Únor 2022

09.02.2022 19:12

Kryonovy „Marshmallow Messages“ – únor 2022

 

07. 02. 2022

 

SMYSL ŽIVOTA

 

V lidské historii nikdy nebyla taková doba jako ta současná. Závoj se nadzvedl ještě více než před rokem touto dobou, kdy jsme byli společně v této místnosti. Uvědomění začíná přicházet z tolika míst!

Probouzení a rozpomínání je „na pořadu dne“ a mnoho lidských bytostí se probouzí k základní podstatě svého božství. Začínají se dívat na své životy a říkají: „Nyní chápu, proč jsem prošel tímto – proč jsem prošel tamtím.“ Pozvedají se nad roli oběti, nad vinu a nenávist. Začíná u nich docházet k odhalením. „Ach, nyní už chápu,“ říkají. Začínají vidět ve svých životech smysl.

 

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Devět – Nový začátek –

https://kryon.webnode.cz/knihy/kniha-devet/

 

14. 02. 2022

OPRAVDU SE ODEHRÁL VELKÝ TŘESK?

 

Mnozí si na to znovu vzpomněli na setkání v Sedoně v březnu 1995, kde nám Kryon řekl, že „Velký třesk“ nikdy nenastal. V překvapivě vědeckém channelingu (publikovaném v Kryonově Knize Tři) nám dal další vysvětlení o tom, jak vesmír vytvořil sám sebe, a vyzval vědce, aby to sami prozkoumali. Uvádí zde: „Pravdou je, že v průběhu velkého množství času došlo k mnoha expandujícím událostem (mnoha třeskům) po celém vesmíru. Pravdou je, že vaše planeta vznikla v jednom z mnoha překrývajících se stvoření – k některým z nich došlo dříve než k tomu vašemu.“ V roce 1995 byla tato informace nepřijatelná pro mainstreamové vědce, kteří byli celou dobu stále více přesvědčeni, že se celý vesmír zrodil z jediného „třesku“.

Konečně se však mezi některými vědci a astronomy stále častěji objevuje myšlenka, že „velký třesk“ je dost podezřelý. Ve zvláštním vydání časopisu Scientific American nazvaném  Magnificent Cosmos byl uveden článek od Andreje Lindeho, zkušeného ruského profesora fyziky působícího na Stanfordu. Ten zastává a zkoumá teorii „sebereprodukce“. Vesmír začal (jak říká) jednou malou tvořivou událostí, která časem vedla k další, pak další… To vysvětluje, co ve skutečnosti vidíme v našich teleskopech. A paradoxně se to loni také prokázalo, když Hubbleův teleskop na okraji našeho vlastního vesmíru objevil hvězdy, které byly mladší než Slunce! (Kdyby byla teorie velkého třesku správná, pak by tyto hvězdy měly být nejstarší!)

 

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Sedm – Dopisy z domova -
 https://kryon.webnode.cz/knihy/kniha-sedm/

 

20. 02. 2022

VY SAMI…

 

Vaše spiritualita se vyvíjí. Proč byste trávili hodiny tím, že si budete vzájemně hledět do očí nebo zpívat mantry, když každičký kousek energie můžete nyní vytvořit během mrknutí oka? Váš časový rámec se změnil!

Je možné, že jste se zasekli v systému, který jste vnímali jako statický a navždy, a který byl velmi pohodlný? Vážně věříte, že mír na Zemi může být v tomto okamžiku v čase vytvořen těmi, co sedí ve skupinkách a tráví hodiny v alfa stavu?

Přemýšlejte - to dělaly starodávné národy. Chcete být stále ještě v tomto starodávném systému? Vaše hluboká duchovní DNA se vyvíjí, umožňuje vám udělat pro Zemi mnohem víc tím, že se ve svém životě stanete kvantovými. Máte nyní sílu srovnatelnou se stovkami členů New Age, kteří zpívají mantry a chtějí jen sedět a „být“.

Vy sami můžete ovlivnit rovnováhu světla a tmy na planetě tím, že se vaše Merkaba pohybuje z místa na místo s velmi vysokou vibrací.

 

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Dvanáct – Dvanáct vrstev DNA –

https://kryon.webnode.cz/knihy/kniha-dvanact/

 

27. 02. 2022

JSTE VĚČNÍ

 

Jste věční a jste zde pouze dočasně. V této dočasné formě jste si zvolili přijít sem v této slibné době. Ach, mnozí z vás se rozhodli sem přijít s úplným duchovním poznáním, že možná odejdete problematickým způsobem. Opakuji, že tato planeta mohla projít stádiem zániku, protože vaše práce skončila. Tak jednoduše! Nemá to nic společného se souzením. Místo toho to má co do činění s vhodností. Má to co do činění s mnohem větším schématem, které jste naplánovali a zrežírovali – a tím, že jste zde, ho zároveň naplňujete a vylepšujete. Ale místo zániku zde dnes sedíte s úplně novou budoucností!

Drazí, právě teď zde sedí někteří – a já myslím, že víte, o kom mluvím – kteří by tu ve staré energii nebyli. Svým čistým záměrem k Duchu jste odhodili karmickou mapu, se kterou jste sem přišli, a začali jste tvořit mapu novou… den za dnem. Odstranili jste některé výzvy, kterým jste mohli čelit, a místo toho teď sedíte tady… někteří zmatení či znepokojení… čekáte, až uvidíte, co to všechno znamená.

Drazí, zastavte se na okamžik, odložte všechny své obavy a strachy – užijte si toto znovusjednocení s námi. Toto je čas, kdy oslavujeme vás a rodinu, protože jste stále tady! Přemýšleli jste o tom někdy?

 

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Sedm – Dopisy z domova –

https://kryon.webnode.cz/knihy/kniha-sedm/