Listopad 2016

01.11.2016 22:59

Zdravíme vás a přinášíme vám další Kryonovy channelingy:

1) 01.11.2016 - Završení kruhu, pak také Marshmallow Messages za měsíc září a pro Lemurijské sestry dodávám, že jsem dnes přidala další, již devatenáctý, channeling pro LS - "shodou okolností" předaný Kryonem o týden dříve než tento - jde o valentýnský channeling z t.r.)

2) 08.11.2016 - Duchovní zdravý rozum

3) 16.11.2016 - před týdnem svět zažil další šok, který byl jen vyústěním velmi prapodivného dlouhodobého klání. Stalo se něco, co téměř nikdo nečekal, a podle výrazů nejspíš ani sám "vítěz" či jeho okolí. Většina z vás asi tuší, že mluvím o amerických volbách. Upřímně - už samotní kandidáti byli velmi prapodivní a ani jeden z nich by nejspíš nebyl "první volbou" pro většinu pracovníků světla (možná si ještě vzpomínáte na ty naše volby). Podle mých informací mnoho amerických "kolegů" doufala ve zvolení Bernieho Sanderse coby domnělé "divoké karty". Když neuspěl a zůstali už jen Hilary a Donald, pak se většina zaměřila na to, co ti dva představují. Ano, Hilary ztělesňovala zástupkyni starých vlád a politických rodů, navíc opředenou nepřehlednou změtí konspiračních teorií (některé byly uvěřitelné, jiné už méně), ale byla nadějí na první prezidentku a také představovala tak trochu "menší zlo". A pak člověk, kterého stačilo poslouchat, bez jakýchkoli podsunutých teorií a informací, a viděli jste nekonečnou aroganci, v mnoha ohledech hloupost, hromadu lží, pocit, že si jako "mocný" může dovolit cokoli ke komukoli - ženám, imigrantům, gayům, postiženým lidem - a že se za to nemusí ani omluvit... (povědomé?). A ať už to byla jen volební přetvářka a tudíž jen další spousta lží nebo ne, bylo to až dechberoucí. A přesto davy aplaudovaly. A tak mnozí ten den (mimochodem, 9/11) jen lapali po dechu a hledali odpovědi. Doufali, že je to jen zlý sen. Ptali se, jak je to možné. A mnozí z pracovníků světla volali v zoufalství na Boha a na Kryona. Mnozí se také obrátili na Leeho - jak je možné něco tak zcela v rozporu s jakoukoli integritou, něco tak moc... mimo? Kryon i Lee už odpověděli. Kryon vlastně odpovídal již několik let, jen jsme nevěděli, jak moc "divoká" ta divoká karta bude. S odstupem už se vášně v našich řadách uklidňují a začíná se ukazovat, kudy vede dál naše práce, a jaký je vlastně větší obraz. Proč byl zapotřebí tak velký otřes a že je to navzdory všem pravděpodobnostem jen další postrčení k probuzení a také činům... Nicméně jistě není náhoda, že se nyní v našem týmu sešlo hned několik věcí naráz. Nejprve tedy vkládám komentář Lee Carrolla. A pak zcela nezvykle hned dva channelingy, které Kryon předal v únoru tohoto roku během víkendového semináře. Je zde přesně to vysvětlení, o kterém Lee hovoří - viz Nové systémy. A pak také náznak, kudy dál - viz Radost Ducha.

Protože je tato zásilka takto objemná, příští týden příspěvky vynecháme, ale ještě se sem o víkendu vraťte, protože "náhody" nekončí - budeme pro vás mít informace o dalších Kryonových knihách - a je na co se těšit.

4) 18.11.2016 - a jak jsme slíbili, přinášíme vám informace o dalších dvou Kryonových knihách. Zatímco první z nich si na své vydání musela chvíli počkat, ta druhá téměř "vystřelila" raketovou rychlostí, takže obě vycházejí téměř ve stejnou dobu. Zde najdete více informací: 

Kryonova Kniha Osm - Překročení milníku aneb Pochopení energie nového milénia (vychází právě teď)

Kryonova Kniha Devět - Nový začátek aneb Nové tisíciletí (předpokládaný termín vydání 10.12.2016 - informujeme již nyní, pokud byste chtěli ještě pár dní počkat a ušetřit tak na poštovném). V dohledné době pro vás nachystáme ještě stručný souhrn Kryonových dalších knih a předpokládané termíny vydání.

5)  21.11.2016  - zde je slíbený souhrn "druhých sedmi" Kryonových knih, abyste věděli, na co ještě se můžete (můžeme) těšit. :-)

6) 29.11.2016 - a poslední channeling v tomto měsíci si na svůj překlad opět počkal. Už když jsem ho slyšela poprvé, velmi silně na mě zapůsobil. Tenkrát jsem ale nestíhala a tak jsem ho poslala dál... po více než dvou letech ale stále ještě čekal v řadě, tak jsem se k němu velmi ráda vrátila. Považuji jej za hodně důležitý. Jmenuje se Další krok

 

Naviděnou opět příště.

 

 

za Kryonův český tým

Marie Kuchařová