Překročili jsme milník vědomí

24.04.2022 14:22

Vstupte do světla s vyšším vědomím

 

Pojďme se na okamžik podívat na to, co jste VY (lidstvo) předpověděli. Viděli jste, jak toto přichází; předpověděli jste ve svém Písmu, že počínaje rokem 2000 budou následovat války.

Ve vašem Písmu se říká, že zde budou války, možná i Armagedon určitého druhu. Něco opravdu hrozného se stane. Něco, co navždy změní planetu… Ale to není to, co dostanete.

Tento milník vědomí jste překročili před nějakým časem. Jsou ti, kteří řeknou: „No ale proto není žádný důkaz.“

Přesto jsme vám předávali jeden dílek za druhým, abyste se na ně podívali – věci, které byly vyčištěny a významné věci, pro které jste se rozhodli. Věci, které se nestaly za tisíce let. Jak se chováte jeden k druhému a jak se změnilo očekávání ohledně chování jednoho k druhému. Tento seznam pokračuje dál a dál.

Co se stalo, když se jedna země rozhodla napadnout jinou?

V minulosti to byla běžná záležitost a bylo to naprosto očekávané. Bylo to něco, co jste dělali. Shromáždili jste se na pikniku a sledovali jste, jak byly jiným lidem stínány hlavy. To bylo tehdy, ale není to něco, co by se dělo teď. Došlo ke změně.

Co se stane DNES, když jedna země napadne jinou?

Celý svět se dívá a to, co se očekávalo dříve, už není očekáváno teď. Dojde k velké reakci na starý energetický koncept, kdy se jedna země podívá na jinou a řekne si: „Tu chci.“

Tohle byl starý koncept – o tom bylo veškeré dobývání. Tato planeta byla plná vln dobyvatelů. Jen se podívejte – znáte jejich jména. I to přestalo. Už došlo k posunu vědomí na planetě, který vás dovedl k dnešku.

Načasování a vlny změny už jsou tady.

Hovoříme o cyklu, který na této planetě není. V této galaxii jsme viděli cyklus, kdy se odehrál posun ve vědomí na jedné planetě za druhou. Když dosáhly bodu rozhodnutí, některé se rozhodly posunout k vyššímu vědomí a jiné ne.

Představte si, kdyby se vaše planeta nikdy moc nezměnila. To, co se dělo v minulosti, by se stalo i v budoucnosti. Nebyla by tu šance na to, že se to jakkoli zlepší.

Kdyby tomu tak bylo nyní, proč by tu bylo tolik jednotlivců, kterým záleží na ostatních? Tak tomu nikdy dřív nebylo. Drazí, bedlivě sledujte, co uděláte právě teď.

A coby vůdce (lídr) si položte otázku – je to vědomí staré energie v souladu s tím, co jste byli schopni dělat během posledních několika set let? Nebo je to něco, co už lidé nebudou tolerovat?

Opatrně, protože toto jsou nové časy a začíná se objevovat světlo. Pokud uděláte něco nesprávného, nebo věci, které nejsou soucitné a v souladu s vyšším vědomím, pak coby lídr nevydržíte moc dlouho.

A tak to je,

 

Lee Carroll a Kryon