Prosinec 2017

03.01.2018 21:18

Kryonovy „Marshmallow Messages“ – prosinec 2017

 

 

04. 12. 2017

SPONTÁNNÍ UZDRAVENÍ

 

Spontánní, automatické uzdravení od nemoci je skutečné a přichází z místa v biologii, které se nachází v úplně každém člověku. Lidská logika je často legrační. Někteří tvrdí: „Ach, to je placebo efekt! To je všechno.“ Dobrá, ale co je tedy placebo efekt? Je to lidské vědomí, které vyvolá uzdravení skrze očekávání. A jsme u toho!

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Čtrnáct - Nový člověk -

 

 

11. 12. 2017

ŘEŠENÍ

 

Řešení často přichází, když se v daném problému konečně uvolníte.

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- Z Kryonova živého channelingu „Velký únik“ -

 

 

18. 12. 2017

MĚJTE TRPĚLIVOST

Nízké vědomí (temnota) prohrává, protože ty atributy, které ji krmily, už nejsou životaschopné. Systémy, které měly rysy nedostatku integrity a chamtivosti, se začnou hroutit. Nejprve budou ovlivněny některé části planety a ostatní budou následovat. Nicméně se zhroutí, protože světlo vítězí. Jak si vedete osobně? Jaké to bude, až po tisících let temnoty vstoupíte do světla? Které ze zvyků, které vás udržují v temnotě, si nesete do této nové éry?

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- z Kryonova živého channelingu „Z temnoty do světla“ –

 

 

26. 12. 2017

NOVÁ ENERGIE

Fyzika Země je ohromující. Vaše realita se mění a vaše budoucnost je i nadále nepopsaným listem. Téměř každý měsíc je revidována na základě toho, co zde děláte. Zázraky fyzického těla a fyzické planety jsou příklady přeměny. Není to žádné kouzlo – způsobuje to duchovní moudrost a obyčejná fyzika. I nadále čerpáte z Kosmické mřížky a vytváříte NOVOU energii pro planetu – a to mění vaše budoucí potenciály.

 

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- z Kryonovy Knihy Sedm – Dopisy z Domova –

 

 

Zdroj: e-mailové „Monday Marshmallow Messages“ od Kryonova týmu (www.kryon.com)

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Marie Kuchařová (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.