Příznaky Posunu

23.05.2009 14:43

  

 

Tento channeling byl přijat Lee Carrollem v Moskvě, Rusko 23.května 2009

Tento channeling byl upraven [Leem a Kryonem], aby poskytl čtenáři jasnější pochopení. Často se stává, že živý channeling obsahuje energii, kterou tištěné stránky přenášet nemohou. Vychutnejte si tedy toto obohacené poselství z Moskvy.


Od Lee Carrolla: Zde je zpráva pro Moskvu, která je velmi podobná poselství, které bylo předáno jen o pár týdnů později v Sedoně, Arizona (Stát se kvantovými, 13.6. 2009 – pozn. překl.). Obě tyto zprávy se objeví v sekci channelingů na našich webových stránkách. Tato zpráva je o Posunu. Zpráva ze Sedony je o tom, jak se stát kvantovým. V každém je nová a jiná informace, a také jsou zde podobné informace a přirovnání. Pokud je tady vidíte podruhé, vězte, že to jsou ty nejhlubší věci, které zde dnes Kryon pro nás má. Tohle poselství vypadá, že je kratší, protože chybí ruský překlad. Americká zpráva ze Sedony bude úplnější.

 

Zdravím vás, drazí, jsem Kryon z Magnetické služby. Cítíte to tady? Na tomto místě je něžná energie. Je to jemná energie - něco, co je pociťováno srdcem, ne rozumem. Někdy jsem dostával otázky: „Kryone, víš, kde jsi?" Ach ano. Jsem na místě, kde říkám sbohem mnoha myslím a mnoha tvářím.

Někteří cítí, že mě již neuvidí [myšleno, že je to na semináři v Moskvě poslední channeling]. Oni to doopravdy nechápou. Spojují channelování mého partnera se mnou a nikdy nepochopí, že kráčím s každým z nich. Nejsem někdo, kdo má být uctíván. Jsem energií domova. Byl jsem s tebou od začátku, od prvního dechu a budu pokračovat až do posledního dechu. Každý z vás na Zemi má spojení s Bohem. Dnes bude probíhat vyučování, ale skutečnou výukou je otázka: Jak široce můžete otevřít svá srdce? Kolik můžete opravdu přijímat? Můžete odejít jiní, než jste přišli?

Přichází velký Posun. Včera jsme o tom mluvili a soustředili jsme se na jednu část, kterou bylo vědomí. Mluvili jsme o otázce, zda je Posun pro každého, nebo jen pro pár jedinců. Mluvili jsme o tom, co si člověk zvolil. Dali jsme vám metaforu přechodu z duchovní zimy do duchovního léta a ukázali jsme vám, že Přechod se děje všude. Také jsme řekli, že je na lidech, aby otevřeli dveře a vyšli ven. Je to metafora, která znamená, že člověk to může přijmout nebo ne. Posun se děje, ale lidstvo má možnost to vidět, nebo ne. Nikde to není zřejmější než v tom, o čem budu mluvit dál.

Před 20 lety jsme něco naznačili. DNA se mění. Znovu se na to zaměřím, proto jsem tady. DNA se mění tak, že to bude pro některé záhada, neboť umožní takové procesy v lidském těle, o kterých ani nevíte, že je máte. Tyto procesy však nelze aktivovat, pokud není zapojeno vědomí, které to provede.

Biologie člověka

Musím mluvit o biologii. Nechci být příliš složitý, ale musím to vysvětlit těm, kteří to úplně nechápou. Jeden z nejsložitějších posunů této nové energie se odehrává ve vaší chemii. Jedná se o skutečný posun, o skutečnou změnu. Vaše DNA je složitá. Obsahuje tři miliardy částic, ale méně než pět procent z nich tvoří desítky tisíc genů, které jsou instrukčními jednotkami lidského těla. Devadesát procent vaší DNA je zcela kvantových. Ale jak jsme řekli včera, jsou to kvantové instrukce, které mluví k 3D chemii, jež je jen v menší části. Takže 3D chemie ve vaší DNA se zdánlivě nebude měnit, ale změní se to, co s ní můžete dělat. Představte si, že méně než 10 procent je motorem, který vyrábí geny, a zbytek jsou instrukce k motoru. Co se mění, jsou instrukce.

Toto je provedeno přes magnetismus, který je jednou z nejmocnějších a nejdynamičtějších sil pro změnu života na vaší planetě. To bylo naznačeno už v prvním Kryonově přepisu v knize Jedna. To je to, s čím přišel doktor [Dr. Todd Ovokaitys]. Četl o magnetických rezonancích v částech přepisu Kryona a uvědomil si, že jsem popisoval to, co on objevil. Slyšeli jste, že jsem Magnetický Mistr. Mysleli jste si, že to možná má něco společného s mřížkou planety? Ne tak docela. Má to co do činění s DNA, která je také magnetická a je životní silou Země.

Když přerovnáte některé z magnetických rezonancí kvantových částí DNA, aktivujete potenciál. "Velká slova, Kryone, ale co to znamená?“ Některá technická vysvětlení přenechám vědeckým zasedáním a toto zde není vědecké zasedání. Dám vám nějaké informace, které se budou zdát neuvěřitelné: Vaše lidské tělo je dokonalé a je závislé na energii planety - instrukční jednotce pro změny vaší DNA. Směřujete do jednoho z největších vibračních zvýšení, jaké kdy tato planeta viděla a to vše je součástí Posunu, o němž jsem mluvil včera. Tato nová vibrace začíná měnit současnou chemii buněčné struktury v důsledku kvantových instrukcí. Přemýšleli jste někdy o buňkách vašeho těla? Mysleli jste si dokonce, že nepracují dobře? Na stupnici od jedné do 10 ukazující, čeho je člověk v tuto chvíli na planetě schopen, představujete trojku. Tělo je schopné 10. Jste pomalu připraveni posunout se k šestce.

Poslechněte si tohle: Tělo je moc schopné - tak moc, ale nedělá moc dobrou práci. Váš imunitní systém pouští dovnitř tolik nemocí! Je obelstěno tolika viry a opravdu nefunguje dobře. Zní vám to jako božský plán? Sedíte někdy a říkáte: "Kdo to vymyslel? Viry, které se často objevují na planetě, zdánlivě přes noc získají převahu tak rychle a tělo člověka je ani nemůže rozeznat. Co je to za imunitní systém?" Měli byste právo se tak ptát. Odpověď? Není příliš dobrá. Pracuje na 30 procent, proto.

Jak by se vám líbil imunitní systém, který by blokoval téměř všechno, co přišlo dovnitř, který by nemohl být obelstěn viry, ničícími život. Nedovolil by jim se množit. Věděli jste, že toto patří ke schopnostem vaší DNA? Důvodem, proč je to 30 procent, je to, že i energie planety je vyvinuta na 30 procent. Když k tomu přidají záměr a svobodnou vůli, lidé budou schopni zvýšit efektivitu svého imunitního systému. Budou moci volně chodit mezi viry a chřipkami a nechytí je. Budou vypadat jinak než ostatní lidé. Budou vypadat, jakoby měli nějaký druh magické ochrany. Můžete tomu říkat, jak chcete, ale je to proto, že se účastní změny - a to se nazývá evoluce člověka.

Se svobodnou vůlí, přivolávají energii, která je jejich. Věděli jste, že vaše tělo je navrženo tak, aby rakovina nikdy, nikdy nezvítězila? Přesto je to jeden z největších zabijáků lidstva!

V buněčné struktuře probíhá proces, který provádí diagnostiku sám od sebe. Má medicínský název - ve vědě ho nazývají apoptosis, ale zdá se, že nepracuje moc dobře. Důvodem je, že pracuje na 30 procent. Napadlo vás někdy, proč rakovina získává navrch a tělo s tím nemůže dělat vůbec nic? Jak by se vám líbilo, kdyby byla efektivita imunitního systému zdvojnásobena? Jak by se vám líbilo vidět celou část populace bez rakoviny? „Kryone, říkáš nám, že k tomu směřujeme?" Uvidíte to u mnoha lidí a bude zřejmé, že jsou jiní. Ale zkouška jejich DNA ukáže, že jsou stejní jako všichni ostatní. Je to proto, že měříte pouze 3D chemii a ne těch kvantových 90 procent. Budete schopni posílit svou DNA a instrukce k chemii. Potenciály pro to budou před rokem 2025. Uvidíte lidi, kteří budou sami o sobě schopni navýšit své imunitní systémy. „To je neuvěřitelné." No, jestli jste si mysleli, že je to neuvěřitelné, pak to, co přijde teď, vás bude šokovat.

Vaše DNA je navržena tak, aby vás udržela naživu po dlouhou dobu. Je navržena tak, aby opravila věci, které jsou nefunkční a omladila je. Nezdá se ti to divné, Lidská Bytosti, že i když jsi na samém vrcholu evolučního žebříčku, může mořské hvězdici dorůst rameno a tobě ne? Přemýšleli jste o tom někdy? Přichází cosi, co neočekáváte: schopnost Lidských Bytostí, aby jim dorůstaly končetiny, které byly ztraceny. Nyní se může zdát, že to začne chemickými vylepšeními [léky], ale bude to něco, co člověk udělá tím, že změní své DNA. Samotná změna umožní některým novým, vylepšeným lékům, aby účinkovaly na určité části těla - a ne na jiné. To se stane v příští generaci. Jsou to pouze možnosti. Předkládám vám biologickou možnost změny pro posun, který zde je. Jedná se o skutečné změny, které můžete vidět a když o těchto věcech uslyšíte, vzpomeňte si na tento večer. Věda si bude chtít přisvojit všechna vítězství a vůbec je nebude přičítat lidskému vědomí, tak nezapomeňte, že jsme o tom mluvili na tomto esoterickém setkání. Ó, je toho víc, je toho mnohem víc.

Jak byste chtěli replikovat chromozomy bez zmenšení telomerů? (Koncové části chromozomů – pozn. překl.) Dovolte mi, abych to vyložil. Jak byste chtěli zařídit, aby nestárly tak rychle? Stárnutí je funkce vyprojektovaná pro 30 procent operačního systému DNA. Slyšeli jste někdy o některých pradávných, kteří žili dlouhou, dlouhou dobu? Myslíte si, že to byla chyba, kterou tam vnesla církev? "Nemohli žít tak dlouho," říkají mnozí. "Někdo se musel splést při přepisu," říkají. Co kdyby žili tak dlouho? Oni opravdu žili! To bylo předtím, než došlo na této planetě k vibracím, které snížily vaši DNA až na 30 procent.

Nová energie je tady

Pojďme mluvit o novém energetickém systému na planetě. Ve skutečnosti jich existuje několik, ale ten, o kterém chci mluvit, má správce, kteří jsou zde, v tomto městě. Ta, které říkáte Peggy, učitelka, objevila proces, který je čistou energií a je to sada nástrojů, které změní tuto energii v záměr aktivovat DNA způsobem, o jakém jsem vám zrovna řekl. Je to katalyzátor, který posune DNA za 30tiprocentní úroveň. Vidíte, jak to začíná zapadat? Toto zvýšení účinnosti se nepřihodí jen tak samo od sebe. Je to složité a vyžaduje to záměr, který způsobí vibrační Posun. Ó, je toho víc!

"Kryone, jestliže má muž nebo žena poškozené srdeční chlopně, proč to tělo neopraví?" To je velká otázka. Už jsi o tom někdy přemýšlel? Koneckonců, své orgány nabíjíte stále. V průběhu života obnovujete mnohokrát největší orgán v těle [pokožku]. Tak proč to nemůžete udělat se srdeční chlopní? Co je špatného s tělem, že to neví? Odpověď je, že je v provozu na 30 procent.

"Mluvíš o zázracích, Kryone." Nemluvím. Mluvím o tom, jaké by lidské tělo mělo být. Přejdu to, protože je to prostě příliš neuvěřitelné, že? Jen mi dovolte říci, že když uvidíte, jak se tyto věci začnou dít, nezapomeňte, že jste o nich prvně slyšeli tady, ano? Na duchovním setkání - ne na vědeckém.

Znovuprobuzení vnitřního dítěte

Dojde k potenciálu reaktivace velmi důležité energie a to vše je součástí Posunu. Musíte to slyšet: Hodně bylo řečeno o této energii, která spala. Byli tací, co na tom pracovali, ale když je operační úroveň na 30 procentech, lidské tělo to nemůže rozvíjet. Na 60 procentech už může a bude. Už jste někdy slyšeli o vnitřním dítěti? Tuto energii nemůžete popsat, opravdu, ale dovolte mi, abych vám ji nechal pocítit. Všichni jste kdysi byli dětmi a mnozí z vás měli normální dětství. Vraťte se se mnou na chvíli do doby, kdy vám bylo šest, možná pět. Dovolte mi, abych se vás na něco zeptal: Jak jste se cítili? Čeho jste se obávali? Co bylo ve vašem životě dramatického? Nic! Jedinou věcí, o kterou jste se starali, bylo, jak dlouho si můžete hrát, nebo kdy máte jít do postele. O všechno bylo postaráno, že? Nemuseli jste se starat o to, jak získat peníze, abyste zašli do obchodu pro jídlo. To jste se dozvěděli až později, že?

Ve vašem životě bývaly doby, kdy vše, co bylo, byla láska. Jak osvobozující pocit! Umíte si ho teď představit? Jak byste chtěli znovu zažít tento pocit jako dospělý? Ach, bylo by to osvobozující? Je to potenciál vědomí, pracujícího na 60 procent. Je to jeden z klíčů k vědomí, který porazí dramata a starosti. Znovuobjevení energie vnitřního dítěte je vyrovnávacím mechanismem tak, že člověk může mít mnohem jednodušší život. Může mít ve svém životě radost – radost, která se projeví stejně jako u dítěte a to vše je součástí Posunu.

A co Země?

Řekli jsme vám, že budeme hovořit i o Gaie [energii planety]. Protože Gaia šla a mluvila o tom! (Jak o tom dnes již dříve mluvil Pepper Lewis). Takže si pojďme prověřit, co Gaia řekla, protože to potřebujete slyšet z několika zdrojů: Netrapte se tím, co se děje na vaší planetě. To, co se děje je přirozené a je to zrychlené v čase kvůli posunu. Není to nic, co jste způsobili vy. Jděte a vyčistěte vzduch a zastavte vyčerpávání přírodních zdrojů, ale vězte, že jste nezpůsobili to, co se nyní děje.

Slyšeli jste o tom dříve? [Pepper channeloval totéž.] Co se děje, je přirozený cyklus toho, co bychom nazvali koloběhem vody na planetě. Má to co do činění s magnetismem a teplotou a stává se to každých několik set let, plus mínus. To, co právě teď prožíváte, viděli a potvrdili vaši vlastní ruští vědci. Říkají, že jste svědky opětovného výskytu malé doby ledové a to je přesně to, co vám říkáme. Na planetě je podobně, jako jste tu měli v letech 1400 a přišlo to na vás znovu.

Samo o sobě to není život ohrožující. Ach, jistě, budete mít více bouří. Takže pokud jste v oblasti bouře, budete si toho více vědomi, že? Možná že stoupne hladina vody. Pokud žijete na pláži, možná se přestěhujete. To je chytré. Není to život ohrožující, pokud jste chytří. Ale znovu, je to svobodná volba, ne? A stejně jak jsme se zmínili včera, budou ti, kteří to budou popírat a zůstanou ta, kde jsou bouřky a budou popírat, že tam bouře jsou. Někteří v tomto procesu zahynou. Zůstanou na plážích, budou sledovat, jak voda stoupá, a zahynou. To jsou ti, kteří nechtějí vidět Posun a nechtějí uznat, co se děje.

Geologické časové úseky na Gaie se zrychlily. Musely, aby se vibrace Gaii zvýšila. Věci se dějí rychleji, než geologové mysleli a přináší vám to, co jste nazvali globálním oteplováním, což je vyvrcholením klimatické situace, která nastane vždy před cyklem ochlazení. Je to normální. Uvidíte. Takže znovu: když vědci zjistí, co se skutečně děje, nezapomeňte na to, co jste slyšeli o Posunu zde, na duchovním setkání a ne na setkání vědců. Tuto informaci vám říkáme již nějakou dobu. Začínají se rýsovat příznaky posunu a budou toho tolik obsahovat!

Skrytá energie: hledání Boha uvnitř

Poslední část: Všechny tyto příznaky, včetně změny DNA, vás dostanou do úrovně uvědomění, kdy budete více chtít hledat Boha uvnitř. „Opravdu to souvisí s DNA, Kryone?" Ano! Kvantovost částí vaší DNA, která komunikuje s chemií, si začne uvědomovat, že je v tom víc. Mnozí budou hledat Vyšší Já a tehdy budete objevovat jednu z chybějících částí. Je to něco, o čem jste vždy věděli, ale čemu jste nikdy nedůvěřovali. Řeknu vám, co to je. Je to energie, kterou nevyvíjíte sami. Je to energie, kterou mají všichni lidé, a z hloubi své nevědomosti si myslíte, že je vaše. Nemůže být. Je příliš velká. Je to Láska.

Jsou zde matky. Mami, chci tě vzít zpátky, k narození tvého prvního dítěte. Vzpomínáš si na to? Vzpomínáš si, kdy ti bylo dítě poprvé podáno? Pamatuješ si, jak jste se s dítětem podívali do očí? Vzpomínáš si na to? Jen mi řekni, jaký to byl pocit! Andělé, kteří stáli kolem postele, zpívali a ty jsi to vnímala. To je Boží Láska, která navštíví dva z vás silou, jakou byste vy sami nikdy nevytvořili. Byli tam nějací lidé a plakali? Věděla jsi, že v místnosti s vámi byli vaši předci? Věděla jsi, že v místnosti byli s tebou i tví prarodiče? Věděla jsi, že zpívali? A ty sis myslela, že jsi tu energii vytvořila úplně sama? Nějak sis myslela, že to všechno pochází z tvé chemie, viď? Ne, nepochází. Je to jedna z těch zázračných chvilek, kdy splýváš s Vyšším Já. To, co proudí těmi dveřmi, které jste otevřeli, je Boží láska!

To je také to, co se stane, když se muž a žena setkají v lásce, když se podívají jeden na druhého a jiskra zažehne milostný vztah. Na malou chvíli se podívají na sebe a jen povzdechnou. Psychologové říkají, že zamilovanost je forma dočasného šílenství. Zachvátí všechny buněčné struktury. Myslíte si, že jste to vytvořili sami, že? No, nevytvořili. Zkušenost s Kundalíní je Boží láska. Když se dva spojí v lásce, vytvoří více energie než by ji mohl každý z nich coby jednotlivá lidská bytost vytvořit.

Existuje prvek, který chybí, a já ti o tom řeknu, protože je to Boží láska ve tvém životě. Je zde, abys mohl cítit sám sebe a své Vyšší Já. Jak chceš s tím chodit? Jak s tím chceš zářit? Myslíš, že si toho někdo všimne? Ó, všimnou si. Budou říkat: "Proč se tolik usmíváš?" Co jim povíš? "Zamiloval jsem se do sebe!" [Kryon se směje.] Buďte opatrní, to není přesně ta správná odpověď, kterou byste jim měli dát, ale je to fakt! Je to všechno v DNA. To vše Lidskou Bytost posiluje.

Takže o to jde při Posunu. Není to o tom, co vám Bůh činí. To, co se děje, je o aktivaci, která vám umožní postarat se o kousky a části a energie vašeho vědomí, nad nimiž jste dříve nikdy kontrolu neměli. Budu končit.

Lidská Bytosti, neptej se jak. To je tak lineární otázka! Neptej se jak. Místo toho jen "buď" a začni se záměrem vytvořit tyto věci ve svém životě. Začni s procesem, který to uskuteční již jen pouhým tvým záměrem. Záměr zahájit proces ho vlastně již zahajuje! Řekli jsme to již dříve. Jsou zde někteří intelektuálové, kteří chtějí tento proces poznat. A jejich argument vypadá takto: "Kryone, nemůžeš čekat, že budeme dělat něco tak významně měnící život, aniž bychom tomu procesu rozuměli. Musíme znát jeho mechaniku. Nesvěříme naše životy něčemu, co funguje záhadně. Zní to jako docela dobrý argument, ne? No, mám něco pro vás. Ode mě pro vás!

Co se stane dnes, když zde skončíte? Řeknu vám scénář, o kterém si myslím, že se vám přihodí, když jste se na to zeptali. Intelektuál jde ven a sedne do svého automobilu. Pak vyndá manuál a studuje, jak funguje převodovka, každý ventil, každé příslušenství. Pak pokračuje návodem k motoru, každým ventilem, každým příslušenstvím, každým mazáním, dříve než odjede domů. Je to tak? Myslím, konečně, že byste nikdy nesvěřili svůj život něčemu, o čem nevíte, jak to funguje! Nebo svěřili?

Vidíte? Vy všichni to děláte! Asi je to hloupé přirovnání, ale je takové, protože chci, abyste si to zapamatovali. Otočte klíčem a nastartujte motor záměru. Nechť začne tato cesta, protože v tom je tolik energie, vytvořené vaší vědomou myslí - kvantové energie, kterou nelze definovat ani pochopit. Místo toho věřte lásce, to je tmel, to je mazivo nové energie na této planetě. To jste nechtěli slyšet, intelektuálové, že ne? Protože jsem vám právě řekl, že emoce je klíčem. Zvykněte si na to. Otevřete svá srdce. To je poselství Kryona.

Jsem milovník lidstva. Ten, který zná každého z vás. Každého.

A tak to je.

 

Kryon

Zdroj originálu a copyright: Lee Carroll, https://www.kryon.com/ – Attributes of the Shift

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky, do češtiny přeložila Mirka K (https://www.transformace.info/). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.