Poznámka od překladatelky

21.05.2017 14:14

 

Tato kniha je jiná než všechny dosavadní. A to nejen obsahem a pojetím. Při překladu jsem tentokrát nevkládala poznámku, protože nebyla zapotřebí. Knihu dokonale uvedl již Lee Carroll. Dovolte však, abych uvedla poznámku alespoň na tomto webu. Práce na všech projektech týkajících se Kryona je opravdu zvláštní a zázračná. Někdy se zdá, že některé věci trvají nekonečně dlouho a že se snad ani nedopídíme k výsledku. A pak náhle věci zaklapnou, vše krásně plyne. A pak se zase na chvíli zastaví, aby se opět plynule spustily. Občas to chce velkou dávku trpělivosti, jindy nové (pracovní) partnerství či netradiční postup. Protože už je nám to ale dobře známo, není důvod se jakkoli znepokojovat. Vždy se ukáže, že prostě bylo zapotřebí počkat na vhodnou energii či spolupráci...

Bylo tomu tak už při hledání nakladatele pro vydání první Kryonovy knihy (Knihy Dvanáct, abych byla přesná), které však vyústilo v krásnou a plynulou spolupráci s nakladatelstvími Ben a Wikina. Je tomu tak někdy i u vydání některých knih (některé přímo vyletí téměř rychlostí světla, zatímco jiné čekají na správné načasování - zaseknou se kdesi v procesu a až po vydání se ukáže, jak krásně to vše zapadlo do sebe s energiemi i novými channelingy). Podobně tomu bylo i zde.

Možná jste si všimli, že na tomto webu máme i záložku, kde některé channelingy zařazujeme tematicky, nejen dle data channelingu. Aby ta témata byla pěkně pohromadě. Je to však řazení pouze na základě názvu. Nebyli jsme však jediní, kdo měl tento pocit. Kryon svedl dohromady Leeho a Moniku Muranyi a výsledkem jejich spojení jsou tři nádherné knihy a dvě sady karet (mimo jiné; věřím, že další budou následovat, ačkoli o tom zatím ani jeden nemluvil). A snad je to tím, že tato kniha i v originále šla trošku jinou cestou, synchronicita tomu chtěla, že přibližně ve stejnou dobu jako my přišlo s nápadem na vydání těchto knih v naší kotlině ještě jiné nakladatelství. Protože však v těchto záležitostech nemá místo rivalita, ale spolupráce, na doporučení našeho obvyklého vydavatele jsme se domluvili se slovenským vydavatelem - společností Citadella. A tak vám nyní můžeme v češtině představit další z báječných Kryonových knih, ovšem ve zcela novém pojetí... 

Mám z této spolupráce radost. A potěšíme tak snad i Kryonovy příznivce ze Slovenska, kteří mají tuto knihu tedy o něco blíže... :-). Ale nebojte, i v Čechách je tato kniha k dispozici - obvyklým způsobem. Více informací v dalších odkazech.
Věřím, že i vám se tato kniha bude líbit. A pokud ano, budeme rádi za vaši odezvu, abychom vám časem mohli přinést i další.

 

Marie Kuchařová