Únor 2014

26.03.2014 11:19

 

Kryonovy „Marshmallow Messages“ – únor 2014

 

 

03.02.2014

TOTO JE VAŠE DĚDICTVÍ

 

Na okamžik se posaďte a rozjímejte nad těmito věcmi, protože nezáleží na tom, co vám bylo řečeno. Můžete se podívat z okna a uvidíte přicházet světlo. Dovolte, aby realita toho, co se skutečně odehrává, nahradila slova těch, kteří se vás snaží přesvědčit, abyste je následovali na jejich temná místa. Dovolte, aby vám láska Boha dala schopnost rozlišení věků, staré duše, protože toto je vaše zodpovědnost a vaše dědictví v těchto dnech vaší probouzející se planety.

 

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Třináct „Rekalibrace lidstva“ -

 

 

10.02.2014

 

BYZNYS A SPIRITUALITA

 

Možná jste dobří v byznysu. Možná ho nechcete konzultovat s Duchem, protože si myslíte, že Bůh je o věcech, které jsou spirituální – a to byznys není! Pak mám pro vás novinku – nejlepší obchodníci na světě jsou ti na druhé straně závoje, kteří sedí vedle vás, a říká se jim průvodci! O vašem byznysu vědí víc, než kdy budete vědět vy. Jsou to experti – každý z nich! Tady je zdroj a odtud přichází synchronicita, víte? Proč byste měli oddělovat obchod od energie? Proč byste měli oddělovat byznys od spirituality?

 

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- Z Kryonovy Knihy Osm „Překročení milníku“ -

 

 

24.02.2014

 

POTENCIÁLY BUDOUCNOSTI

 

Drazí, já jsem Kryon. Předávám vám informace o lásce, planetě a vaší vlastní energii. Vždy vám sděluji pouze ty informace, které už jsou vygenerovány potenciálem lidského vědomí. Dost často se tyto předpovědi splní. A když se to stane, vnímáte to jako předpovídání budoucnosti. Tak to ale není. Je to energie v tom nahodilém chaotickém místě, kterému říkáte kvantum. Jde o zvážení potenciálů toho, co by se mohlo stát ve vašich životech a na vaší planetě. Takže budoucnost je poháněna potenciály, které jste vy sami vytvořili svým vědomím coby civilizace na planetě. Nejde o předpovídání budoucnosti, ale měření toho, co vytváříte.

 

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- z Kryonovy Knihy Třináct „Rekalibrace lidstva“ -

 

 

 

Zdroj: e-mailové „Monday Marshmallow Messages“ od Kryonova týmu (www.kryon.com)

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Marie Kuchařová (www.posvatnesrdce.cz a www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.