Září 2022

05.09.2022 22:20

Kryonovy „Marshmallow Messages“ – září 2022

 

 

04. 09. 2022

 

NUMEROLOGIE

 

Existují desítky druhů numerologie. Ti, co o ní vůbec nic nevědí, mohou říct: „No a která je ta správná?“ Odpověď zní, že všechny! Jak je to možné? Protože různorodost systémů reprezentuje to, čeho se snaží dosáhnout. Pokud byste právě přišli z jiné planety a uviděli, že máme tisíce druhů jídel, ptali byste se, který druh je správný? Odpověď na tu otázku by byla: „Ten druh, který lidské tělo potřebuje.“ S numerologií je to stejné, protože různé systémy ve skutečnosti vytváří lepší odpovědi v závislosti na tom, co se pro vás numerolog snaží v systému „uvidět“.

 

 

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Dvanáct – Dvanáct vrstev DNA –

https://kryon.webnode.cz/knihy/kniha-dvanact/

 

18. 09. 2022

INSTINKT BUDE FUNGOVAT

 

Instinkt začne fungovat lépe než dřív. Na instinkt u lidí nejste moc zvyklí. Vidíte to většinou u zvířat, protože jejich potomci mají velmi silný instinkt přežití. Je jim to předáno tak dobře, že jsou skutečně schopni chodit pár hodin po narození! Vy to nedokážete. Ale stejné mechanické předání instinktu začíná u lidí zesilovat a zejména zesílí to, co přijde z Akáši. Je to chemické i ezoterické zároveň [genetika a Akáša]. Protože to mají zvířata, měli byste to mít také, a budete. Uvidíte děti, které si vzpomenou, jak chodit a jíst, mnohem dřív, bez tréninku. Bude to rychlejší než staré paradigma a rychlejší, než kdy viděli lékaři, kteří se zabývají rozvojem dětí. Bude to „mimo měřítko“. Připravte se na to; je to instinkt. Je to prostě chemie. Je to lépe fungující DNA.

 

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Čtrnáct – Nový člověk -
 https://kryon.webnode.cz/knihy/kniha-ctrnact/

 

25. 09. 2022

CVIČENÍ

 

Chceme vám nyní nabídnout metaforické cvičení. Je zde důležitá dobrá vizualizace. Na vašem klíně je krabice plná darů – jsou v ní řešení na výzvy, kterým právě teď čelíte. Jsou v ní energetické potenciály pro vaši budoucnost. Je v ní změna života. Duch ví, kdo jste, a my jsme v teď, víte? Vidíme, co můžete udělat, a pro nás jsou potenciály toho, že tato řešení použijete, stejně skutečná jako vaše realita času pro vás.

Na vašem klíně je krabice s řešeními vašich problémů – a to vy jste ji vytvořili. Je na ní vaše jméno. Zveme ty, kteří přijímají toto poselství, aby ji velmi lehce otevřeli a sledovali, jak víko samo odskočí. Duchovní řešení z domova poplynou ven a až se k vám připojí, budou zářit diamantovým světlem a svou božskostí. Jsou stará a čekala na aktivaci skrze záměr. Představují přátelskou energii – energii, kterou jste očekávali jako léčení – o kterou jste požádali, když jste žádali o instrukce, co dál.

 

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Sedm – Dopisy z domova –

https://kryon.webnode.cz/knihy/kniha-sedm/

 

 

 

 

Zdroj: e-mailové „Monday Marshmallow Messages“ od Kryonova týmu (www.kryon.com)

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Marie Kuchařová (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.