Říjen 2021

12.10.2021 13:13

Kryonovy „Marshmallow Messages“ – říjen 2021

 
 
 

03. 10. 2021

MINULÉ ŽIVOTY

 

Pohovořme teď na chvíli o otázce minulých životů. Lidé chtějí o těchto životech přemýšlet jako o sbírce vláken (opět lidská předpojatost). Chtějí si myslet, že každý má specifickou délku a že jsou uskladněny ve stohu. Chtějí si myslet, že čím dále v historii byl ten který život, tím těžší je ho nalézt nebo do něj vstoupit, protože se to stalo před dlouhou dobou.

Tak to není. Všechno, co se vám kdy stalo, vytváří mistrovský obraz toho, kým jste dnes. Je to jako když kosmický umělec maluje a kombinuje vrstvy – životy, které jste žili, tvoří vaší dnešní energii a spiritualitu. Nejen to. Je zde také vaše pozemská zkušenost.

Jsou zde životy, kdy jste byli matkou, válečníkem, účetním či farmářem. Zažili jste téměř vše, co člověk může zažít, a to všechno je zastoupeno ve vaší DNA - v této metafoře jako v jedné obrovské malbě, která se stále zvětšuje (expanduje) a mění.

 

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Dvanáct – Dvanáct vrstev DNA –

https://kryon.webnode.cz/knihy/kniha-dvanact/

 

11. 10. 2021

FINANČNÍ SYSTÉMY

 

V posledních 5 letech jste napadli vlastní finanční systémy a pokusili jste se je udělat čestnými, očistit je od chamtivosti. Dnešní historici by vám pověděli, že to v minulosti bylo nemožné, když velké peníze byly většinou nedotknutelné. Přesto jste vyvolali znepokojení v „hnízdě“ a začali jste zasévat semínka lepšího systému.  Recese, ve které se nacházíte, je rekalibrace velkých peněz. Vyzvali jste je (pozn. překl.: organizace a lidi, kteří jsou součástí finančního systému) k činu a my jsme vám o tom říkali skoro rok dopředu. Říkali jsme vám, kdo padne první [pojišťovna] a také, že to bude jedna z největších pojišťovacích firem na světě [a to byla]. 

Tak se nad tím na chvíli zamyslete. Viděli jsme to předem, protože taková je energie. Vytvoří pomalé, silné potenciály, které lze předpovědět. Ještě to ale neskončilo, protože starý systém se chce znovu obnovit. Možná jste si všimli, že bankéři jsou zmatení. Jsou zaražení reflektory nového paradigmatu a nevědí, jak zareagovat. To by vám mělo napovědět, jak nová a nejistá je tato změna – nepodobá se ničemu, co jste dosud viděli..

 

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Třináct – Rekalibrace lidstva -
 https://kryon.webnode.cz/knihy/kniha-trinact/

 

17. 10. 2021

VAŠE PRÁCE

 

Drazí, máte takový postoj, že do své práce „musíte chodit“ a jen ji tolerujete? Přemýšleli jste někdy o tom, jestli na vás nečeká něco víc než jen nezbytnost přežívat? Co když na vás čeká synchronicita někoho jiného? Co když se denně modlí o pomoc ve svém životě a vy máte odpovědi? Přemýšleli jste o tom někdy?

Co lidem ukazujete? Máte klidný radostný přístup? Oslavujete „nedůležitou“ práci? Vyzařujete mírumilovnou energii? Uvědomte si – věci nejsou vždy takové, jaké se zdají být. Je možné, že byste byli řešením jiných lidí – andělem synchronicity?

 

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Deset – Nové uspořádání –

https://kryon.webnode.cz/knihy/kniha-deset/

 

24. 10. 2021

BOD ZMĚNY

 

Učení domorodců této planety, stejně jako Kryonovo učení, zní, že precese rovnodennosti byla demarkačním bodem pro celé lidstvo. Představuje počátek změny, kterou planeta nikdy dřív neviděla. Lidská povaha měla začít dospívat a vyvíjet se. Moudrost měla začít být běžnější.

Měla se začít objevovat řešení pro nenávist, o jakých jste si nikdy nemysleli, že by byla možná. To nejsou Kryonova slova! Pocházejí od domorodých národů této planety. Od těch, kteří zde byli tisíce let před Abrahámem.

Toto je původní proroctví: Pokud se lidstvo dokáže dostat za rok 2012, pak dojde k exodu staré energie. Ten exodus je ze starého proroctví do nové budoucnosti a k novému proroctví.

 

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Čtrnáct – Nový člověk –

https://kryon.webnode.cz/knihy/kniha-ctrnact/

 

31. 10. 2021

ZÁZRAK ZMĚNY

 

Možná tomu neříkáte zázračný dar, ale má to co do činění s buněčnou strukturou a uvědoměním a říká se tomu změna. Právě když jste si zvykli na jiné duchovní pocity, změní se. Někteří z vás kráčí po planetě a „probouzejí se“, rozumí své duchovní esenci. Jedním z vašich zajímavých atributů je to, že jste znepokojeni uprostřed svého probouzení do duchovních věcí!

Mnozí z vás „čekají, až spadne i druhá bota“, jak říká můj partner. Existuje určitá úroveň znepokojení, protože nic nezůstává stejné, a vy to pochopitelně na buněčné úrovni cítíte. Tam ta změna totiž je. Je načase, abyste pochopili teorii o tom, že neustále se měnící buněčná struktura je normálním statusem pro duchovně se vyvíjející lidskou bytost. Evoluce už nepřestane. Říká se tomu vzestup, protože to zahrnuje stoupání – stálý, vytrvalý vývoj. To ukazuje, že způsob věcí se pro vás nyní neustále mění.

 

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Sedm – Dopisy z domova –

https://kryon.webnode.cz/knihy/kniha-sedm/

 

 

Zdroj: e-mailové „Monday Marshmallow Messages“ od Kryonova týmu (www.kryon.com)

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Marie Kuchařová (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Kryonovy knihy

O všech těchto skutečnostech, o všem, co je a co tvoří lidský život, člověka či celé lidské společnosti, ve všech oblastech života, i v návaznosti na spojitost s životem Vesmíru, Galaxie, o tom všem Kryon láskyplně a otevřeně hovoří ve svých poselstvích, ale i také ve svých knihách, které prostřednictvím Leeho Carrolla uvádí na scéně lidského života s cílem napomoct ve vzestupu života planety a člověka do vyšší úrovně.

Informace o Kryonových knihách vč. informací o možnostech pořízení naleznete ZDE