Posun je tu!

20.10.2008 22:22

 

Tento živý channeling byl přijat Lee Carrollem 20.10.2008 v Santiago de Chile

S cílem pomoci čtenáři, byl tento channeling re-channelován /Kryonem a Leem/ a doplněn za účelem ještě jasnějšího pochopení. Často události “naživo” obsahují skrytou energii, která v sobě nese určitý druh komunikace  - na rozdíl od tištěného textu. Takže  si vychutnejte tuto obohacenou zprávu.

 

Buďte pozdraveni, moji milí,

 

jsem Kryon z Magnetické služby. Místnost je naplněna vznešeností a lidé, kteří jsou zde, objevují možnost, že je Bůh uvnitř.

Mnozí z těch, co sedí na těchto židlích, vědí, že již déle nemohou odmítat to, co je uvnitř. Proto je zde energie, která působí spolu s poznatky, které máte, a obojí vibruje společně. To je to, co jsem si pro vás dnes večer přál. Milý člověče, sedíš tu mezi posluchači a chtěl bys slyšet poselství z druhé strany závoje, že? Dnes večer zprostředkuji poselství. Nebude dlouhé a bude jednoduché. Vše zabalíme do poselství o oslavě. Je to poselství vděčnosti a čekali jsme na to, abychom je na tomto místě mohli zprostředkovat. Neboť toto místo Země bude rezonovat s energií zvláštního spirituálního slibu, o kterém vám hned budeme vyprávět.

Co myslíte, že se právě teď děje? Mnozí řeknou: „Kryone, ještě nezprostředkováváš poselství.“ Máte pravdu, ještě ne, protože se momentálně děje pár věcí a já bych chtěl, aby byly dokončeny, než začneme s učením.

Dnes večer je zde několik zlomených srdcí. Myslíte si, že nevím, kdo tu je? Tato srdce bolí z mnoha důvodů, ale ti, o kterých hovořím, mají co do činění se ztrátou lásky z důvodu úmrtí. Vím, kdo tu je. Vím, jaké potíže vás přiměly sedět na této židli. Znám vaše srdce. V tomto procesu je krása, pokud k vám necháte hovořit energii z druhé strany závoje. Nejde jen o slova, která zde budou vyřčena. Jde o to, co dovolíte. Dovolíte dnes večer Bohu vejít nějakým způsobem do vašeho srdce, aby vám ve vztahu k těmto věcem přinesl mír? Neboť já reprezentuji Stvořitele, který chce být rozpoznán. Stojí na prahu k vašemu srdci a čeká, až otevřete dveře. A ruka je natažena. To je poselství vítězství, nebo ne? Mohli byste to tak vidět? Máte tu moc každý den svého života vytvářet mír ohledně této ztráty, pokud nás pustíte dovnitř. Víte to?

Posun je tady!

Před 20 lety jsme vám vyprávěli, že se na této planetě uskutečňuje Posun. Nyní oznamujeme, že tento Posun pokračuje v takové míře, že už není jen tušen, ale všemi potvrzován. Již nemůžete zapřít, co se děje. Muž a žena na ulici již nemohou zapírat, co se děje. Začínají to vidět dokonce i žijící domorodí stařešinové planety. Už to není žádný „esoterický koutek“, stalo se to velkým Posunem a ten je nyní tady. Před 19 lety jsme vám vyprávěli všechny detaily a všichni si je můžete přečíst v Kryonových knihách. Avšak existuje jeden (detail), který byste, pokud žijete v Chile, nečekali. Minulý večer jsem se o něm zmiňoval a budu pokračovat.

Bod jedna: Toto je doba bez starodávných proroctví. Nikde nenajdete žádné proroctví, které by objasnilo, co se v minulých letech stalo, nebo proroctví o tom, co bude lidstvo dál dělat. Žádný prorok nebyl schopen přejít na druhou stranu závoje a přinést tuto informaci zpět, neboť to, co nyní děláte na planetě Zemi, nebylo ještě nikdy nikým zmapováno.

Kolik let musíte být v této energii, než to poznáte, moji milí? Historie už se neopakuje. Chci tím říct, že bude přerušen cyklus chodu konzistentních, starých energií. Co je s řádky od Nostradama? Neuskuteční se. Co je s verši z knihy Zjevení? Nestanou se. Co se stalo s těmi velkými proroctvími konce světa? Všimli jste si, že má osm let zpoždění? Vůbec se neuskuteční. Veškeré drama, které ho obklopovalo, včetně všech historek a proroctví, padá pod stůl – nekoná se. Mnozí čekali na tuto katastrofu a ona se nestane.

Všimli jste si, že se nic nestalo, když se to mělo stát? Místo toho se v roce 1987 stalo něco, co všechno změnilo. Vaše Harmonická konvergence změnila profil samotné Země. Povšimněte si, co se stalo, co se tenkrát událo. Podívejte se na učení, které tenkrát začalo. Nikdo nikdy neslyšel o Kryonovi – až do roku 1987. Zdá se, jako by se rozletěly dveře a vpustily mnoho z nás, bylo to možné díky pozvání nové energie na planetu. Kryon byl jen jedním z mnoha.

Mnozí našli svůj smysl, včetně mého partnera a mnoha channelerů kolem něj, všichni během toho stejného 24-měsíčního období. Tenkrát neexistovala žádná učení od osob jako je Peggy Phoenix Dubro (je zde přítomna). Tenkrát neměla tušení, co to v jejím životě udělá. Pak se otevřely dveře a přicházely sem hluboké energie a hluboká učení. To způsobil. A je toho ještě víc: Jak to vypadá s prastarými kalendáři? Co je s nimi? „Jaká náhoda,“ možná řeknete „že se posun děje v době před rokem 2012. Jaká náhoda, že starodávné kalendáře zaznamenávají velký posun vibrací v roce 2012.“ Jak mohli nahlédnout tak daleko dopředu a předvídat, že to v roce 1987 učiníte? To je synchronicita v nejvyšší podobě, moji milí, a ukazuje to, že jsme stále s vámi. Ukazuje to, že se lidstvo může změnit a sladit se s tímto posunem Gaii, a to také udělalo.

Rok 2012 pro vás není žádným mystériem a není nebezpečný. Mnozí vám budou vykládat, že všechno 2012 končí. Ve skutečnosti všechno začíná! Možná byste měli raději nafukovat balónky, stavět sochy, pořádat party? Protože to je doba, kdy Země začíná měnit své vibrace. Tento kalendář, jasně zprostředkovaný vhledy předků, je proroctvím věků. Reprezentuje pomalé zvyšování úrovně vibrací. Na toto zvyšování čekají Pracovníci Světla, kteří tento nárůst prožívají již 20 nebo více let. Myslíte si, že je to jen náhoda? Není to náhoda. Je to posvátná formule (recept) pro mír na Zemi. Historie se nebude opakovat. Posunuli jste se ven z drážky, ve které se věci děly tímto způsobem. Diktátoři nebudou vytvářet nové diktátory. Hlad a nouze nebude vytvářet žádný nový hlad a nouzi. Nadchází změna a historie skončí se svým opakováním. Jedná se o novou energii, pokud jste si toho všimli.

Bod dvě: Tady přichází další důkaz, že se nacházíte uprostřed Posunu. Před dvaceti lety jsem řekl, že nastane změna ve vědomí lidstva. Co jste si představovali, že se opravdu stane? Mysleli jste si, že bude lidstvo jen tak posedávat a jednoho dne bude mít náhle povznesené myšlenky? Kolik z vás pochopilo, že to bude trvalý vědomý posun, který bude způsoben lidskou evolucí? Před lety nastal příliv dětí nového vědomí, po tisících. Často jsme o tom hovořili. V roce 1987 jste dali souhlas pro evoluci lidského vědomí a děti jsou toho důkazem! Jsou jiné - všimli jste si toho?

Dospělí poslouchejte: Tyto děti nejsou lineární. Tyto děti jsou koncepční. Lineární výchovou se nebudou dobře rozvíjet. Vidí celý hrad, a když jdou do školy, chce jim systém objasňovat každý jeden stavební kámen, bez toho, aby jim byl celý hrad vůbec kdy ukázán. Pro vás těžko pochopitelné (a akceptovatelné), avšak tyto děti vidí tento hrad dokončený i bez školení. Pedagogové je nudí popisem, jak se hrad staví! Je těžké to vysvětlit. Vy ale cítíte, že jsou jiné, že?

Tyto děti se tak často zdají těžko přístupné. Jsou frustrované a to je frustrující pro ty okolo nich. Reprezentuje to nové vědomí a frustrace spočívá v tom, že to vidíte jako problém a ne jako to, co to skutečně je… vývoj přirozenosti člověka. Jsou jich tu nyní desítky tisíc. Mnohým z nich je už 20 nebo 30. Buďte připraveni na to, jak se bude měnit ekonomika a na nové způsoby, jakými to bude dosaženo. Konečně bude dosaženo určité integrity. Ta přijde od koncepčních myslitelů. Posun je v chodu.

Všimli jste si v poslední době magnetismu planety? Nejen toho, kam se posunula mřížka, všimli jste si magnetické síly? Ne kde je, ale jak zeslábla. Jaká náhoda! Zdá se, že bezprostředně před rokem 2012 slábne. Kolik z vás si všimlo, co dělá Slunce? Podívejte se na heliosféru*. To je magnetický atribut Slunce pro celý sluneční systém. Nikdy nebyla slabší než nyní. Magnetické odstínění (clona), které máte, začíná být slabé, velmi slabé. Není to nebezpečné a bude se vám dařit dobře, avšak co by to mohlo znamenat?

Před 20 lety jsem přišel jako Kryon, Magnetický Mistr. Jaká to náhoda, že se s blížícím rokem 2012 mění celý magnetismus! Řeknu vám, o co jde: Zmocnění (uschopnění, aktivace, odblokování). Právě teď je do vaší DNA dodáváno více informací, než kdy dříve. Je to hluboké a esoterické (spirituální). A pokud jsi intelektuál, nebudeš nic vnímat. Důvodem je, že respektujeme svobodnou vůli. Pak nebude rozpoznána žádná z těchto věcí. Jsou všechny náhodné, pokud to říká vaše mysl.

Bod tři: Všimli jste si nějakých finančních témat? Zdá se, že je do toho zapletena celá planeta. Řekl jsem vám, že by se to mohlo stát (Kryon kniha 10). Musí to tak být, neboť není možné mít v těchto velkých finančních záležitostech korupci a současně vést bezúhonnou (celistvou) ekonomiku. To první, co musí odejít, je korupce v bankovnictví, a vy jste právě pozorovali jeho krach. Chtěl bych vám sdělit několik novinek. Ve staré energii by ti, kteří předpovídají, co se jako další stane, řekli: „Bude to hrozné, strašné. Všechno se zhroutí.“ Řekli by: „Připravte se na zlé časy.“ My říkáme, že existují věci, které bychom nazvali žolíkem. To znamená potenciály, na které nikdo nemyslel. Vaše finanční témata nebudou trvat dlouho. Někteří budou šokováni, jak rychle se z toho zotavíte. Uvidíte, co se stane, když odhalíte, co zmůže integrita.

Bod čtyři: Jak to vypadá se schopností vést? V zemi mého partnera (USA) se právě děje něco, co tu ještě nebylo. Do Bílého domu zvolili „barevného“ muže. Před 20 lety jsme vám řekli, že nastane jiný způsob myšlení, že se vypaří cesty staré energie, že zmizí energie opakující se stovky let. Neexistuje žádný lepší důkaz, že se věci mění, než to, co se tam právě děje. Před dvaceti lety by to bylo nemožné.

Kolik dalších věcí potřebujete, aby vám ukázaly, že to, co se na planetě událo, není běžná záležitost? Paradigmata (vzorce), které očekáváte v cyklickém opakování, nebudou. Konečně budou věci pracovat tak, jak mají.

V příštím desetiletí očekávejte dvě významné změny ve vedení dvou zemí Ameriky, kde se hovoří španělsky. V těchto dvou zemích dojde k významnému posunu. Vy budete vědět, o čem hovořím, až to nastane. Je to nutné a pomalu je načase. Sledujte, jak nastává na více integrity ve vedení, jak ubývá věcí, o kterých jste si mysleli, že nikdy neodejdou - jako korupce. Řekli jsme vám, že přijde čas, kdy integrita způsobí rozdíl, a to se děje.

Bod pět: Zde je něco, o čem nikdy nehovoříte – intuitivní probouzení. Hodně z vás se ptá na následující: „Je možné, že je Bůh větší, než mi bylo řečeno?“ Tisíce lidí na planetě se zcela sami probouzejí k této pravdě. Neexistuje místo na Zemi, kde se to neděje… a je to zásadní. Není to omezeno na esoterický systém víry. Vnímají to i mnohé kampaně organizovaných náboženství. Lidé hladoví po Duchu a hledají odpovědi, ze kterých by v této nové energii měli dobrý pocit. Budou hledat lásku a osobního Boha. Organizovaná náboženství staré energie budou velmi trpět tím, že členství a zájem klesne na nejnižší hranici všech dob. V příštích letech bude nový papež, který se pokusí svoji církev opět oživit, přičemž konečně vytvoří něco vhodného k tomu, co lidé cítí. Musí to učinit, nebo ztratí 2000 let starou dynastii.

Mnozí z vás jsou zde poprvé a je to poprvé, co posloucháte channelované poselství jako je toto. Mnozí budou možná vycházet ze dveří trochu zmateni. Není důležité, jak moc rozpačití jste. Doprovod andělů půjde s vámi a bude čekat na to, až se zeptáte: „Mohla by to být pravda? Mohlo by na tom celém něco být? Nebo je to celé jen náhoda?“ Nikdy nebude vhodnější doba se na to zeptat. Posun je tady.

Jsem skoro hotov. Už oslavujete? Chtěl bych, abyste něco pochopili: Jste zde během Posunu a zvolili jste si to. Možná vás to přivedlo na toto setkání. Pomysleli jste někdy na to, jaká synchronicita vás přivedla na toto místo? Možná existuje něco, co byste měli slyšet nebo vědět? Možná existuje něco, co byste mohli učinit pro planetu? Možná právě zde v Chile? Chtěl bych zopakovat něco, co jsem řekl včera večer.

To, co vám nyní řeknu, nejsou žádné Kryonovy informace. Pochází od stařešinů Země, jak těch v severní tak jižní Americe a také z jiných kontinentů. Energie planety se duchovně posouvá. Vy, co studujete linie duchovního vlivu, víte, co je Kundalíní planety a co to znamená. Jedná se o spirituální moudrost Země. Mnozí z vás vědí, kde sídlí od té doby, co jste se narodili a co se narodili vaši předkové. Pobývala v zemi jménem Indie a nyní se pohybuje. Pomalu se pohybuje po hřbetu pohoří And dolů… do Chile!

Jaká náhoda, že toto poselství dostáváte zde v Chile. „Kryone, myslíš tím, že se spirituální centrum Země přesunuje do Chile?“ Ano, myslím. Nespoléhejte se na má slova. Běžte a najděte to. Je to momentálně téměř neznámé, ale je to napsáno tímto způsobem. Nikde nenajdete takovou předpověď. Ale jsou to předkové domorodých obyvatel, kteří jsou ochránci záznamů Země a kteří říkají tyto věci. Pochopte, dokonce ti, kteří by nikdy nepřišli na takové setkání jako je toto, říkají, že se Země posouvá. Spící hadí oheň (síla) Země se rozvíjí (narovnává) a pohybuje se! Jak naložíte s touto informací?

Chystáme se říct na shledanou. Co uděláte s touto informací? Zvednete se z tohoto místa a vyjdete ze dveří. "No, nebylo to zajímavé?" řeknou možná někteří z vás. Jiní budou vnímat v této místnosti dotyky doprovodu, který doslova seděl na vašich srdcích. Budete to cítit, až budete vycházet z této místnosti, že vy jste tím Posunem. Nestane se to bez lidí na planetě.

To nejsou věci, které se vám jen tak přihodí. To jsou věci, které jste vytvořili. Pracovníci Světla, je na čase mít trochu klidu a míru. Nechceš to snad? Tady to je. Zatlač jednoduše na dveře a uchop ruku, která tam je. Je to ruka toho, co jsme nazvali Vyšším Já. Není to mystérium, je to tvoje energie. Natáhni se a uchop ruku svého vlastního Vyššího Já, která je Božská. Kdo to pochopí lépe než ty? Jaký to koncept! Bůh není žádný dědeček v Nebi. Bůh je energií, se kterou jsi vždy byl a budeš spojen, a je ve tvém nitru.

Je tady rodina, je zde doprovod, který přišel, aby vás viděl sedět na těchto židlích. Jsme v tento moment těmi, co zvedají slzami naplněná umyvadla, abychom vám omyli nohy. Nejste lidé, chápete? Jste rodina. Den, kdy vás opět uvidím, přijde. Smísíme naše energie a vy to nazvete smrtí. A já se na vás podívám a řeknu, vítejte doma. Zeptám se, zda si pamatujete na to setkání ohledně Posunu v Santiagu? Pamatuješ si, jak jsme říkali, že se Země zlepší? Srdečně blahopřeji za tvoji roli v tom. Podívám se na tebe a řeknu: "Kdo by si pomyslel, že někdy bude na Zemi mír? Myslím, že ty sis to myslel." Myslím, že si to (teď) myslíš.

Proto vás tolik milujeme! Začněte u sebe. Objevujte všechny ty věci, které ve vás jsou a očekávejte – zdraví, dlouhý život, pohodovou existenci, smysluplný život, a radost lásky a naplnění. Nic se nestane, dokud nezačnete milovat sami sebe. To není ve skutečnosti až tak těžké, nebo ano? Pokud milujete Boha, můžete milovat sami sebe. Neboť jste součástí tvořivého Zdroje. Můžete milovat sebe? Já si myslím, že ano.

Je těžké odejít. Je to na čas naposled, co můj partner přijel do Chile, a já vnímám jeho pocity loučení, protože odcházím s ním. Avšak Kryon Chile neopouští. Jen ta část, která odchází s mým partnerem. Neboť já nejsem 3D a nejsem singulární (nejsem jeden). A to znamená, že s vámi mohu jet ve vašem autě domů. Líbilo by se vám to? Nelekejte se. Je to výzva, mít vedle sebe na sedadle lásku Boha? (Smích.) Necháme rozhodnout vás.

Požehnaní jsou tito lidé tady, protože pochopili synchronicitu, ne náhodu. A tak to je.

KRYON

* Heliosféra: (z Wikipedie) je obal částic obklopující Slunce, bublina nafukovaná solárním větrem do mezihvězdného prostoru. I když do ní mohou pronikat el. neutrální atomy z mezihvězdného prostoru, pochází prakticky veškerý materiál v heliosféře ze samotného Slunce. Sahá až za oběžnou dráhu Pluta. Má tvar kapky nebo ohonu, podobný takovému jaký mají komety.

Zdroj: https://www.kryon.com/

Pozn.: Přeložila Martina Mangová.Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.