Srpen 2021

05.10.2021 21:56

Kryonovy „Marshmallow Messages“ – srpen 2021

01. 08. 2021

VY SAMI…

Vaše spiritualita se vyvíjí. Proč byste trávili hodiny tím, že si budete vzájemně hledět do očí nebo zpívat mantry, když každičký kousek energie můžete nyní vytvořit během mrknutí oka? Váš časový rámec se změnil!

Je možné, že jste se zasekli v systému, který jste vnímali jako statický a navždy, a který byl velmi pohodlný? Vážně věříte, že mír na Zemi může být v tomto okamžiku v čase vytvořen těmi, co sedí ve skupinkách a tráví hodiny v alfa stavu?

Přemýšlejte - to dělaly starodávné národy. Chcete být stále ještě v tomto starodávném systému? Vaše hluboká duchovní DNA se vyvíjí, umožňuje vám udělat pro Zemi mnohem víc tím, že se ve svém životě stanete kvantovými. Máte nyní sílu srovnatelnou se stovkami členů New Age, kteří zpívají mantry a chtějí jen sedět a „být“.

Vy sami můžete ovlivnit rovnováhu světla a tmy na planetě tím, že se vaše Merkaba pohybuje z místa na místo s velmi vysokou vibrací.  

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Dvanáct – Dvanáct vrstev DNA –

https://kryon.webnode.cz/knihy/kniha-dvanact/

 

08. 08. 2021

VĚTŠÍ OBRAZ

Teď bych vám rád řekl věci, které jsou ezotericky neuvěřitelné. Vaše galaxie ví, co se zde na Zemi děje. Nemluvím o životních formách ve vaší galaxii. Mluvím o samotné fyzice toho, co považujete za její „pravidla“. Vesmír spolupracuje s vaším posunem – očekával ho – protože proto jste přišli.

Teď bude těžké to vysvětlit. Myslíte si, že fyzika jsou jednoduše pravidla toho, jak se věci mají? Dovolte mi položit vám otázku – jak vysvětlíte to, co astronomové pojmenovali jako „inteligentní design“?

Navzdory všem pravděpodobnostem byl vesmír stvořen pro život. Předpokládáte, že je fyzika náhodná, že následuje náhodná pravidla. Přesto se to tak nestalo. Čím lepší mají astronomové nástroje, tím více si uvědomují, že v uspořádání vesmíru musí být inteligence.

Jak si to vysvětlujete? Jediné, co znají, je matematika. To, co vidíte před sebou, čemu říkáte galaxie, je ekvivalent padnutí šestky na kostce 10 000krát za sebou!

Nedává to smysl, protože to není náhoda a neodpovídá to Gaussově rozdělení pravděpodobnosti v přírodě. Proto říkají to, co říkají.

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Třináct – Rekalibrace lidstva -
 https://kryon.webnode.cz/knihy/kniha-trinact/

 

 

15. 08. 2021

VZTAHY

A co vztahy? Už nebudete muset tolik hádat (pozn. překl.: ve smyslu odhadovat)! Bude to instinktivní a intuitivní. Budoucí potenciál uvažování bude rychlý jako blesk a vy ani nebudete vědět, že jej máte, zkrátka budete myslet jinak.

Vy lidé máte protokol pro to, když se s někým setkáte poprvé. Mezi vámi dvěma je zeď, na které musíte pracovatmusíte zkoušet a testovat. To vše se odehrává, abyste viděli, jestli by se ta druhá osoba mohla případně stát vaším partnerem.

Co kdybyste místo toho byli schopni podívat se do jejího nitra a spatřili jste nejdříve Boha uvnitř? Co kdybyste dokázali rozpoznat vaše vzájemné minulé vztahy? To je intuitivní akášické rozpomenutí ve své nejlepší podobě! Přichází to. Samotný způsob, jakým se vzájemně zdravíte, co v sobě uvidíte, a schopnost vzájemně se milovat, bude pro vás oba téměř jako otevřená kniha.

Všechno se to nakonec změní, ale nemohu vám říci kdy. Dokonce vám ani nemůžu říci, jestli to bude ve vašem současném fyzickém těle. To záleží na vás a na tom, jak rychle dokážete některé věci změnit. Ale mohu vám říci, že se to děje.

 

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Čtrnáct – Nový člověk –

https://kryon.webnode.cz/knihy/kniha-ctrnact/

 

22. 08. 2021

DUCHOVNÍ SEMENO

Někteří z vás se mohou ptát: „Kryone, kde v mém těle je duchovní semeno? Která část to je? Vršek? Spodek? Kam bych měl ukázat, když chci označit Zlatého anděla, který sedí uvnitř?“

Povím vám, kde je. Existuje jako uvědomění, které je základem samotných molekul v každé jednotlivé buňce vašeho těla. Vaše biologie je zvláštní. Vaše duchovní část je fyzicky spojená s vaší biologickou částí.

Mnozí začínají objevovat, kde je, a nemělo by být žádné kouzlo ani překvapení, že je v kódu, kterému říkáte DNA. To znamená, drazí, že duchovní plán vaší existence je v úplně každé buňce – rovnocenně.

Část kódu vaší DNA je zvláštní způsob splynutí, které kombinuje vaši duchovnost s vaší biologií. To je esence vaší duality. Vytváří dualitu, která skrývá, kdo jste. Je to tak dle plánu – vašeho plánu – a je to aktivní a v chodu v každém, kdo toto slyší a čte.

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Sedm – Dopisy z domova –

https://kryon.webnode.cz/knihy/kniha-sedm/

 

29. 08. 2021

VELKÁ ZÁLEŽITOST

Pojďme hovořit o velké záležitosti: jste šamani. Říkám vám tak i nadále, protože vím, kdo jste a kým jste byli. Kdo si myslíte, že se nyní probouzí? Kdo se v novém miléniu probouzí do božské energie jako první na planetě?

Povím vám to. Ti, kteří se nyní probouzejí do své duchovnosti, jsou kněží a řádové sestry – mniši a šamani – medicinmani domorodých lidí obou pohlaví – VY!

Pokud bych vám mohl dát vzpomínku na to, kdo jste, posluchači a čtenáři – pak jste přesně to, co jsem vyjmenoval. Není to poprvé, co jste se probudili do uvědomění, ve kterém se ptáte na svou buněčnou duchovnost.

Toto je shrnutí a už jsme to řekli minule. Připomněli jsme vám sliby, které jste si přinášeli skrze závoj, život za životem. Požádali jsme vás, abyste tyto sliby odložili. Řekli jsme vám, že můžete odložit svůj slib celibátu a toho, že budete sami.

Řekli jsme vám, že abyste se mohli soustředit na Boha, mnozí z vás se rozhodli, že budou chudí, a řekli jsme vám, že i tento slib můžete odložit. Řekli jsme vám, že můžete odložit všechny tyto sliby. Toto je informace, která byla předána a přepsána. Možná už jste o tom dokonce slyšeli nebo četli.

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Osm – Překročení milníku –

https://kryon.webnode.cz/knihy/kniha-osm/