Srpen 2018

16.10.2018 19:05

Kryonovy „Marshmallow Messages“ – srpen 2018

 

 

06. 08. 2018

DELŠÍ ŽIVOT

 

Lidstvo začne žít déle z mnoha důvodů. Nadejde den, kdy bude možné použít kvantovou energii pro léčení a úžasné prodloužení života. Bude to umělá aktivace s pomocí jiných kvantových polí a výsledkem bude částečné omlazení.

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Čtrnáct – Nový člověk -

 

13. 08. 2018

KMENOVÉ BUŇKY

 

Práce s kmenovými buňkami je budoucnost, protože tam je ta šablona. Zkoumáte to po celé planetě, ale mnozí se stále obracejí k vnějším zdrojům buněk. Jednou však nadejde den, kdy použijete své vlastní kmenové buňky, místo abyste je používali z jiného zdroje, protože právě šablonu ve vašich vlastních buňkách budete chtít. Je to JEDINÁ šablona, která přinese úplné omlazení.

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- z Kryonovy Knihy Čtrnáct – Nový člověk -

 

20. 08. 2018

CO PŘICHÁZÍ?

 

Přicházejí věcí, které nečekáte. „Kdy už nastanou, Kryone?“ Odpověď zní ano. Skutečná odpověď je: „Až dovolíte, aby nastaly.“ Až bude na planetě dostatek světla, až tyto objevy nebudou přeměněny na zbraně, tehdy je dostanete. „A kdy to bude, Kryone?“ Až to vytvoříte, drazí.

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Čtrnáct – Nový člověk -

 

27. 08. 2018

ENERGIE PŘECHODU

 

Právě teď se nacházíte v silné energii přechodu a potýkáte se se základním světlem a temnotou. To víte. Někdo říká: „Kryone, ukazuješ nám tu až příliš zjednodušený obraz toho, co se děje.“ Ne tak docela. V současnosti jsou to skutečně základní věcizvolíte si za svůj životní scénář otroctví, hrůzu, ovládání, válku, drama a smrt, nebo si vyberete vědomí laskavého soucitu a péče o druhé?

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Čtrnáct – Nový člověk -

 

 

Zdroj: e-mailové „Monday Marshmallow Messages“ od Kryonova týmu (www.kryon.com)

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Marie Kuchařová (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.