Srpen 2016

20.09.2016 19:14

Kryonovy „Marshmallow Messages“ – srpen 2016

 

 

01. 08. 2016

TO JE TEN ROZDÍL!

 

Hlas Ducha je pro veškeré lidstvo a ne jen pro několik vyvolených. Nicméně těch několik vyvolených, které tvoří staré duše, to lépe pochopí a budou schopni rozlišit a lépe pochopit, o čem ta zpráva je. Až se hluk, zmatení a hučení temnoty začne stávat rovnocennější světlu, mnozí poprvé uslyší Ducha. Nebudou vědět, že je to Duch – místo toho to pro ně bude „pocit, co je pro nás lepší“ a nová intuice. Pro masy těch, kteří netouží být v této místnosti, je to všechno nový začátek, nové uvědomění. Nevědí, co to slyší nebo cítí. Vědí jen to, že chtějí změnu a nový pocit toho, „co je správné. Staré duše na této planetě jasněji poznají, co toto poselství znamená a začnou díky tomu přijímat zprávy a vedení. To je ten rozdíl! Ale veškeré lidstvo si na určité úrovni uvědomí změnu.

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonova channelingu „Naslouchání hlasu Ducha“ -

 

 

 

08. 08. 2016

LIDSKÉ NASTAVENÍ

 

Mřížkový systém Země je specifický ve svém účelu. Je jemně vyladěný a existuje z jediného důvodu – kvůli lidskému nastavení. I když si můžete myslet, že je to geologický atribut fyziky planety, je to víc než to. Je to dodací motor DNA! To dělá mřížkový systém. Hovoří s lidstvem, člověk po člověku, a je součástí toho, kdo osobně jste. Pomáhá vás oddělit i sjednotit. Dává vám nastavení, výzvy, řešení a lásku. To je to, k čemu někteří z vás cítí vztah, i když přemýšlí o Bohu!

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- Z Kryonova channelingu „Mřížka a DNA“ -

 

 

 

15. 08. 2016

LÉČITELÉ POMÁHAJÍ

 

Nyní je zde něco, co je důležité, ale co zní divně – léčitelé ve skutečnosti neléčí. Dávají tělu svolení k tomu, aby mělo dočasně vyrovnané atributy. Vy, kteří provádíte energetickou práci, víte přesně, co říkám. Léčitelé neléčí. Léčitelé pomáhají rovnováze. Je to člověk na lůžku, kdo odvádí tu práci. Věděli jste to? Lidské tělo se samo přirozeně vyrovná. A všichni ti pomocníci a substance používané pro léčení lidské bytosti jsou o POMOCI SEBEROVNOVÁZE. Protože biologie je zázračná. Hledá rovnováhu. Byla k tomu vytvořena.

 

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- z Kryonovy Knihy Šest „Partnerství s Bohem“ –

 

 

 

23. 08. 2016

ZMĚNA JE TĚŽKÁ

 

Změna je těžká. Změna je těžká, protože plodí [vytváří] další věci, které jsou také těžké. Změníte jednu věc a další věci kolem vás se také změní. Intuitivně to víte a tak to u vás vyvolává odpor. Tento odpor je naprosto normální a běžný a nakonec se přes tento nepříjemný pocit přenesete. Zajímavá věc, o které vám chceme povědět a možná vás i přesvědčit, je tato: změny, které učiníte dnes, nevytvoří jen více změn, ale také více laskavosti. Bůh, Tvořivý Zdroj, vás tolik miluje, že vidí, co děláte a odpovídá na to laskavostí synchronicity.

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- z Kryonova channelingu „Být napojeni – část II“ – 

 

 

29. 08. 2016

OSTATNÍ TOMU ŘÍKAJÍ ŠTĚSTÍ

 

Soucitný čin vychází ze soucitného srdce, ať se děje cokoli. Je to pozice síly a moudrosti. Někteří z vás potřebují slyšet toto: být soucitný není slabost. Mistři, kteří kráčeli po této planetě, vyzařovali soucit! Vysílali ho! Ti samí, které možná uctíváte, ztělesňovali soucit. Nejsou slabí, drazí. Takže ať už vám bylo o laskavém, soucitném člověku řečeno cokoli, budete muset změnit své vnímání. Rovnováha je síla. Soucit je síla. Vyrovnaná lidská bytost zřídkakdy onemocní, věděli jste to? Vyrovnaná lidská bytost bude mít to, čemu říkáte synchronicita. Ostatní tomu říkají štěstí. Synchronicita znamená být na správném místě ve správnou dobu, kde se budou odehrávat dokonalé věci, protože jsou výsledkem soucitného činu. Soucit je ve skutečnosti energie, která odsouvá stranou představu štěstí či náhody. Vy řídíte svou realitu.

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- z Kryonova channelingu „Pět konceptů pro nového člověka“ –

 

 

 

 

Zdroj: e-mailové „Monday Marshmallow Messages“ od Kryonova týmu (www.kryon.com)

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Marie Kuchařová (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.