Prosinec 2013

05.01.2014 21:51

 

Kryonovy „Marshmallow Messages“ – prosinec 2013

 

 

 

02.12.2013

VAŠE VOLBA

 

Když spadnete z útesu, koho z toho obviníte? Příšeru gravitace? Jaká inteligence vás tam strčila? A jak si to mohlo dovolit vás hodit dolů a zranit! To je příklad síly, která existuje.

Ale na rozdíl od gravitace, drazí, tato konkrétní rovnováha je multidimenzionální, elastická, dynamická věc. Po eóny byla stejná (neměnná). Teď už není. Pohybuje se v souladu s energií, kterou jste se rozhodli vytvořit - je to váš čin. Ale nestane se nic, pokud se nepostavíte do své síly. 

 

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- Kryonův živý channeling „Rekalibrace Sebe – 1. část“ – duben 2012 -

 

 

 

09.12.2013

 

LIDSKÁ DUŠE

 

Pokud jste se v minulém životě probudili k duchovní pravdě, pak je zde silný potenciál, že to obrovsky změní váš další život. Takže stará duše půjde na místo, kam by mladá duše nejspíš nešla. Toto vše si plánujete, než vstoupíte do Větru Zrození a jste na to připravení. Opravdu jste. Poslouchejte: Žádná lidská duše nepřichází na planetu nedobrovolně ani za trest! Možná byste si toto prohlášení měli zapamatovat.

 

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- Z Kryonova živého channelingu „Tři větry“ - únor 2013

 

 

 

 

16.12.2013

 

VÁŠ ÚKOL JE VESMÍRNÝ

 

Každý z vás v sobě nese světlo, drazí, a toto světlo vidí každá bytost ve vesmíru. Některé bytosti jsou tak daleko, že si nedokážete ani představit, že by o vašem světle mohly vědět. Ony ale vědí, co se zde děje a připravují se na změny, které je čekají právě díky tomu, co děláte. Posílají vám lásku za to, co jste už vykonali. Váš úkol na této planetě je vesmírný a má jen málo co do činění se Zemí, věděli jste to? Protože to, co se stane zde, ovlivní nás všechny. Včetně Kryona.

 

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- z Kryonovy živého channelingu „Kosmická mřížka 1. část“ -

 

 

 

30.12.2013

 

NAJDĚTE TO BOŽSKÉ

 

Chceš štěstí, člověče? Pak bys měl najít multidimenzionálního Boha uvnitř. Paradigma se mění. Je to multidimenzionální, ne jednodimenzionální. Měli byste se přesunout od toho paradigmatu, které vás ve všem omezuje a tlačí vás do reality stejnosti a singularity, k tomu, které otevírá potenciály ke změně všeho. Tyto potenciály mohou změnit váš život, vaše reakce, vaše vnímání sebe a to, o čem jste si mysleli, že jste se proto narodili. Všechny tyto informace je možné v energii vaší duše přepsat na multidimenzionální paradigma zahrnující lásku Boha a radost z každého okamžiku.

 

Co se vám snažím říct? Říkám, že zůstanete nešťastní, drazí, kdokoli toto čte a poslouchá, dokud se nerozhodnete obrátit do svého nitra a nalézt to, co je božské. To vyžaduje nové myšlení mimo intelektuální 3D krabici. Vyžadujete to, abyste mysleli multidimenzionálně a započali jste proces, o kterém jsme mluvili stále dokola. Jinak se budete dál utápět v dramatu a chaosu kolem vás.  

 

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- z Kryonova živého channelingu – 26. února 2012 –

 

 

 

Zdroj: e-mailové „Monday Marshmallow Messages“ od Kryonova týmu (www.kryon.com)

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Marie Kuchařová (www.posvatnesrdce.cz a www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.