Říjen 2014

02.12.2014 17:26

Kryonovy „Marshmallow Messages“ – říjen 2014

 

06.10.2014

NĚKTEŘÍ JÍ ŘÍKAJÍ BŮH

 

Energie z velkého tvořivého zdroje je v úplně každém člověku a v každém je stejná. Někteří jí říkají Duch, jiní Bůh. Země je monoteistická planeta, oslavuje jednoho Boha. Je načase konečně uvidět, že vše-co-je, pochází z jednoho zdroje – ze zdroje, který je uvnitř, je nádherný a je pro všechny. Je načase urovnat rozdíly a pohnout se vpřed.

 

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonova channelingu „Urychlovací systémy“ -

 

 

13.10.2014

BYLI JSTE TAM A DĚLALI JSTE TO

 

Jaký je jeden z hlavních znaků mistrovství? Ticho. To jste věděli. Učili jsme vás: „Buďte tiší a vězte, že jste Bůh.“ To je ticho. V tichu je vnitřní vědění. Jste tak moudří, že to nelze slovy vyjádřit, protože ve vaší historii už jste tam byli a dělali jste to. Možná neznáte detaily, ale jen tu na chvíli seďte a buďte tiší. Necítíte, kdo jste? Je to příliš vzdálené vašemu lidskému intelektuálnímu hledání? Je to příliš vzdálené vaší 3D logice, že na životě je toho víc, než vám bylo řečeno?

 

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- Z Kryonova channelingu „Cestování duší – první část“ -

 

 

20.10.2014

EVOLUCE DUCHOVNÍHO VNÍMÁNÍ

 

V tradiční mainstreamové víře je duše singulární (jednotlivá) bytost, která patří člověku, jehož tvář vídáte ve svém zrcadle. Když zemřete, duše jde s vámi někam jinam. V některých systémech víry se pak vrací zpět. To není správné, ale je to OK, velmi OK. Kdybych vám řekl: „Musíte nejprve chodit, než začnete běhat,“ pochopili byste to zdravým rozumem. Stejný proces je součástí evoluce duchovního vnímání spirituálních pravd. Abyste něco mohli vnímat nebo používat, nemusíte to znát do detailů.

 

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- Z Kryonova channelingu „Demystifikace New Age – třetí část“ -

 

 

27.10.2014

INTUICE

 

To intuice sjednotí věci, které se nesjednotily v minulosti. Intuice vytvoří nové paradigma života. A intuice bude pohánět vaše biology, aby v zemi a ve skalách nalezli život, který je v polo-kvantovém stavu. To jsou věci budoucí, ke kterým nemůže dojít, dokud je lidstvo poháněno pouze intelektem, logikou a emocemi.

 

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- z Kryonova channelingu „Písmeno „I“ ve slově Kundalíní“ -

 

27.10.2014

NENÍ NIC TAKOVÉHO JAKO ONA

 

Je podstatou spojení, drazí. Innate je to, co vytváří emoce. Dovolte, abych vám řekl, drazí, že innate vám pomáhá se zamilovat. Innate vám přináší energie, které si nedokážete vysvětlit. Innate způsobuje, že jste tak trochu cvoci - nikdo nedokáže vysvětlit pocit „zamilovanosti“, ale innate o tom ví vše. Innate dokáže změnit každou buňku vašeho těla, rozezní se pravdivostí informace a osobně vám pomůže. To vytvoří lepší schopnost rozlišení a moudřejšího člověka. Není nic takového jako ona. A nejdůležitější je, že „pravda je pravda“ a stále více lidí uvidí to, co vidíte vy. Vidíte, jak innate poslouží lidstvu, jak si podává ruku s vaším Vyšším Já a že ví o Bohu?

 

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- z Kryonova channelingu „Záhadná innate“ -

 

 

 

Zdroj: e-mailové „Monday Marshmallow Messages“ od Kryonova týmu (www.kryon.com)

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Marie Kuchařová (www.posvatnesrdce.cz a www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.