Únor 2019

26.06.2019 12:54

Kryonovy „Marshmallow Messages“ – únor 2019

 

 

04. 02. 2019

STRACH

 

Strach má mnoho tváří. Vždy vychází ze spodní čakry, všimli jste si? Strach je něco, co můžete překazit, pochopit, odstranit a zneutralizovat, než vstoupí do vyšších čaker intelektu a emoční paralýzy. Nemusí vás ovládat. Nikdy by neměl. Strach je vždy pozvánka, abyste ho překonali. Jak si vedete v tomto ohledu?

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Devět – Nové začátky -

 

 

11. 02. 2019

SEBEÚCTA

 

Co se stane, když vezmete dítě s vysokou, vyrovnanou sebeúctou a dáte ho mezi dospělé, kteří přišli se svou poloviční sebeúctou? Děti se budou zdát třeba trochu svéhlavé, že? To protože vědí, kdo jsou! Podívaly se na vás tyto děti někdy zvědavě a vy jste mohli v jejich očích vidět, jak se ptají: Proč jsi takový? [Smích.] Je to jedno vědomí dívající se na druhé!

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- z Kryonovy Knihy Deset – Nové uspořádání -

 

18. 02. 2019

POSUN

 

Na této planetě došlo k posunu vědomí. Ti, kteří se modlí za mír, to pomáhají uskutečnit. A jednoho dne, až plán začne fungovat, to uvidíte zpětně a řeknete: „Podívejte, co vedlo k této zdánlivé souhře náhod! Možná to dokonce trvalo 25 let.“ Právě teď si myslíte, že nikam nesměřujete a jste frustrovaní. Nevíte, co se děje a co je neviditelné. Ale dokážete to oslavit? Dokážete vy všichni oslavit neviditelné?

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Jedenáct – Nadzvedání závoje –

 

 

25. 02. 2019

LÁSKA DUCHA

 

Láska Ducha je zde silná. Pro ty z vás, kteří přišli pro konkrétní řešení, bude toto nádherný čas, kdy budou moci otevřít srdce a obdržet to, pro co přišli. Čtenáři, jste s námi? Myslíte si, že tento channeling se odehrál už před dlouhou dobou? Přemýšlejte znovu. I teď, během našeho učení, se tu odehrává léčení. To zahrnuje i místa, kde sedí čtenáři. Proto jsme přišli. Proto jste přišli i vy. Nyní mísíme naše energie.

 

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

  • z Kryonovy Knihy Osm – Překročení milníku –

 

 

Zdroj: e-mailové „Monday Marshmallow Messages“ od Kryonova týmu (www.kryon.com)