Září 2015

06.10.2015 18:47

Kryonovy „Marshmallow Messages“ – září 2015

 

 

07. 09. 2015

 

JISKRA PRAVDY

Chci, abyste si pamatovali, že když jste přišli na tuto planetu, každý z vás byl jedinečný. Nezáleží na tom, jak staří jste, zatímco zde sedíte, každý z vás je stará duše. Staré duše jsou ty, které mají tendenci se naladit, poslouchat a číst poselství jako je toto a i to jsme vám už říkali. Takže, to, co máme, je jedinečná skupina – a já chci, abyste si vzpomněli na jiskru pravdy, až příště přijdete – každý z vás. V kvantovosti, která je zaklesnutá do vaší paměti, zvoní ve vašich uších, když jako dítě dorazíte: „Toto je život, který vytvoří rozdíl.“

 

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonova channelingu „Most mečů“ -

 

 

 

14. 09. 2015

 

BÝT TEĎ TADY

Drahý Duchu, žiji v letech, které zachrání Zemi, a jsem zde, abych vytvořil(a) změnu na planetě. Tímto odkládám všechny sliby, které by tomu stály v cestě, protože náleží jinému vědomí a jiné energii. Místo toho obnovuji své sliby se stejnou Akášickou energií, která je původně provázela. Všechny životy, které jsou nyní pode mnou, jsou mou oporou. A jako holí energie protínám svou historii a přebírám nad nimi všemi kontrolu. Budu potřebovat pomoc veškerého vědomí těch mnoha duší, kterými jsem byl(a) od chvíle, kdy jsem poprvé přišel(a) na tuto planetu. Společně vytvoříme světlo, jaké tato planeta nikdy neviděla. Světlo mnoha mých já zaměřené skrze mé současné já. Proto jsem tentokrát přišel(a) a proto jsem existoval(a) všechny ty věky – abych teď byl(a) tady.“

 

 

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- Z Kryonova channelingu „Filtry lidských majáků“ -

 

 

 

22. 09. 2015

 

DUCHOVNÍ ZDRAVÝ ROZUM

Kráčíte kolem a cítíte se malí. Proč to tak je? Proč se snižujete před Bohem? Právě jsem se dostal do potíží, že? Tvrdili vám přece, že být pokorný, skromný a ponížený před Bohem je dobrá věc! Pokud jste ale kouskem Boha, proč byste se snižovali sami před sebou? Dává vám tato informace smysl? Je načase, abyste použili vyvíjející se duchovní zdravý rozum. Pokud jste kouskem stvoření, pak se nemusíte klanět sami sobě.

 

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- z Kryonova channelingu „Cestování duší – 2. část“ –

 

 

 

28. 09. 2015

SILNĚJŠÍ RADIOSTANICE

S novou frekvencí, když medujete, modlíte se a přicházíte na to tiché místo, kde jste nás vždy cítili, reakce už nejsou stejné, emoce nejsou stejné. Informace nejsou ani přibližně tak zjednodušené. Někteří z vás, stále vyladění na starou frekvenci, měli pocit, jako by vlastně ani k nikomu nehovořili! Fakt je, že my jsme nyní na mnohem silnější radiostanici, ale vy musíte být ochotní ji najít a naladit se na ni.

 

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- z Kryonova channelingu „Očima vzestupu – 1. část“ -

 

 

 

Zdroj: e-mailové „Monday Marshmallow Messages“ od Kryonova týmu (www.kryon.com).

 

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Marie Kuchařová (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.