Tachyony

28.08.2018 13:11

OTÁZKA:  Drahý Kryone, co si myslíš o energii tachyonů? Mají tachyony nějaký význam pro vědu, medicínu budoucnosti a způsoby meditace?

ODPOVĚĎ: Ano, pro to všechno a ještě mnoho dalších. Energie Tachyonů nemůže být „zabalená“ (spíše asi myšleno „uzavřená“) v nějaké krabici a oddělená od ostatních interdimenzionálních energií; a přesto je „jaksi“ speciální.  Můžete ji nazývat „vesmírnou energií podpory. Je jakousi latentní energií „naděje“. Je tady stále a může být uložená umístěná do různých objektů. Můžete ji vnímat jako svého přítele, který vám chce pomoci, když to potřebujete. Když pozorujete energii nějakého křišťálu nebo jiného drahého kamene, seznáte, že všechny mají určitou specifickou a výraznou energii, použitelnou pro různé účely.

Tachyony jsou částí výjimečných energií, „velké polévky energií“, které se vám samy od sebe přizpůsobují, aby umožnily vytvoření rovnováhy. Úkolem Tachyonů je zlepšit váš život a umožnit dalším energiím, aby odvedly svou práci. Takže je to energie velice klidná, která vstupuje do rezonance s vámi a která , jak vám pomoci v té které situaci.

Ti, kteří našli způsoby, jak umístit Tachyony do skla a dalších materiálů, vám tak poskytují možnost, abyste je měli vždy k dispozici tímto zvláštním způsobem. Tohle povede k jejich postupné integraci v různých oblastech vědy a medicíny, neboť pokud poznáte, že úkolem Tachyonů je „připravit terén“, tak začnete chápat, že je lze použít v naprosto všech odvětvích a oblastech.

Uvědomte si, že všichni jste částí pole drobných částic hmoty. Ve vaší realitě se to tak nejeví, protože se cítíte samostatní a izolovaní. Ale opravdu jste propojení. A přistoupení k tomuto poznání dá energiím podobným Tachyonům místo pro existenci a uvědomění, kdo jste.