Říjen 2022

12.10.2022 14:18

Kryonovy „Marshmallow Messages“ – říjen 2022

 

 

02. 10. 2022

 

VELKÝ AVATAR

 

Co má velký Avatar, co vy nemáte? Odpověď na tu otázku je: ÚPLNÉ SEBE-UVĚDOMĚNÍ. Až objevíte božství uvnitř, vaše DNA se změní, aby vyhovovala realitě vašeho objevu. Tomu se říká „vytváření své vlastní reality“ – téma, které už jsme dříve prozkoumali.

Vaše DNA je dokonalá, ale vy jste umožnili, aby do vašeho těla bylo umístěno omezení, které dosud umožňovalo krátké životy, nemoci a nerovnováhu. Se záměrem jsou tato omezení snižována a DNA se může přiblížit tomu, k čemu byla navržena. To vše bylo vytvořeno vámi a pro vás. Nyní jste zmocněni přivést DNA ke stavu, který bude odpovídat vašemu vědomí.

 

 

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Osm – Překročení milníku –

https://kryon.webnode.cz/knihy/kniha-osm/

 

 

09. 10. 2022

JERUZALÉM - METAFORA

 

Stále dokola jste slyšeli od Kryona a od těch před ním: Jeruzalém není jen město v Izraeli. Je to také metafora pro Zemi řešící neřešitelné, a posunutí na úroveň, která byla nečekaná. Je to opětovné, již třetí, postavení chrámu vědomí. Je to nová planeta – nová Země.

V tomto existuje mnoho metafor a my vám říkáme: nebojte se budoucnosti, kterou vy, pracovníci světla, řídíte a zhmotňujete. Vy jste zrušili Armagedon. Vy jste ti, kteří vidí 11:11 na hodinách. VY jste ti, kteří právě teď objímají Ducha – vytvářejí světlo světa.

 

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Devět – Nový začátek -
 https://kryon.webnode.cz/knihy/kniha-devet/

 

 

16. 10. 2022

ZPÍVÁNÍ VE STUPNICI

 

Takže zatímco jste si mysleli, že máte dary Ducha, abyste mohli provést spolutvoření, a zatímco jste si mysleli, že máte jedinečné kousky skládanky, které vám umožní vybudovat svou vlastní cestu, nedělejte příliš mnoho hluku kladivem a dlátem (ve snaze vytvarovat svůj jedinečný kousek skládanky), nebo vám unikne stupnice, ve které máte zpívat!

Je to stupnice, která reprezentuje život vedle vás a život vedle něj a další život vedle toho dalšího. Pak, drahé lidské bytosti, až dostatek z vás bude zpívat v té stupnici, už na této planetě nebude žádná válka!

 

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Deset – Nové uspořádání –

https://kryon.webnode.cz/knihy/kniha-deset/

 

23. 10. 2022

POTĚŠIT BOHA

 

Lidstvo se domnívá, že musí nějak potěšit Boha svou dobrotou. Chci vám říct, andělé, že už jste ho potěšili tím, že tu jste! Proto tu dnes dojde k uzdravením, protože tu sedíte – protože se probouzíte do toho, kým jste, a ve svém nitru nacházíte božství. Už jste Boha potěšili!

Nemusíte se bát, že byste se Bohu znelíbili kvůli nějakému systému odměn a trestů na druhé straně závoje. Žádný tam není. Je to i tak dost těžké, když tu jste, že? Kdybyste věděli, jak jste milováni, nikdy byste si ani na okamžik nemysleli, že na druhé straně závoje musí být nějaký druh trestu. Ani pro ty nejtemnější mezi vámi. Přesto jsou na tom založena vaše hlavní náboženství. Miliarda vás věří, že jste se zrodili „hříšní“, už zlomení a nesoucí břemeno nejtemnějších skutků lidstva. Když se však přidáte, budete provádět určité rituály a budete věřit, pak můžete tento hrozný osud překročit. A ti, kteří nikdy neobjevili tento proces, jdou do pekla! Takže vás Bůh miluje tolik, že většina z vás shoří v pekle. Dává vám to duchovní smysl?

Je načase pochopit, jak lidský je tento koncept.

 

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Jedenáct – Nadzvedání závoje –

https://kryon.webnode.cz/knihy/kniha-jedenact/

 

30. 10.2022

 

AKTIVACE VAŠÍ DNA

 

Něco vám povím. Můžete tomu říkat, jak chcete. Požehnané jsou lidské bytosti, které svou DNA aktivují jakýmkoli postupem – prostřednictvím meditace, hudby, vody… skrze tvořivé procesy, energetickou práci, energetické poradenství, skrze doteky či bez nich… protože pracujete s vrozeným vědomým systémem DNA a ten ví, co se snažíte udělat! Vždy to tak bylo. Můžete aktivovat DNA a je pro to mnoho způsobů, mnoho procesů, mnoho substancí. Pravdou ale je, že o tom, se kterou vrstvou nebo energií budete pracovat, rozhodne vědomí DNA. Ne vy.

 

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Dvanáct – Dvanáct vrstev DNA –

https://kryon.webnode.cz/knihy/kniha-dvanact/

 

 

 

 

 

Zdroj: e-mailové „Monday Marshmallow Messages“ od Kryonova týmu (www.kryon.com)

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Marie Kuchařová (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.