální vědomí, abyste zklidnili energie a zapomínali jste, kdo jste. To chce pořádnou kuráž! Rozumíme tomu. Bůh chápe odvahu. Chodili jste po Zemi a doufali, že pochopíte, proč jste sem přišli a že přijdete na místo, jako je toto a uslyšíte toto poselství. Dovolte, ať vám přinese probuzení, které vytrvá po zbytek vašich životů. Dovolte, ať se stane katalyzátorem, který propojí veškeré inkarnace všech duší zde v místnosti. Přejděte přes most od starého k novému a začněte ten proces TEĎ.

Někteří odsud odejdou a nebudou vědět, co se to stalo. A já vám říkám: „Gratuluji, že jste se stali multidimenzionálními.“ Čím méně víte, tím více dosáhnete. (Smích. Pozn.M.K.) A takhle to bude vypadat. Najděte mír ve svém srdci. Posuňte se do svého středu a spatřete Boží náruč, která je zde pro vás, ať se děje cokoli. Teď už VÍTE, že dosáhnete výsledků. Nemusíte to chápat. A co chceme, abyste dělali dál? Co takhle oslavovat?

Už jsme vám to říkali dříve. Sedíte a meditujete nebo se modlíte a první věc, kterou někteří udělají je, že řeknou: Ach Bože, nemáš tušení, co se mi dnes stalo! Dovol, abych ti to řekl.“ (Smích. Pozn.M.K.) „Stalo se tohle a tamto a tohle a tamto a tohle potřebuje.“ A my sedíme a trpělivě nasloucháme, ale chceme vám říci: „My tam byli. Nepamatuješ?“ Tohle chceme, abyste udělali – začlenili nás každým možným způsobem. Poté se začnete propojovat se svým Vyšším Já (které je multidimenzionální a které je Bohem) v každé své myšlence a každém svém činu. A pak začne vaše intuice jiskřit, a začnou k vám proudit nové myšlenky. Je to mimo sféru chápání (přemýšlení). Nyní začnete Věřit. Důvěřovat neviditelnému, které zde je. Ucítíte to, místo abyste to racionalizovali. Dokážete to? Tohle všechno přijde. A vy dosáhnete výsledků. A pak to pochopíte. (Usmívá se. Pozn.M.K.) Jsem zvědavý, co se stane.

Někteří z vás zde v místnosti obdrželi léčení. Chápete to? Nebo to prostě jen oslavujete? Někteří z vás dostali zázračné léčení! Co s tím uděláte? A já vám řeknu co. Oslavíte to: „Díky, Bože, že se mi dostalo tohoto léčení!“ Nebudete sedět a říkat: „Víš, já dostal tohle léčení a vážně potřebuje vědět, jak se to stalo! Cítil bych se o dost líp, kdybys mi z toho prozradil kroky A,B a C.“ Vím, jak se cítíte. Jste tak vděční! Nechť je tohle metafora pro mír ve vašem životě. Pro nedostatek dramatu, pro neviditelné věci. Pro další krok. Pokud se vám stane něco takového, řekněte: „Děkuji Bože, že je to vyřešené.“ A pak prociťte ten mír a pohněte se vpřed a neptejte se, jak se to stalo. Potom to budete zažívat dál a dál. A jednoho dne se probudíte a řeknete: „Jsem multidimenzionální, protože jsem spokojený s Procesem (cítím se v něm dobře). Netuším, jak to funguje.“ Poté ponesete zápalky Nového Věku. (Kryon se směje. Pozn. M.K.) Budete důvěřovat věcem, o kterých nebudete tušit, jak fungují, ale budete vědět, že jsou skutečné. Tohle se teď děje.

Na tomto setkání jsme vám velmi blízko. Za okamžik můžete mít pocit, že Kryon odešel. To ale není pravda. Jsme vám vždy na blízku. Odejděte z tohoto místa v tichu a rozjímání, protože dnes vás navštívila Posvátnost. Až zítra přijedete – radostně – začneme s učením. Bude více channelingů. Více věcí k poznání. Více skládanek k řešení a několik k vytvoření. To je způsob, jakým se učíte, že?

Tohle je tedy před vámi. Někteří z vás dnes budou spát dobře, jiní ne, protože právě teď zde začínáte Proces a dali jste k tomu podnět. Vím, kdo tu je a kdo toto nyní čte. Jste připravení. Jste na začátku doby, kdy začnete dostávat odpovědi. Jste velmi milováni tolika (bytostmi), o kterých ani nevíte, že existují. Včetně víl!

A tak to je.

 

Kryon

 

Zdroj: MP3 nahrávka (58 minut) - https://www.kryon.com/. Tento Kryonův channeling je vám ZDARMA k dispozici. Užijte si jej, pracujte s ním. Můžete si jej číst, tisknout a dále šířit, ovšem za podmínky, že jej budete rozšiřovat také ZDARMA. MP3 nahrávka je také volně k dispozici, ale není určena k veřejné produkci (rádiové vysílání apod.).

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Marie Kuchařová (https://www.posvatnesrdce.cz/). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.