Duben 2022

05.04.2022 19:06

Kryonovy „Marshmallow Messages“ – duben 2022

 

 

03. 04. 2022

 

VĚDOMÍ HÝBE ZEMÍ

 

Podle nové vědy se však nyní zdá, že dokonce i některé procesy na planetě jsou ovlivněny lidskou myšlenkou. Začínáte vidět větší obraz? 90% vaší DNA může být opravdu součástí něčeho většího než jen vaší vlastní osobní biologie.

Jednou z prvních věcí, kterou jsme vám řekli, je to, že vědomí hýbe Zemí. Vědomí je zodpovědné za vibrace planety a vy jste vždy byli schopni změnit to, o čem jste si mysleli, že s vámi nesouvisí… realitu toho, co se děje na vaší planetě. Když začnete chápat tuto pravdu, zcela pochopíte, že Gaia reaguje na VÁS!

Takže takto to chodí, řečeno jasně. Jenom vývoj lidského genomu a odhalení 90%, která zdánlivě nic nedělají, nám umožňují hovořit o tom, co opravdu dělají. Vědcům to jednoho dne začne dávat smysl. Naznačím: když se budou dívat na oněch 90% a začnou je studovat jako nekódované engramy, začnou vidět, že největší část DNA modifikuje ta 3%, která jsou motorem pohánějícím biologii lidského těla.

 

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Dvanáct – Dvanáct vrstev DNA –

https://kryon.webnode.cz/knihy/kniha-dvanact/

 

10. 04. 2022

KOMUNIKACE DNA

 

DNA s vámi a vaším vědomím komunikuje jinak než mozek. Popsali jsme to v minulosti a je to komplexní. Ale řeknu to stejně – abyste informace přenášené ve své DNA poznali [byli si jich vědomi a věřili jim], musí se dostat do vašeho mozku. Potom se dostanou do vašeho vědomí a fungují způsobem, který popíšeme později. Děje se to prostřednictvím toho, čemu říkáme překrývající se multidimenzionální pole. To není vědecké mystérium, protože ve vaší elektronice máte tento druh komunikace stále. DNA k vám nehovoří v paměti, synapsi, struktuře nebo linearitě. Mluví k vám v emocionálních pojmech.

Tento proces překrývajících se multidimenzionálních polí má v elektronice své jméno a nazývá se induktance. To je také způsob, jakým slunce skrze sluneční heliosféru přenáší informace a dokonce i astrologické atributy do magnetické mřížky planety prostřednictvím překrývajících se multidimenzionálních polí. Takže je to přirozené, děje se to stále a je to fraktální [má to mnoho opakujících se částí]. Ale to vše se děje na základní úrovni DNA. Okolo své DNA máte pole, které vzájemně reaguje s vaším vědomím prostřednictvím něčeho, čemu říkáme „chytré tělo“ nebo innate [vrozená inteligence těla]. Proto to nedělejte přehnaně složitým. Jen si uvědomte, že Akáša je těžko uchopitelná, protože vám nedovolí pamatovat si věci tak, jak si je obvykle pamatujete. Není to tradiční. Je to součást komunikace DNA.

 

 

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Třináct – Rekalibrace lidstva -
 https://kryon.webnode.cz/knihy/kniha-trinact/

 

17. 04. 2022

PŮVODNÍ MYŠLENKY O DUŠI

 

Vraťme se zpět o více než 9000 let. Jaké bylo původní uvažování? V té době zde byly potenciály mnoha bohů. Byla to doba předtím, než Židé dali Zemi monoteistického, nádherného Stvořitele. Jaká byla původní myšlenka? Hinduisté a buddhisté nebudou souhlasit, protože řeknou, že první byli oni. Obě tyto skupiny věřily tomu, že duše je věčná a že přichází a odchází z této planety v kruhu.

Oni cítili, že pro to existuje důvod – systém – a dokonce to nazvali „lekce“. Učili, že čím vícekrát lidské bytosti navštíví Zemi skrze reinkarnaci duše, tím víc se naučí. Když se znovu vrátí, mají něco, čemu se říká energie minulého života či karma a pokračují po cestě, která často trvá celé věky.

Drazí, všechno, co zde slyšíte, je jednoduše návrat k původní víře! Takový je způsob toho. Co se stalo od té doby, je převážně to, co s tím udělali lidé; není to změna v božím plánu.  

 

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Čtrnáct – Nový člověk –

https://kryon.webnode.cz/knihy/kniha-ctrnact/

 

24. 04. 2022

TŘETÍ DRUH ALCHYMIE

 

Dovolte, abych vám pověděl o třetím druhu alchymie – tom nejhlubším. Myslíte si, že léčení a vyrovnání lidského těla je zvláštní? Dovolte, abych vám pověděl o lidských emocích. To je zázrak zázraků, víte? Vyžaduje totiž, aby byly obavy a úzkosti přeměněny na klid skrze alchymii záměru.

 Hovořili jsme o tom stále dokola. Podívejte se, kolik energie je potřeba k vytvoření obavy a úzkostí – podívejte se na to. Co se stane s vaším tělem, když se v něm odehrávají tyto emoce? Změní se – fyziologicky se změní. Buňky – každá z nich – vědí o úzkostech a obavách. Možná zhubnete, možná se změní vaše pleť – všechny tyto věci jsou odpovědí na vaše emoce.

Když vyjádříte záměr vibrovat na vyšší úrovni, skrze poznání a přípravy na to, co může být vaše, to vše přeměníte na klid. Někteří to dělají stále dokola – a je zde mnoho lásky, kterou Duch posílá těm, kteří se naučili, jak na to!

 

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Sedm – Dopisy z domova –

https://kryon.webnode.cz/knihy/kniha-sedm/

 

Zdroj: e-mailové „Monday Marshmallow Messages“ od Kryonova týmu (www.kryon.com)

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Marie Kuchařová (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.