Prosinec 2021

07.12.2021 20:29

Kryonovy „Marshmallow Messages“ – prosinec 2021

 

05. 12. 2021

NUMEROLOGIE

 

V roce 1989 nám Kryon předal významy dvou čísel. Neměli jsme tušení, že ve skutečnosti definují náš věk. Věnoval jim dost času – jediná dvě čísla, která Kryon tímto způsobem popsal v jakékoli své knize. Byla to čísla DEVĚT a JEDENÁCT (viz Kryonova Kniha Jedna).

Bylo to skryté proroctví? Myslím, že to byl jen popis čísel, která pro nás měla tolik znamenat v pozdějších letech. Když je dáme dohromady, dostaneme 9/11. Jaká je to energie? Je to číslo dokončení vedle mistrovského čísla pro osvícení.

Samotná událost 9/11 redefinovala paradigma našeho věku, zesílila polaritu, odkryla dualitu a přenesla nás do světového uspořádání způsobem, který vytváří bitvy mezi starou a novou energií. S Izraelem přímo uprostřed.

Takže jaké je poselství těchto čísel, když jsou spolu? Uvědomte si toto: je to konec starého věku, staré energie, starých paradigmat a obrat směrem k osvícené Zemi.

 

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Dvanáct – Dvanáct vrstev DNA –

https://kryon.webnode.cz/knihy/kniha-dvanact/

 

12. 12. 2021

POUŽIJTE SVOU ENERGII

 

Energie na planetě se posouvá, ale vy ji ani nedokážete identifikovat jako energii, kterou znáte. Už jsme to říkali dříve – když se vás zeptáme, co je to energie, většina z vás si představí energii proudící elektrickým vedením nebo jako energii nějakého místa. Nepřemýšlíte o ní jako o něčem, co pravidelně vyzařuje z lidské bytosti.

Myšlenka, že lidé neustále vysílají nebo přijímají určitý druh multidimenzionální energie, neodpovídá tomu, co jste se učili jako děti. Když dospějete k tomuto uvědomění, mnozí si myslí, že jste divní, děsiví nebo nenormální.

To protože energiím nemůžete přiřadit žádný pevný a stálý charakteristický znak. Proto jsou mimo rámec toho, co takzvaně dává smysl; co je empirické [ověřitelné]. Takže jak použijete něco, u čeho ani nechápete, jakým způsobem to existuje? Je to těžké, ale přesto vás o to žádáme.

 

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Třináct – Rekalibrace lidstva -
 https://kryon.webnode.cz/knihy/kniha-trinact/

 

19. 12. 2021

UZDRAVENÍ AKÁŠI

 

Přišli jste na toto místo s lidským tělem, ve kterém je něco v nepořádku?

„Kryone, mám predispozici k nemoci. Mí rodiče ji měli a má sestra ji má. Mohu ji dostat.“ Tomuhle neuvěříte, takže chci, abyste cítili čistotu tohoto poselství. Chci, abyste cítili lásku, ve které je vám to předáno, protože vám předám věci, které budou znít podivně, nemožně a které mohli dělat jen Mistři, kteří kráčeli po této Zemi. Právě teď vám povím, drahé lidské bytosti, že můžete vstoupit do své Akáši a najít nejčistší DNA, kterou jste kdy měli, vyzvednout ji a vložit tyto atributy do svého současného zdraví. 

O tom všem je vrstva Devět… léčí Akášu.

 

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Dvanáct – 12 vrstev DNA –

https://kryon.webnode.cz/knihy/kniha-dvanact/

 

27. 12. 2021

UZLY A NULY

 

A teď pokročme o krok dál. Během uplynulých dvou let jsme vám vyprávěli o otevření uzlů a nul, časových kapslí planety, které čekají na tuto novou energii. Řekli jsme vám, kdo je tam uložil, a že zodpovědný je sám Tvořivý Zdroj.

Řekli jsme vám, že tam čekají déle než sto tisíc let a otevřou se, pokud překročíte milník – a právě to jste udělali. Uzly a nuly se pomalu začaly otevírat. My jsme je identifikovali a některé páry pro vás uspořádali. [www.monikamuranyi.com/extras/gaia-effect-extras/nodes-and-nulls – pozn. překl.: tyto informace jsou také na českém webu]

Co dělají? Povím vám to. Vylévají informace do mřížek – do magnetické, krystalické a do mřížky Gaii – do tří interpersonálních mřížek této planety, které vytvářejí styčnou plochu mezi vámi a vaším vědomím. Tam tedy míří jejich informace. Není to zajímavé?

Ty informace nejdou přímo do vašeho vědomí, ale do mřížek, což umožňuje svobodnou volbu, protože nejsou vloženy přímo do vaší mysli. To by totiž bránilo svobodné volbě. Místo toho jsou vloženy do mřížky.

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Jedenáct – Nadzvedání závoje –

https://kryon.webnode.cz/knihy/kniha-ctrnact/

 

 

Zdroj: e-mailové „Monday Marshmallow Messages“ od Kryonova týmu (www.kryon.com)

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Marie Kuchařová (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.