Předmluva od překladatelky

28.06.2017 12:48

Předmluva od překladatelky – pro Kryonovu Knihu Jedenáct:

Když Lee psal tuto knihu (v roce 2007), měla být posílením a povzbuzením v době, kdy se ve světě děly hrozné věci a celá situace se zdála děsivá a beznadějná. V té době však nejspíš jen Kryon a ostatní láskyplné bytosti „za závojem“ věděly, co je teprve před námi. Co všechno se ještě stane a bude dít – oběma směry. Na jedné straně srdcervoucí a snad ještě strašnější události a na straně druhé jeden soucitný, láskyplný a statečný osobní čin vedle druhého. A právě s pomocí těchto – třeba zdánlivě malých, ale každodenních – činů a postojů společně coby lidstvo tvoříme laskavější a lepší budoucnost i přítomnost. Den za dnem, hodinu za hodinou. A co víc – pokud víme, kde hledat, je to již stále patrnější i ve světě kolem nás. A právě proto je tato kniha tolik aktuální, že to až bere dech…

Většina z vás čtenářů již ví, jakou energii nese číslo jedenáct – osvícení. Jedenáctka je také jedno ze dvou hlavních „Kryonových čísel“ a tak zde najdete mnoho informací, které vám pomohou hlouběji pochopit současné dění, ale také nahlédnout do smyslu Kryonovy práce. A tou Kryonovou prací nemyslím jen to, co přináší a vytváří božská entita s tímto jménem, ale to, co my všichni vytváříme spolu s ní, protože my všichni, kteří cítíme spříznění s touto energií, jsme součástí Kryonovy skupiny.

Užijte si další skvělou Kryonovu knihu, která opět nabízí mnohá odhalení, ať už jde o pochopení většího (celosvětového) obrazu či o hluboce osobní otázky. Na viděnou opět u další z Kryonových knih.

 

Marie Kuchařová