Skryté všem na očích - 2.

12.01.2022 16:14

Skryté všem na očích  - 2

Tento živý Kryonův channeling byl přijat Leem Carrollem

v rámci Healing Wednesday, 12. ledna 2022

 

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.

Vždycky říkám, že vím, kdo poslouchá. Duch toho chápe mnohem víc, než si myslíte. Uvažovali jste někdy o své duši jako o součásti rozsáhlého systému duší? Uvažovali jste někdy o své multidimenzionalitě a své duši jako o součásti Tvořivého zdroje, Boha? A to je. Tímto způsobem víme o vědomí těch, kdo se připojili k tomuto programu, kdo to sledují živě nebo poslouchají (čtou) později. I když toto poselství budete poslouchat (nebo číst) o měsíce nebo roky později, bude stále živé s tou největší pravdou ve vesmíru. Tohle je druhý channeling ze série čtyř channelingů nazvané Věci skryté na pohled. Minulý týden jsme vám předali první část, tu největší ze všech. Tato druhá část se může zdát jako něco dobře známého, protože ji stále opakuji. Takže to trochu přizpůsobím vaší aktuální době.

Jste léčitelé

Jedna z největších věcí, která je před vámi všemi na pohled skrytá, je, že jste léčitelé, že můžete léčit sebe a změnit cokoli, co považujete ve svém těle za nevhodné nebo špatné. Můžete to změnit, protože tu sedíte. Skrytá je před vámi schopnost změnit svou chemii. Nejen, že můžete změnit svou vlastní chemii pro své vlastní léčení, ale můžete ji také změnit na základní úrovni, ve své DNA. Můžete změnit sady instrukcí vaší DNA, tak jste mocní!

Někteří z vás teď řeknou: „Nechápu, co to znamená.“ Drazí, váš život a chemie vašeho těla je zapsána – dalo by se říct – v komplexní „chemické příručce“ ve vaší DNA. Nejen já, ale i ostatní (přednášející) v tomto programu vám říkali: Máte schopnost přepsat tyto sady instrukcí. Pokud tedy v sobě máte dědičnou nemoc, nepřenesete ji na své potomky, protože ji můžete vymazat ze svých sad instrukcí a nemusíte si už víc dělat starosti, že by ji dostaly i vaše děti.

Směřuje to ještě dál, nad rámec toho, čemu říkáte metafyzika nebo ezoterika, takže možná řeknete: „Nerozumím tomu, protože to se nemůže stát.“ A v tom se mýlíte. Vyrostli jste s instrukcemi, s naprogramováním mimo vaše tělo, které vám říká, co můžete a nemůžete dělat. A proto, když vás něco bolí, nejdete dovnitř, ale jdete ven, abyste našli někoho, kdo by vám mohl pomoci. A to často mohou a mnozí pomáhají. Ale je váš první impuls obrátit se dovnitř, nebo na vnější pomoc? Uvnitř vás se skrývá majestát, vznešenost.

Rád bych, abyste se zamysleli nad pár věcmi, a pak budu víc osobní. Řekněme, že ve vás roste nádor. Ať už je benigní, nebo ne, je tam. Odkud pochází? Uvědomujete si, že nepřišel z vesmíru, ani z jiné dimenze? Pochází – jste připraveni? – z vaší vlastní chemie myšlenek a vědomí. Odtud se objevil. Tohle se vám nebude líbit. A vy, kteří sedíte a posloucháte mě a máte problém s tím, že uvnitř vás něco roste, řeknete: „O tohle jsem nežádal, nevytvořil jsem to, nechtěl jsem to. Prostě se to objevilo.“

Něco vám řeknu, drazí: Všechny důkazy jsou ve vašem vědomí a ve vašem těle. Nepřišlo to z vesmíru. Vyrostlo to kvůli chemii. A buď jste to vytvořili vy, vaše myšlenky, nebo jste to umožnili kvůli svým návykům. Vytvořili jste si to. Když tohle pochopíte, pak také pochopíte, že to můžete „odtvořit.  Chemie, která to vytvořila, je chemií,  která to může také „odtvořit“, odstranit. Je to proveditelné! Tolikrát, tolikrát jsme vám dali tuto větu: Mluvte se svými buňkami, poslouchají! Mnozí z vás říkají: „No, moc tomu nerozumím, ale budu mluvit nahlas ke svým buňkám.“ Říkám vám, že jen vypouštíte slova do vzduchu, mluvíte naprázdno. Nechápete to. Musí to být vnitřní proces záměru, kdy se posadíte na určitou dobu a vizualizujte si všechny příslušné buňky, se kterými chcete mluvit. A pak jim začněte předávat záměr a pokyny, co mají dělat. Chci, abyste pochopili, že tu je jeden šéf těla a tím jste vy!

Vaše kultura vás však nevidí jako šéfa. Žijete ve své hlavě a vše, co je pod ní, snad naštěstí funguje a dělá to, co má dělat. A pak máte štěstí, když přežijete. Tak vás to učili. Nemáte to pod kontrolou, můžete jen doufat, že vše funguje, jak má. Ale takto to nefunguje. Skrytá na pohled je schopnost měnit chemii a odstranit věci, které jsou ve vašem těle nepatřičné. Pochopili jste to? Můžete vyléčit cokoli, co existuje. Můžete urychlit léčení, ať už je to cokoli. Můžete to odstranit právě tak, jak to přišlo. Je to prokazatelné, protože se to stalo mnoha lidem. S tímto procesem počítáte v homeopatii, která tělu vyšle nepatrný signál. A funguje to. Spontánní remise – funguje to a viděli jste to. Viděli jste, že funguje placebo efekt. Věříte tomu, že to bude fungovat, vezmete si cukrem obalenou pilulku a najednou to funguje. Co vám to říká? Na pohled skrytý je Mistr léčitel ve vás, ve vaší chemii, ve vaší DNA. Vaše tělo naslouchá.

Očkování

Dobře, nyní vám poskytnu stejné informace, které jsem uvedl dříve a které můj partner také uváděl, když odpovídal na otázky. Týká se to očkování a nezáleží na tom, jakého. Povím vám něco, co byste měli vědět. Jsou lidé, kteří lomí rukama, protože se nechtějí nechat očkovat vakcínou, která se nabízí po celé planetě. Můžete se bát její chemie nebo ji prostě odmítat. Tohle není politické prohlášení a nejde o to, jestli to máte udělat nebo ne! Toto je prohlášení, pokud jste se nechali očkovat a měli jste pocit, že jste museli a teď jste zoufalí, protože jste si vzali něco, co jste nechtěli, a teď máte strach z vedlejších účinků. Nejprve vám řeknu, že byste jej měli mít. Toto očkování, zejména jedno z nich, se později ukáže jako nevhodné pro reprodukci. Uvidíte to. Někteří ale říkají, že by se měl nechat očkovat každý a mnozí tak učinili.

A co vy? Něco vám řeknu. Pokud se necháte očkovat, jste odpovědní za jeho chemii. Nyní mě poslouchejte, poslouchejte mě pozorně: I když je očkování založeno na RNA, můžete sami vlastními silami změnit účinky! Můžete jakékoli nevhodné a nepatřičné věci odmítnout a budete v pořádku! Pokud můžete změnit chemii svých předků, můžete tohle udělat také. Jen chci, abyste věděli, a rád bych, abyste si to pozorně poslechli, že pokud se vakcíny bojíte – mnozí ne, mnozí se domnívají, že je to správná věc – ale pokud z vakcíny máte obavy a přesto se musíte nechat očkovat, nebo čelit přízraku, že se budete muset nechat naočkovat, a vy nechcete, nelomte rukama a nezoufejte, drazí. Neboť vy jste Mistrem léčitelem své vlastní chemie a dokážete zrušit a odstranit cokoli nevhodného ze svého těla! To je zázračné a je to skryté na pohled. Proč bychom si teď všichni neudělali chvíli, včetně mého partnera, a neuctili to. Uctěte to a řekněte: „Děkuji ti, Duchu! V těchto časech zmatků, úzkosti, obav a strachu  z chemie, které nerozumíme, lámeme si nad ní hlavu a bojíme se jí, si za prvé pamatujme, že to neviditelné v nás, skryté na pohled, je především naše božské Já, naše Mistrovství! Za druhé, to skryté na pohled je Mistr léčitel všeho, co je v chemii našeho těla! My jsme za to zodpovědní!“ To je to, co chci, abyste věděli. To chci, abyste to věděli! To, co je ve vás skryté na pohled, je odpovědí na vaše úzkosti, strachy a obavy. Nechte, ať se to stane. Jste tak velkolepé bytosti!

Já jsem Kryon, zamilovaný do lidstva.

A tak to je.

 

Kryon
 

Zdroj: www.kryon.com – Hidden in Plain Sight - Part 2 - MP3 -  min. 12:25

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Jana S. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Další zprávy a informace od Kryona, Leeho Carrolla i českého překladatelského Kryonova týmu naleznete na naší facebookové stránce KRYON česky  Budeme rádi, když se k nám připojíte.

Kryonovy knihy

O všech těchto skutečnostech, o všem, co je a co tvoří lidský život, člověka či celé lidské společnosti, ve všech oblastech života, i v návaznosti na spojitost s životem Vesmíru, Galaxie, o tom všem Kryon láskyplně a otevřeně hovoří ve svých poselstvích, ale i také ve svých knihách, které prostřednictvím Leeho Carrolla uvádí na scéně lidského života s cílem napomoct ve vzestupu života planety a člověka do vyšší úrovně.

Informace o Kryonových knihách vč. informací o možnostech pořízení naleznete v e-shopu Kryonových knih ZDE a na našem webu  ZDE