Reflexe na konci roku

11.12.2016 21:00

Reflexe na konci roku


Tento živý channeling byl přijat Lee Carollem v Las Vegas, Nevada

11. prosince 2016

 

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.

Včera jsem učinil prohlášení – že to byl poslední channeling, a že bude informativní. Toto je poslední channeling, je osobní. Dva různé typy channelingů, které jsme předali dvěma skupinám, které sedí před námi.

Jeden je takové představení informací předávaných s láskou; některé z nich jsou nové, jiné jako shrnutí. A pak je ten druhý – a tam nejde o žádné učení, žádnou reálnou informaci, místo toho je to zrcadlení (reflexe). Je to Duch, který s vámi hovoří. A přesně to chceme teď udělat.

Tradičně touto dobou po celé planetě probíhá rozloučení se starým rokem, a oslavy toho nového. V některých kulturách je to zároveň doba dovolených. Čas dávání, čas reflexe, čas rodiny. To je tradice na Zemi. A je to doba vhodná pro téma, o kterém chci hovořit.

Chtěl bych, abyste si dali dárek. A to není snadné. Předtím než vám řeknu, o jaký dárek jde, chci udělat jakousi reflexi. Je vás mnoho, kteří teď posloucháte (nebo čtete – pozn. překl.), a je to také pro vás, ale adresně pro ty, kteří právě sedí přede mnou a poslouchají živě. Je to reflexe; reflexe, která je o vás, a nese s sebou tolik energie a také otázek.

Jste všichni tak různí, tak jedineční; zrovna vy, kteří sedíte přede mnou – Bůh vás velmi dobře zná… věděli jste to? Je vás tolik, kteří se cítíte osamělí, nebo přinejmenším izolovaní. Je toho tolik, na co byste se rádi zeptali – Co bude dál? Ptáte se na tolik věcí; zajímá vás, jestli jste udělali správnou věc, jestli jste jednali správně, zda jste udělali správné rozhodnutí. Díváte se den, dva dny, týden dopředu i víc, a ptáte se i na to.  A jsou různé úrovně dotazování.

Někteří z vás jsou zabydlení v tom, kdo jste, s kým jste, pokud jste s někým… A pak je mnoho těch „neustálených“ – dokonce i v této místnosti. Kéž bych vás mohl vzít zpět k většímu a velkolepějšímu obrazu. Chtěl bych vám povědět o něčem, o čem vyprávějí všichni piloti. Říkají, že bez ohledu na záležitosti, které řeší doma nebo v práci, poté co vzlétnou na oblohu, všechny zmizí… pokud mohou létat. Je tam nadhled, pocit, že se vznášejí vysoko nad problémy; je to euforický pocit, kdy celý jejich život řekne: „Prostě mě pusť dolů.“ Jaký to musí být pocit být nad tím vším! A po celé hodiny mohou být v tom letadle; i když se to může zdát nuda – „něco na tom je“, když mohou být nad tím vším. Z toho nadhledu problémy nevypadají tak velké. Tak pojďte se se mnou proletět…

Jedna ze zajímavých věcí na tom být člověkem, kterou vidíme, milujeme a oceňujeme, je to, že nejste stvořeni tak, abyste si toho moc pamatovali. A důvod je ten, že kdybyste si to všechno pamatovali, pak byste prostě létali; a vždycky byste věděli to, co víme my. A proto vám není dovoleno pamatovat si svou Akášu přesahující dejme tomu několik životů. A nemůžete si pamatovat, co bylo předtím, a předtím a ještě předtím…

Ale aspoň na minutu se se mnou proleťte; a teď myslím vás všechny. Někteří z vás se zúčastní, jiní ne.

JSTE VĚČNÍ.

A byly časy (a teď mluvím k jádru vaší duše) ještě dříve než byla stvořena Země, než jste byli vámi, a sledovali jste celý ten vývoj a věděli, co se odehraje – že se nakonec objeví civilizace, vznikne život; a my všichni jsme byli spolu.

Někteří slyší můj hlas; a ačkoli je to lidský hlas, slyšíte i to, co je za ním, slyšíte rodinu, kterou pro vás jsem. Někteří z vás jsou s touto rodinou spřízněni a nevíte proč… jste k ní přitahováni; a já vám povím proč. Protože spolu létáme.

Můžete chvíli předstírat? A v tom předstírání vaše intuitivní já zachytí ten pocit rozpomenutí se. Na to, jaké to je být s rodinou, kterou nazýváte Tvořivý zdroj, a dívat se na větší obraz planety v procesu rozvoje?

Někteří z vás přicházejí a odcházejí na jiné planety v procesu rozvoje; ale toto bylo teprve tvoření, čas před tím, než jste vůbec byli na nějaké planetě, kdy vesmír byl horký, kdy se teprve formovaly galaxie… kdy pole asteroidů bylo ještě aktivní a naráželo do planet včetně té vaší, neboť byla velmi mladá… předtím než byly planety roztříděny, rozházeny, gravitace odvedla svou práci. Předtím, než se Měsíc stal Měsícem; a my jsme tam byli…předtím než čas se stal časem…stará duše. A v tom jste věděli, v té nádherné formě lásky, kterou jste byli, že nadejde den, kdy budete kráčet prachem této planety a nebudete si nic pamatovat. A že to bude pro vás v pořádku. Bude to pro vás v pořádku, protože je to pomíjivé. Jinými slovy, ať už se děje na planetě cokoli, vy se vrátíte do této formy „bytí navždy“. Vše, čím procházíte právě v této chvíli, lidská bytosti, je tak malé ve srovnání s tím, kým skutečně jste. A pokud se mnou chvíli poletíte, proletíte se nad vším, čím jste vy dnes.

Všechno frustrující, co máte momentálně před sebou, se dá odčinit, zvládnout. Je to tak malé, tak snadné, opravdu je. Neboť vy jste semínka Stvořitele; a pokud to dnes můžete aspoň trochu pojmout do své osobnosti, říkám vám, můžete se osvobodit od toho všeho.

Kdybyste se jenom na sebe mohli podívat a pochopit, že nejste jen úctyhodní, ale jste nad tím vším, nad vším. Ať už si myslíte, že zítřek má pro vás připraveno cokoli, můžete se nad to povznést.

Každý z vás, včetně vašeho partnera, jednoho dne naposledy vydechne. A lidem toto poslední vydechnutí nahání strach. Přeji si, abyste se nad to povznesli – protože to NENÍ váš poslední dech. Je jen poslední v tomto těle. A vy se vrátíte osvěžení a mladí a plní života a připraveni jít do toho znovu, jenomže tentokrát… zopakuji to znovu – tentokrát to bude poprvé, kdy se jako lidská bytost vrátíte omlazení do zbrusu nové energie a budete si pamatovat věci, které jste nikdy nevěděli. Smrt nemá žádný osten, jen pro lidi, které po sobě zanecháte; ale i oni budou mít obnovené chápání toho, co to všechno znamená. Protože se nad to dokážete povznést.

Byli jste tady ještě dříve, než Země byla Zemí! Ty milióny let, po které se vyvíjela, jste byli tady! Čas nebyl časem. Někteří se možná zeptají: A co jsem dělal po celý ten čas?“  A já vám řeknu – drahá lidská bytosti, to je skutečně lidská otázka! Když jste na druhé straně, není žádné „dělání“, je prostě jen LÁSKA! Je tam jen krása bytí! A žádný čas. A protože tam není žádné odpočívání, není tam ani aktivita, žádné cykly ničeho, jen čistota bytí.

Nedokážu to vysvětlit, ale VY jste tam BYLI. A je to jen malá část toho rozpomínání, o kterou vás žádám, aspoň malou trošku, když se vznášíte nad vším, čím jste dnes.

Někteří z vás vlastně řekli: Cítím tu sounáležitost, rodinu, tu vřelost a měkkost.“ Je tolik pracovníků světla, kteří nejsou vřelí, a s těmi chci právě teď hovořit. Můžete se nad to povznést a tu vřelost nechme proudit z nás. Nebuďte závislí na jiných lidech, nečekejte, že vám dají pocit smyslu pro rovnováhu; běžte dovnitř a najděte NÁS, rodinu Boha! Nikdy nejste sami.

Dovolte, aby toto období volna, tento bod obratu, byly jiné. Protože jste se vznášeli nade vším – navzdory realitě frustrace a strachu a faktům, které je způsobují. Vznášejte se nad tím aspoň chvíli, uvolněte se v lásce Boha. Uvolněte se. Chci, abyste to opravdu cítili (!) poněvadž to jste skuteční VY – ne člověčenství, které na vás lpí už tolik let…jeden život za druhým. To bude konec strachu a frustrace a utrpení.

Lidé se začínají vyvíjet do mistrovství; a věci, kterými procházíte nyní a procházeli jste v minulosti, se pomalu rozplynou. A na vás čeká úplně nový druh existence – dokonce i jako lidskou bytost.

Budoucnost je zářivější, než vám bylo řečeno. Nyní jsou určité potenciály v roce 2017 (tady si, prosím, čtenáři, dosaďte – nastávající nový rok, nyní 2020. Ve velmi obecné rovině je prozatím charakter let podobný. – pozn. překl.) a chci vás varovat – některé z nich nesou energie strachu. A některé vás možná překvapí a ve skutečnosti vás mohou postavit do pozoru. Možná budete zpochybňovat sami sebe, svou duchovnost… To jsou divoké karty, které mají přijít a jsou tady, aby byly takovým klackem, který vším zamíchá. A projeví se to v mnoha formách; a až se to bude dít, chci, abyste si vzpomněli na tento channeling. Chci, abyste se nad to povznesli; usmějte se a řekněte si – Už je to tady, přesně jak to říkal Kryon. A pak se opřete a plyňte s tím.

Drazí, vaše cesta na této planetě je v tomto časovém bodě tak důležitá; a pokud tím chcete projít ve frustraci, strachu a utrpení, nebudete schopni nikomu ukázat své světlo. Celý smysl vaší existence v tomto okamžiku, stará duše, je ukazovat druhým rovnováhu, i když časy jsou zlé. A také rovnováhu, když časy jsou dobré. Jinými slovy, vy si budete udržovat stálost duchovního klidu, kterou lidé uvidí. Budete se umět smát tam, kde jiní toho nebudou schopni, budete jim umět naslouchat a pomáhat jim jen tím, že vy jste vyrovnaní, zatímco oni ne. Můžou být s vámi jen několik chvil, ale budou si pamatovat, že se chtějí vrátit a být s vámi zas, protože prostě být s vámi jim nějakým způsobem dělá dobře. A to je ten rozdíl mezi absolventem a nováčkem; ten, který „byl všude a dělal všechno“ – je velmi zkušený a ví, že ať se stane cokoli, není to konec. A můžete projít vším (vše zvládnout), protože se nad to umí povznést.

Co to je, co nechcete slyšet, drazí? A já vám řeknu toto: přijde čas, kdy bude jedno, co to je, všechno to uslyšíte.

Přicházejí dobré věci. A abyste mohli dosáhnout těch nejlepších věcí, které se stanou na této planetě, tak dojde k některým zajímavým posunům. A všechno co jste viděli i v minulém měsíci, bylo o tom. Vezměte ten klacek (tzn. jiný ty reakce, něco nečekaného, vyššího, nový typ chování, co není v lidské společnosti zvykové, nejde o výzvu k násilnostem... pozn. překl.), vkládejte ho do věcí, které bývaly normální, a s vervou jím zamíchejte.  A ven vyjdou nové myšlenky; frustrace se promění v řešení; vy spatříte věci, které jste předtím nikdy neviděli, budou zde uvědomění, které stará duše začne vidět. A většina z vás, pokud mě teď slyšíte, dojde k dohodě se sebou samým, že vás nic nevyvede z konceptu a že všechno spolupracuje – nejen pro vaše osobní dobro, ale pro dobro planety. Nejen, že vy jste světlo, které musí svítit, když věci jsou jiné. Lidé nemají rádi změnu. A pokud dokážete být pevným základem, majákem v bouři, lidé vás uvidí a budou chtít být s vámi; a vy pomůžete tisícům.

Vstupujete do roku jedna (tzn. do roku čtyři, máme-li na mysli rok 2020 – pozn. překl.);  kdykoli máte nové začátky, je tam změna. Myslete na to jako na čistý štít, ne opakování stále téhož, co dosud fungovalo; nejdete jen z jednoho roku do druhého, přecházíte ze staré energie do něčeho, co jste možná nikdy předtím neviděli. Jste v pohodě s věcmi, které jste ještě nikdy nezažili?

Jeden channeling za druhým jsme vám říkali, že pro člověka je obtížné očekávat něco, co ještě nikdy nezažil, a zároveň se cítit v bezpečí. A nyní vám povíme, staré duše, jeden z atributů, které máte, když se nade všechno povznesete, když se dokonce dostanete za hranice strachu ze smrti, jakmile začnete linii mistrovství... jedna z vlastností, které máte, je schopnost vidět nové věci a cítit se bezpečně, protože dokážete vidět skrz ně do budoucnosti, která je lepší. Vidíte skrze ně!

Pokud se čas pohybuje v kruhu, jak jsme řekli už dříve, pak to znamená, že i věci, které jste nikdy nezažili, vám musí připadat nějak povědomé, ačkoli to nedokážete vysvětlit. To je vaše akášická vzpomínka na to, jak jste prošli těmito zkušenostmi jednou, dvakrát, možná dokonce víckrát – během vývoje této galaxie.

Pojďte se mnou zpátky – jste nad tím vším a pozorujete, jak se formuje samotná galaxie.

Vidíte tento zajímavý fenomén ve středu a usmíváte se, protože víte o „dvojčatech“ (má na mysli tzv. černou díru - pozn. překl.), ve fyzice jsme vám říkali o „dvojčatech“ – nikdo neviděl „dvojčata“, viděli pouze jedno… a ony jsou dvě. Usmíváte se na světlo, které tam vyzařuje a na krásu, která je ve fyzických věcech, usmíváte se na kvantovost, která dosud nebyla objevena, a která umožňuje okamžité cestování kamkoli. Usmíváte se na to, co bude. Cítíte budoucnost – je milióny let vzdálená; a pak si vzpomenete na minulý vesmír, ve kterém jste byli a kde jste to všechno dělali předtím…

Je možné, staré duše, že v té věčnosti, kterou jste, je celá ta galaktická zkušenost pouhým tiknutím v čase? Tik… a pak to zase celé zopakujete? A jediný důvod, proč to děláte, je pozvednutí vibrací samotného Boha. Pokaždé, když se svět blíží k roli absolventa díky svobodné volbě, zvyšujete Stvořitelovu energii.

Bůh je Bohem díky tomu, co jste vykonali. Je tak obtížné vám to vysvětlit – smysl života, důvod existence, o čem to všechno je. Nepochopíte to, ale kdybych vám řekl, že to všechno zlepšuje Tvořivý zdroj, jehož jste součástí – bude pak pro vás v pořádku, když nebudete vědět zbytek?

Jste součástí světla, které se na této planetě zvětšuje; planeta ví o všem, čím procházíte; my víme, kdo jste. Teď mluvím k těm, kteří poslouchají (a čtou...), a říkám: povzneste se nad to a vnímejte nás – právě teď. A vězte, že jste nad tím vším; a že všechny věci budou v pořádku.

Pokud právě teď trpíte zármutkem, ať už z jakéhokoli důvodu, chci, abyste věděli, že Bůh o tom ví, a smutek, který máte, zeslábne a může se rozpustit v Boží lásce. Strach a zármutek a utrpení ustoupí světlu. Opravdu se tak děje a vy máte světlo, jen ho musíte postavit nad vše ostatní. Vylezte z té díry a začněte vidět hodnotu toho, kým jste.

Jste zpátky ve svých tělech, jste ve 3D, setkání se blíží ke konci. Nastoupíte do svého vozidla a pojedete tam, kam jedete, a možná vám to bude připadat úplně jiné než být na channelingu. A pozvání zní takto: jednou nohou v obou světech – můžete být v autě a zároveň s Bohem, můžete být nad tím vším… a zároveň být ve 3D. Nový člověk bude mít tuto zkušenost. Vstoupíte do každodenní reality – vyřizujete pochůzky, jíte, řídíte, spíte… ale neužíráte se problémy jste nad tím povzneseni. Zabýváte se jimi, řešíte je. Řešíte tu hádanku v úplném a naprostém klidu; neboť víte, kdo jste, kým jste byli  a kým budete.

Dokážete to pojmout – jak se blížíte k roku jedna (k roku čtyři...)? To je to poselství. Lidská evoluce je na dosah; a začíná starou duší – vy jste tam byli a dělali to a směřujete k místu, které není nejisté, protože vy jste tam byli už dříve; ale… bude to jiné?

Klidně se usmívejte, protože to nemusí být problém. Fouká krásný vítr; vítr změny, vítr lásky, vítr probuzení a realizace, vítr míru/pokoje, a někteří z vás ho velmi brzy ucítí. A můžete se uvolnit v náručí toho, kým jste. Můžete se obklopit Bohem ve svém nitru; můžete být sami a přitom s námi a být spolu se všemi dalšími lidskými částečkami Boha. To je rodina. To jste vy.

To je Kryon. Všechny ty roky před posunem jsem vám nemohl říci věci, které říkám nyní;  protože posun byl pouhým potenciálem a my jsme ho uskutečnili společně. A nyní začínají opravdu nové informace. Povzneste se nad to všechno, začněte to nacházet a cítit realitu vyššího vědomí toho, co je skutečně uvnitř vás.

Pro tuto chvíli to stačí.

A tak to je.

KRYON

Zdroj: www.kryon.com – - MP3 – 29:48 

Poznámka ke kopírování:

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Dagmar H. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Další zprávy a informace od Kryona, Lee Carrolla i českého překladatelského Kryonova týmu naleznete na naší facebookové stránce KRYON česky  Budeme rádi, když se k nám připojíte.

Kryonovy knihy

O všech těchto skutečnostech, o všem, co je a co tvoří lidský život, člověka či celé lidské společnosti, ve všech oblastech života, i v návaznosti na spojitost s životem Vesmíru, Galaxie, o tom všem Kryon láskyplně a otevřeně hovoří ve svých poselstvích, ale i také ve svých knihách, které prostřednictvím Lee Carrolla uvádí na scéně lidského života s cílem napomoct ve vzestupu života planety a člověka do vyšší úrovně.

Informace o Kryonových knihách vč. informací o možnostech pořízení naleznete ZDE.