Únor 2015

24.02.2015 23:04

Kryonovy „Marshmallow Messages“ – únor 2015

 

02. 02. 2015

 

CO MOHU UDĚLAT?

 

„Co mohu udělat pro sebe a pro Zemi?“

Povím ti, co můžeš dělat. Můžeš se stát soucitným k této planetě. Můžeš kráčet a vyzařovat své světlo na planetu. Můžeš změnit markery ve své vlastní DNA! Přemýšlej o tom, kdo slyší toto poselství a co to může znamenat pro jeho/její děti a děti jejich dětí. Toto jsou nástroje, o kterých mluvíme tak dlouho. Úplná pravdivost tohoto poselství se prokáže.

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonova channelingu „DNA odhalena“ -

 

 

 

09. 02. 2015

 

JEDINÝ BLÁZEN

 

Svobodně můžete objevit lásku Boha – jakýmkoli způsobem budete chtít. Budou tací, kteří na vás budou ukazovat a budou říkat: „Je mi tě líto, protože nemáš pravdu.“ Možná řeknou: „Děláš něco bláznivého.“ Chci vám něco říci, drazí: Bůh je při tom s vámi a Duch vás obejme láskou, kterou ucítíte, bez ohledu na způsob, jakým ho hledáte. Jediný blázen je ten, kdo věří, že zná celou pravdu a může přestat hledat a učit se.

 

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- Z Kryonova channelingu „Písmeno L ve slově Kundalíní“ -

 

 

16. 02. 2015

 

STARÉ DUŠE, PROBUĎTE SE!

 

Staré duše této planety, probuďte se! Probuďte se do nového procesu a nového typu života. Můžete zdvojnásobit délku svých životů a víc! Nebojte se toho, co vidíte kolem sebe. Někteří nebudou souhlasit s ničím z tohoto a výsledkem bude, že to oni nedokážou. Nerozumí tomu. Pomalu, když vy nebudete tolik stárnout, rozdíl mezi vámi a jimi je může ve skutečnosti vystrašit. Nebude to navždy, protože přijde doba, kdy celé lidstvo bude vědět, že co vás učím dnes večer, je pravda.

 

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- Z Kryonova channelingu „Odhalená innate“ -

 

 

24. 02. 2015

 

POČKEJ CHVÍLI!

 

Každá duše má jeden krystal a přece je nelze spočítat. Můžete si říci: "Počkej chvíli. Musí existovat miliardy těchto krystalů. Proč je nejde počítat?" Znovu říkám, že jde o polévku - jak můžete spočítat sůl? Jak můžete číslem zaznamenat chuť? Je to v kvantovém stavu, který je pro lidskou bytost matoucí, pokud si to chcete individualizovat, oddělit, zaznamenat, kvantifikovat a spočítat – to s láskou nemůžete dělat. Ale i tak vám říkám, že každý z vás má svůj krystal.

 

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- z Kryonova channelingu „Akášický kruh“ -

 

 

Zdroj: e-mailové „Monday Marshmallow Messages“ od Kryonova týmu (www.kryon.com)

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Marie Kuchařová (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.