Předmluva od překladatelky

12.12.2017 19:44

 

Předmluva od překladatelky – pro Kryonovu Knihu Čtrnáct:

V Kryonově Knize Třináct jsme se rekalibrovali a připravovali se na to, abychom se mohli stát novým člověkem, aniž bychom museli zemřít a znovu se narodit. No a nyní je to tady…

Na začátek pro nás Lee připravil velmi zajímavý pohled do minulosti – povídání o Lemurii a Atlantidě z „lidského“ pohledu. Má ve zvyku si Kryonovy informace ověřovat – koneckonců i sám Kryon ho k tomu vybízí – a tak se i u tohoto tématu porozhlédl potom, zda pro tyto civilizace existují nějaké důkazy. No a pak už se s pomocí channelingů přeneseme do současnosti. Dozvídáme se, jaké to je, být novým člověkem – jaké máme k dispozici nástroje, jaké kroky jsou bezprostředně před námi a jak krásně je nastaven celý systém, aby všechno proběhlo jak má… A vysvětluje nám, že úplně každý zde má své jedinečné místo. Kryon nám také říká, co se (prozatím) týká jen pracovníků světla, ale poukazuje i na věci, které zahrnují celé lidstvo. No a pochopitelně nám dává také nahlédnout do toho, co se teprve chystá a na co se můžeme těšit. Opět dokonale vyvážená energie minulosti, současnosti a budoucnosti, které se společně setkávají a prolínají v tzv. čase teď.

Jako obvykle se máte na co těšit.

Toto je momentálně úplně nejnovější Kryonova kniha od Lee Carrolla, ale věřím, že časem nás čekají ještě další – nebo se možná „setkáme“ u některé z tematických knih, které z Kryonových channelingů skvěle poskládala a doplnila Monika Muranyi… každopádně se už velmi těším.

Přeji vám, ať se vám i tato kniha líbí tolik jako ty předchozí.

Marie Kuchařová